Tuinborder voor mooie afscheiding in uw tuin met veel ontwerpvrijheid
Bent u op zoek naar een stijlvolle tuinborder voor uw gazon of oprit? Tuinwaardig heeft A-kwaliteit borders, waarmee u uw tuin netjes en strak kunt afwerken. Onze tuinborder van cortenstaal of verzinkt staal is inzetbaar als afsluiting tussen uw gazon, tuinborder, terras of oprit. Zowel cortenstaal als verzinkt staal zijn prachtige kleuren die zowel in landelijke of moderne tuinen te gebruiken zijn. Door onze maatwerkmogelijkheden biedt onze tuinborder veel ontwerpvrijheid, waardoor u zich niet meer hoeft te beperken tot een klassieke rand in een rechte strook. U bepaalt zelf de afmetingen en vormen die bij uw tuin passen. Stuur ons een schets of een beschrijving met de gewenste afmetingen en wij informeren u graag over de mogelijkheden. Naast een tuinborder op maat is het ook mogelijk om een modulaire plantenbak zonder bodemplaat als border te plaatsen. Deze zijn ideaal als plantenbak border waarbij u zelf de hoogte kunt bepalen. Onze hoge plantenbak border is leverbaar in cortenstaal en staal met poedercoating in diverse kleuren. Door het modulaire ontwerp heeft u de vrijheid om met verschillende elementen een eigen model tuinborder te maken. De rechte randen zorgen voor een strakke vorm en hierdoor krijgt u een mooi en rustig beeld in uw tuin. Door de maatwerk mogelijkheden is iedere tuinborder uniek! Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en wij denken graag met u mee om een tuinborder op maat voor u te maken.


 


Bezig met laden...

Tuinborder kopen

Bent u uw tuin opnieuw aan het inrichten en op zoek naar een tuinborder? Een stalen border van Tuinwaardig is een prachtige aanvulling voor iedere tuin! Doordat wij maatwerk leveren is het mogelijk om een tuinborder in verschillende vormen en lengtes te maken. Zo hebben wij voor iedere tuin een wel een passende oplossing om uw tuin de gewenste sfeer te geven. Een tuin die mooi onderhouden is en er netjes bij ligt, heeft toch net dat beetje extra meerwaarde. Wij vinden dat uw tuin zijn waarde moet behouden en daarom werken wij alleen maar met duurzame materialen. Onze tuinborder wordt in Nederland geproduceerd en is dus een oerdegelijk Nederlands product.

Tuinborder van cortenstaal, verzinkt staal of staal met poedercoating

Of u nu een tuin met een landelijke, klassieke of moderne uitstraling heeft, door het gebruik van verschillende staalsoorten hebben wij altijd wel een tuinborder passend bij uw tuin. Zo hebben wij een border van cortenstaal. Dit is een uniek product doordat het materiaal met behulp van externe factoren, zonder enige bewerking, corrosievast wordt. Dit zorgt er tevens voor dat het 100% recyclebaar is en er geen extra beschermlagen hoeven te worden toegevoegd. De buitenkant wordt bedekt met een luchtdichte laag roest dat ervoor zorgt dat het onderliggende staal wordt afgeschermd van de buitenlucht en niet verder zal roesten. Wat zorgt, door zijn kleurvorming, voor een nostalgisch, natuurlijk en wisselend effect. De verkleuring (roestvorming) van het cortenstaal is per product uniek en afhankelijk van de externe factoren. Door zijn natuurlijke roestkleur heeft een border van cortenstaal een warme uitstraling en een hoge duurzaamheid. Een tuinborder van verzinkt staal is weersbestendig en roest niet door. Deze border is niet alleen praktisch om strakke kwalitatieve afgrenzingen te maken, maar door de mooie kleur van verzinkt staal kan deze ook prachtig in uw tuin worden geïntegreerd. Poedercoating biedt een hoge bescherming tegen UV en heeft corrosiewerende eigenschappen. Dit doordat er een veel dikkere coating kan worden geproduceerd dan conventionele vloeibare coatings zonder dat het uitloopt. Poedercoating biedt een duurzame bescherming en zorgt voor een glad oppervlak dat uitstekend bestendig is tegen extreme weersinvloeden. Hierdoor is een stalen tuinborder met poedercoating net zo tijdloos als de beschikbare kleuren. Omdat poedercoating verkrijgbaar is in diverse kleuren is deze border ideaal voor een mooie design tuin.

Het plaatsen van een tuinborder

Voor een nette afwerking in uw tuin kunt u gebruik maken van een tuinborder. Hiermee maakt u eenvoudig een schitterende sfeer in uw tuin, zorgt u voor een overzichtelijke onderhoud van uw border en kunt u eenvoudig spelen met diverse beplantingen. Of u nu een grote of een kleine border maakt, met een stalen border houdt u bloemen of planten netjes bij elkaar. Door het gebruik van staal krijgt u een stevige afscheiding waarbij stabiliteit gegarandeerd wordt. De mogelijkheden van een tuinborder zijn natuurlijk afhankelijk van de grootte van uw tuin. U kunt een border rechthoekig of vierkant maken. Het is zelfs mogelijk om deze in een H, L of U vorm te op te bouwen. Dankzij de maatwerkmogelijkheden is een tuinborder verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Zo kan de beplanting ook op verschillende niveaus worden geplaatst, om zo mooie hoogteverschillen te creëren in uw tuin. Een border van staal vergaat niet en hierdoor heeft u een duurzame en langdurige afscheiding in uw tuin.

Verhoogde border en plantenbak border

Wanneer u op zoek bent naar een unieke tuinborder bent u bij Tuinwaardig aan het juiste adres. Onze borders worden met aandacht handgemaakt en dit ziet u ook terug in de nette afwerking van het product. De modulaire plantenbakken zijn leverbaar zonder bodemplaat en hiermee maakt u eenvoudig een mooie en strak afgewerkte afscheiding in uw tuin. Deze plantenbakken bieden veel ontwerpvrijheid en zijn verkrijgbaar in de hoogwaardige afwerkingen cortenstaal en poedercoating, in de kleuren wit, taupe en antraciet. De verhoogde border, ofwel plantenbak border, is verkrijgbaar in verschillende lengtes en u kunt zelf uw hoogte bepalen. Hierdoor is de verhoogde border eenvoudig aan te passen aan praktisch iedere situatie. De sterke modulaire plantenbakken hebben een lange levensduur en een degelijke uitstraling. De bakken worden geproduceerd uit hoogwaardige materialen en samengesteld volgens een doordacht concept. U kunt de verhoogde border gemakkelijk zelf monteren doordat de plantenbak op een eenvoudige manier wordt opgebouwd. Door het stijlvolle tijdloze design en de verschillende kleuren is onze plantenbak border overal toepasbaar.

Bezoek onze showroom

Wilt u de tuinborder eerst bekijken, voordat u een bestelling plaatst? Dat begrijpen wij heel goed. Daarom nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze werkplaats en showroom. Hier kunt u onze tuinborder zelf bekijken. Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek. Wij voorzien u namelijk graag van een persoonlijk en deskundig advies. Onze showroom en werkplaats zijn daarom uitsluitend op afspraak geopend.

Vragen over de tuinborder? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op voor vragen over de maatwerk borders of modulaire plantenbakken. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!  U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Naast een tuinborder kunt u ook bij ons terecht voor plantenbakken, tuinmeubelen, verlichting en waterornamenten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat uw tuin ook gemakkelijk en goed te onderhouden is. Daarom vindt u op onze website een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve tuinverzorgingsproducten voor een perfecte onderhoud van uw tuin.