Grastrimmers
Accu grastrimmer: geen benzine, wel heel veel vermogen.
De EGO Power Plus grastrimmer heeft een Arc Lithium-accu, waarmee u beschikt over al het vermogen dat u nodig heeft om de zwaarste klussen te klaren. De snel verstelbare handgreep zorgt voor een optimaal evenwicht en maximale controle van de EGO grastrimmer, en dankzij de grote maaibreedte is elke klus snel klaar. Daarnaast garanderen de softstartfunctie en constante snelheidsregeling elke keer weer consistente trimresultaten. Andere kenmerken van de accu grastrimmer zijn de selecteerbare maaisnelheid, de eenvoudig te vervangen snijdraad en de dubbele snijdraad om nog sneller te trimmen met minder trillingen.

De EGO grastrimmer is één van de krachtigste oplaadbare trimmers op de markt. De 56V Lithium-Ion accu is de eerste in de sector, met 40% meer vermogen dan de meest verkochte 40V accu's op de markt. Een accu grastrimmer is aanzienlijk stiller dan een benzinetrimmer, heeft veel lagere onderhoudskosten en veroorzaakt geen uitstoot.
 


EGO grastrimmer

Bent u op zoek naar een goede EGO grastrimmer? Bij Tuinwaardig vindt u altijd de EGO grastrimmer naar wens. U koopt een EGO grastrimmer bij Tuinwaardig. Tuinwaardig is dé webshop voor tuininrichting en tuinverzorging.

EGO grastrimmer kopen bij Tuinwaardig

Een EGO grastrimmer is een oplaadbare trimmer, waar u snoerloos mee kunt werken. De grastrimmer werkt namelijk met een accu. Ondanks dat hij op een accu werkt, biedt hij dezelfde prestaties als een benzinemotor! Met de EGO grastrimmer kunt u zelfs de zwaarste klussen aan en dankzij de grote maaibreedte is elke klus snel klaar. De accu op de grastrimmer is demonteerbaar en past op alle EGO apparaten. Het aanschaffen van een accu grastrimmer is een investering die het meer dan waard is. U zult jarenlang plezier hebben van de grastrimmer!

EGO grastrimmer online bestellen

U kunt de grastrimmer online bestellen bij Tuinwaardig. U plaatst uw bestelling en wij zorgen ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. Het is ook mogelijk om de accu grastrimmer per e-mail te bestellen. Tevens heeft u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen via onze website. Wij berekenen voor u de kosten. Indien u akkoord bent met de offerte, kunt u de EGO grastrimmer bij ons bestellen.

Meer dan grastrimmers

Bij Tuinwaardig kunt u niet alleen terecht voor een accu grastrimmer. Wij hebben ook andere producten voor de tuinverzorging in ons assortiment, zoals grasmaaiers, heggenscharen en hand- en rugspuiten. Tevens verkopen wij plantenbakken en tuinmeubelen. Door het gebruik van duurzame materialen hebben ze een lange levensduur en kunt lang genieten van de plantenbakken en de tuinmeubelen. Wanneer u niet kunt vinden wat u in gedachten heeft, kunnen wij voor u een houten plantenbak, tuinbank of een tuintafel voor u op maat maken. Dit doen uiteraard in overleg met u. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor tuinverlichting. In samenwerking met een ontwerper op het gebied van het verlichting, bieden wij u exclusieve buitenverlichting voor uw tuin of terras. Deze innovatieve combinatie van verlichting met beplanting is uniek en geeft uw buitenruimte zowel overdag als 's avonds een bijzondere uitstraling. Daarnaast vindt u bij Tuinwaardig ook staande lampen, solarlampen en wandlampen, die in allerlei soorten en maten verkrijgbaar zijn.

Fiscaal voordeel accu grastrimmer

Bent u hovenier of groenvoorziener? Dan kunt u financieel profiteren van uw aankoop van onze lithiumhoudende accu's. Schakel daarom nu over naar milieuvriendelijk en stiller handgereedschap. Sinds 1 januari 2018 staat elektrisch gereedschap op de MIA lijst. Dit is een lijst met subsidies op milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen voor ondernemers. Voor u betekent dit een netto fiscaal voordeel van ongeveer 7% op de aanschaf van onze duurzame EGO accu's. Deze krachtige accu's zijn te gebruiken op al ons gereedschap uit de EGO serie.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over de EGO grastrimmer of over één van de andere producten in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.