Gekleurde houten plantenbak gekleurde plantenbak gekleurde plantenbakken Kleuren Houten plantenbak met kleur Plantenbak met kleur Houten plantenbak met beits Plantenbak met beits TW Basic Colour TW Basic Plantenbak
Gekleurde houten plantenbak gekleurde plantenbak gekleurde plantenbakken Kleuren Houten plantenbak met kleur Plantenbak met kleur Houten plantenbak met beits Plantenbak met beits TW Basic Colour TW Basic Plantenbak
Plantenbak TW Basic Colour - Douglas
Basic plantenbak gemaakt van douglashout. Verkrijgbaar in verschillende vintage kleuren volgens de nieuwste kleurtrends
Informeer naar levertijd
 
TW Basic Colour is een stevige plantenbak van fijnbezaagd douglashout met een natuurlijk en ruw uiterlijk. Omdat de gekleurde plantenbak wordt gemaakt van douglashout is deze ideaal voor tuinen en terrassen met een landelijke uitstraling. De bodem van de plantenbak is verhoogd voor een goede afwatering. In de bodem zitten naden om het overtollige water af te voeren. De TW Basic Colour is verkrijgbaar in verschillende vintage kleuren volgens de nieuwste kleurtrends. De tuinbeits beweegt wat mee met de natuurlijke houtwerking en biedt extra bescherming tegen de weersinvloeden. Doordat de natuurlijke kleur en structuur van het douglashout onder de lak nog zichtbaar is krijgt de plantenbak een mooi vintage uiterlijk. De gekozen kleuren zijn gebaseerd op de huidige trends, maar andere kleuren zijn altijd bespreekbaar. Door meerdere plantenbakken bij elkaar te zetten krijgt u een prachtige set van aansluitende kleuren in uw tuin of op uw terras.

Specificaties
- materiaal: fijnbezaagd douglashout
- model: basic colour
- inclusief bovenrand
- vintage kleuren volgens de nieuwste tuintrends
- beschikbare kleuren: poeder beige 1146, steen grijs 1139, stoer antraciet 1148, wilgen grijs 1143, petrol blauw 1142, flessen groen 1147, hel groen 1144
- andere kleuren in overleg mogelijk
- afmetingen: diverse
- inclusief: worteldoek
- optioneel: wielen
- getoonde afmeting is de buitenafmeting van de plantenbak
- vanuit de buitenzijde met schroeven afgewerkt
- verhoogde bodem bij rechthoekig model (dit model is hierdoor niet geschikt voor grote bomen. Neem contact met ons op voor maatwerk)
- afwatering in de bodem
- levertijd: ca. 5 tot 20 werkdagen (levertijd is een indicatie en kan in het hoogseizoen afwijken)
Een gekleurde houten plantenbak wordt op bestelling voor u gemaakt. U kunt uw plantenbak ook zelf ophalen, zo bespaart u de transportkosten en heeft u de plantenbak nog eerder.

Kleuren houten plantenbak

Houtsoort
Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. De materialen gemaakt van deze houtsoort scheuren van nature iets sneller en kunnen wankanten bevatten. Douglashout is een houtsoort die sneller verkleurt en kan onbehandeld blijven. Omdat het natuurlijk is gedroogd kunnen er ook schimmels op het hout voorkomen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit, levensduur of constructieve eigenschappen van het hout. Deze schimmel is alleen oppervlakkig en kan er eenvoudig worden afgewassen. Met een goede regenbui zal deze er ook vanzelf afregenen. Douglashout werkt door weersinvloeden (krimpen / uitzetten). Het hout leeft en staat niet stil en het werken van het hout is daarom niet tegen te gaan. Scheurvorming en schotelen van het douglashout komen voor. Het verschil in kleur, tekening en structuur geven het hout juist dat mooie karakter. Wij vinden dat noesten en scheurtjes horen daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Naarmate de gekleurde plantenbak wat langer buiten staat kan de kleur verweren. Dit zal sneller gebeuren bij een plantenbak die open in de tuin staat dan bij een plantenbak die het gehele jaar door beschut staat. Herhaaldelijk behandelen met een lak wordt dan geadviseerd om de volle vintage uitstraling te behouden.

Maatwerk gekleurde houten plantenbak
Deze plantenbak is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, maar wordt speciaal voor u gemaakt. Hierdoor kunt u ook afwijken van de afmetingen of kleuren in het keuzemenu. U kunt zelf een grootte bepalen die het beste aansluit bij uw tuin of terras. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden van een gekleurde houten plantenbak op maat.