Zakelijke-projecten
Zakelijk bestellen
Tuinwaardig is gespecialiseerd in producten voor de tuininrichting. Bij ons geen dertien in een dozijn producten, wij onderscheiden ons met unieke ontwerpen en duurzame materialen. Ook voor zakelijke projecten hebben wij jarenlange ervaring in het leveren van mooie en sfeervolle producten waar u lang van kunt genieten. Wij leveren onder andere aan hoveniers, gemeenten, begraafplaatsen, winkelcentra, scholen, campings en horeca.

Plantenbakken winkelcentrum  Terrasschermen horeca
Plantenbakken winkelcentrum en terrasschermen horeca

Voor zakelijke projecten zijn wij een ervaren leverancier om uw bedrijf sfeervoller te maken. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan plantenbakken, meubels, terrasschermen en tuindecoratie in verschillende materialen. Ook voor binnen leveren we diverse meubels en accessoires. We werken hiervoor samen met vakkundige timmermannen, staalbewerkers en gespecialiseerde groothandels. Wij leveren veel producten op maat en daar zijn we trots op! Unieke en handgemaakte oplossingen, waarmee we ons onderscheiden van standaardproducten die grootschalig worden ingekocht. Een product is vaak ook persoonlijk te maken met een bedrijfsnaam of logo. Bent u benieuwd wat Tuinwaardig voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Zakelijke projecten

Wilt u uw terras of bedrijfsterrein opnieuw inrichten en bent u op zoek naar nieuwe meubels, plantenbakken of terrasschermen? Wij denken graag mee met uw projectinrichting. Geef uw bedrijf meer sfeer en kies voor kwaliteitsproducten waar u jaren plezier van zult hebben. Van handwerk houten meubels tot aan kunststof plantenbakken. Wij hebben diverse sfeervolle producten om uw interieur of buitenruimte naar eigen smaak in te richten. Kenmerkend voor Tuinwaardig en tevens onze grote kracht is de kleinschaligheid, directe communicatie en betrokkenheid. Voor ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en wij streven ernaar om ons assortiment continu te verbeteren. We houden van transparantie en eerlijkheid en maken daarom alleen beloftes die we ook echt waar kunnen maken.

- Kwaliteit met een goede service
- Unieke maatwerk producten
- Jarenlang kennis en ervaring
- Nederlands vakmanschap en handwerk
- Eerlijke prijzen en beloftes
- Betrokkenheid bij uw project
- Snelle en directe communicatie

Plantenbakken horeca  Meubels begraafplaatsen
Plantenbakken horeca en meubels begraafplaatsen

Zakelijk kopen

Wij leveren een groot assortiment aan sfeervolle producten voor de zakelijke markt. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgedaan om u goed te ondersteunen bij uw project. Maatwerk is daarbij altijd bespreekbaar. Stuur ons een bericht en wij denken graag met u mee over de inrichting van uw bedrijf. Bent u al een leuk product tegengekomen op de website? Als de bestelknop beschikbaar is, kunt u dit product al eenvoudig en snel te bestellen via onze website. Tijdens de bestelling kunt u de bedrijfsnaam en btw-nummer invullen, als u deze op de factuur vermeld wilt hebben. Wij sturen u na de bestelling een zakelijke factuur na.

Plantenbakken bedrijfsterras  Terrasschermen horeca
Plantenbakken bedrijfsterras en terrasschermen horeca

Tuinwaardig voor uw zakelijk project

Na jarenlang kennis en ervaring te hebben opgedaan in de groensector, is Tuinwaardig opgericht vanuit de wens om onderscheidende tuinproducten op de markt te brengen. Eerdere samenwerkingen met gemeenten, architecten en hoveniers, waarin de nadruk vaak lag op duurzame kwaliteitsproducten sterkten ons hierin. Wij geloven niet in massaproductie, wel in kwaliteit. We onderscheiden ons met unieke producten die u niet overal tegenkomt. Wij bieden hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Dat is waar wij voor staan! Bekijk op onze website verschillende producten die u vaak ook al online kunt bestellen. Ons assortiment bestaat veelal uit producten van Nederlandse bodem gemaakt door lokale producenten. Of u nu een moderne stalen of een natuurlijke houten bedrijfsinrichting wilt, met ons uniek aanbod hebben we altijd wel een passend product voor uw bedrijf.

Plantenbakken bedrijfsingang  Meubels scholen
Plantenbakken bedrijfsingang en meubels scholen

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Wilt u een product eerst bekijken, voordat u een bestelling plaatst? Dat begrijpen wij heel goed. Sommige producten zijn ook te bekijken in de werkplaats of showroom. Neem dan eerst even contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek. Wij voorzien u namelijk graag van een persoonlijk en deskundig advies. De showroom en werkplaats zijn daarom uitsluitend op afspraak geopend. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Terrasinrichting  Zitbanken horeca
Terrasinrichting en zitbanken horeca