Houten tuintafel: 100% kwaliteit, 100% Nederlands vakmanschap en 100% maatwerk
Bent u op zoek naar een houten tuintafel die perfect in uw tuin past? Geniet van een stijlvol vormgegeven tafel voor buiten die we helemaal naar uw wens maken. Onze tuintafels zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en door het gebruik van de beste materialen staat een houten tuintafel van Tuinwaardig garant voor kwaliteit van de bovenste plank. Kiest u voor één van onze tuintafels, dan kiest u voor pure Nederlandse ambacht en voor een product waar u jarenlang plezier van heeft. Wij hebben voor u een houten tuintafel en buitentafel in de volgende houtsoorten: douglas, hardhout en eiken.

Op onze site hebben we al enkele afmetingen vermeld. Komt u echter de gewenste afmeting of vorm niet tegen? Dan kunt u bij ons altijd terecht voor een houten tuintafel op maat. Er zijn vele mogelijkheden en hierdoor wordt iedere tuintafel uniek. Samen met u bespreken wij graag uw wensen, om zo tot een mooie maatwerk houten tuintafel te komen!
Bezig met laden...

Houten tuintafel

Bent u op zoek naar een houten tuintafel waar u met veel mensen aan kunt zitten? En heeft u tot nu toe nog geen geschikte tafel kunnen vinden? Dan bent u bij Tuinwaardig aan het juiste adres. Bij ons vindt u de houten tuintafel die u zoekt!

Houten tuintafel kopen bij Tuinwaardig.nl

Een houten tuintafel past in vrijwel iedere tuin. Of u nu een tuin heeft met een moderne of een landelijke uitstraling, een houten tuintafel past altijd. Tuinwaardig heeft verschillende tuintafels in haar assortiment. De tuintafels zijn allemaal gemaakt van duurzaam hardhout. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zult u lang plezier hebben van de tuintafel. U kunt kiezen uit verschillende soorten hout, zoals douglashout, hardhout en eikenhout. De keuze voor het hout is geheel afhankelijk van uw smaak. Kunt u de afmetingen of vorm, die u wenst, niet vinden? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen voor u een houten tuintafel op maat maken. Wij bespreken graag met u uw wensen en bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Werkplaats

Wilt u de tuintafel hout eerst bekijken voordat u een bestelling plaatst? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Daarom nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan onze werkplaats. In onze werkplaats kunt u het hout bekijken waar wij mee werken en onze medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies. Om deze reden zijn wij alleen op afspraak geopend. Stuur ons een berichtje en wij maken graag een afspraak met u!

Meer dan tuintafel hout

Tuinwaardig verkoopt niet alleen houten tuintafels. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor plantenbakken, waterornamenten, tuinverlichting, producten voor de tuinverzorging en diverse grondsoorten. Op onze website vindt u alle producten die wij in ons assortiment hebben. Met de sfeervolle buitenverlichting van Tuinwaardig kunt u uw buitenruimte echt bijzonder maken! In samenwerking met een ontwerper op het gebied van verlichting bieden wij u exclusieve buitenverlichting voor uw tuin of terras. U kunt uw houten tuintafel ook combineren met één van onze hardhouten plantenbakken. Wij maken vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout en hebben ook plantenbakken beschikbaar in andere materialen.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over de buitentafel van Tuinwaardig of over één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Tuinwaardig? Schrijf u dan snel in voor onze nieuwsbrief! U kunt zich inschrijven via onze website.