Borderrand verzinkt staal Borderrand staal Stalen borderrand Borderrand
Borderrand verzinkt staal Borderrand staal Stalen borderrand Borderrand
Borderrand verzinkt staal op maat
Borderrand verzinkt staal op maat. Verkrijgbaar in verschillende lengtes en vormen voor een maatwerk tuinafgrenzing.
Informeer naar levertijd
 
Bent u op zoek naar een stijlvolle borderrand voor uw gazon, plantenborder, terras of tuinpad? Met een borderrand van verzinkt staal maakt u niet alleen een heldere afgrenzingen, maar door de mooie tijdloze kleur kan deze ook prachtig in uw tuin worden geïntegreerd. Een tuin die mooi onderhouden is en er netjes bij ligt, heeft toch net dat beetje extra meerwaarde. Onze borderrand is gemaakt van kwalitatief verzinkt staal en is hierdoor weersbestendig en roest niet. Het vakmanschap en aandacht voor detail ziet u ook terug in de fraaie afwerking van de borderrand. Met de Tuinwaardig borderrand stapt u af van de standaard maatvoeringen en bepaalt u zelf de afmetingen en vormen die bij uw tuin passen! Door onze maatwerk mogelijkheden heeft u veel vrijheid met de hoogte, dikte en lengte van een verzinkt stalen borderrand. Of het nu een vierkante, rechthoekige, H, U of L vorm moet zijn. Met onze unieke verbindingsstukken, die aan de binnenkant worden bevestigd, hebben wij altijd de passende oplossing voor een borderrand. Stuur ons een schets of een beschrijving met de gewenste afmetingen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een borderrand van verzinkt staal op maat!

Borderrand verzinkt staal

Ontwerpvrijheid
Onze borderrand is een prachtige aanvulling voor uw buitenruimte. Met onze borderrand kunt u uw eigen afgrenzing samenstellen tegen een betaalbare prijs. U krijgt veel ontwerpvrijheid, waardoor u zich niet meer hoeft te beperken tot een klassieke afgrenzing in een rechte strook. Zo hebben wij voor iedere tuin een wel een stevige borderrand om in uw tuin een mooi en rustig beeld te krijgen. Wij vinden dat uw tuin zijn waarde moet behouden en daarom werken wij alleen maar met duurzame materialen. De borderrand van verzinkt staal wordt in Nederland op maat geproduceerd en is dus een oerdegelijk Nederlands product.

Borderrand verzinkt staal op maat
De mogelijkheden van een verzinkt stalen borderrand op maat zijn natuurlijk afhankelijk van de grootte van uw tuin. Wij denken daarom graag met u mee over een mooi ontwerp. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een borderrand met een gezette onderkant die niet ingegraven hoeft te worden. Zo zijn er ook geen paaltjes nodig om de borderrand vast te zetten. Ook is het mogelijk om een borderrand met een omgezette bovenrand te krijgen voor extra stevigheid en een nette afwerking. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een modulaire borderrand waarbij de losse elementen eenvoudig aan elkaar vast te zetten zijn. Door het modulaire ontwerp kunt u de borderrand altijd zelf monteren en transporteren, ongeacht de locatie. Wij bespreken graag met u uw wensen en bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u het materiaal eerst bekijken, voordat u een bestelling plaatst? Dan nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze werkplaats. Wij voorzien u graag van een persoonlijk en deskundig advies en daarom is onze werkplaats uitsluitend op afspraak geopend.

Borderrand van Tuinwaardig
Kies een verzinkt stalen borderrand van Tuinwaardig en kies voor kwaliteit, voordeel, gemak en volop maatwerkmogelijkheden. Wij staan voor A-kwaliteit producten waar u jarenlang plezier van heeft! Voor een nette afwerking in uw tuin kunt u gebruik maken van een borderrand van verzinkt staal. Deze wordt met aandacht handgemaakt en dit ziet u ook terug in de nette afwerking van het product. Een borderrand van verzinkt staal roest niet en met dit product zorgt u een duurzame en langdurige afscheiding in uw tuin. Een borderrand is niet alleen praktisch om strakke afgrenzingen te maken, maar door de mooie kleur kan deze ook prachtig in uw tuin worden geïntegreerd. Door zijn duurzaamheid en tijdloze uitstraling past een borderrand van verzinkt staal perfect in veel tuinen. Wij vinden dat uw tuin zijn waarde moet behouden en daarom werken wij alleen maar met duurzame materialen. Naast een hoge kwaliteit van het materiaal is een betaalbare prijs natuurlijk ook heel belangrijk. Dankzij een goed doordacht productieproces en de jarenlange ervaring met staalbewerking produceren wij een kwaliteit borderrand met een hele goede prijs kwaliteit verhouding.

Vraag offerte aan