Bladblazers
Op zoek naar een EGO bladblazer? Bladblazers zijn eenvoudig te gebruiken voor het wegblazen van bladeren of ander vuil. Tuinwaardig levert accu bladblazers van het kwaliteitsmerk EGO. Met een oplaadbare bladblazer kunt u snoerloos werken met dezelfde prestaties als een benzinemotor zonder lawaai, gedoe en walm.

De lichtgewicht accu bladblazers worden aangedreven door een zeer efficiënte borstelloze motor. De apparaten combineren de technologie van een straalmotor met een grote pijpdiameter voor maximale luchtstroming. Met de variabele snelheidsfunctie houdt u de controle over uw werk. Geselecteerde modellen hebben ook een Turboboost-modus, die extra vermogen levert voor lastig te verplaatsen voorwerpen. Deze modus biedt meer vermogen dan de meeste bladblazers op benzine op de markt. Meer dan genoeg vermogen dus om zelfs de grootste klus te klaren.
 


EGO bladblazer

Bent u op zoek naar een EGO bladblazer? Dan moet u bij Tuinwaardig zijn. Tuinwaardig heeft verschillende bladblazers in haar assortiment. Bij ons vindt u dus altijd de EGO bladblazer die u zoekt!

EGO bladblazer kopen?

Een bladblazer kunt u gebruiken voor het wegblazen van bladeren of ander vuil. Tuinwaardig heeft bladblazers van het merk EGO in haar assortiment. Een EGO bladblazer is echt geschikt voor iedereen. De bladblazer van EGO is namelijk lichtgewicht en dus voor iedereen makkelijk te dragen. Tevens werkt de bladblazer op een accu. U zult dus nooit meer gedoe hebben met lange stekkers of verlengsnoeren. De accu kunt u eenvoudig opladen en u heeft geen last van lawaai of een walm door een benzinemotor. De EGO bladblazer is voorzien van een efficiënte borstelloze motor. Voor extra vermogen kunt u kiezen voor een bladblazer met de Turboboost-modus. Dit levert extra vermogen voor lastig te verplaatsen voorwerpen. De EGO bladblazer is dus zowel voor kleine als voor grote klussen uitermate geschikt!

Meer dan bladblazers

U kunt bij Tuinwaardig niet alleen terecht voor bladblazers. Voor het onderhoud van uw tuin hebben wij ook kettingzagen, rug- of handspuiten en verstuivers in ons assortiment. Tevens kunt u bij ons terecht voor producten voor de tuininrichting. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar plantenbakken of tuinmeubelen? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vindt u alle producten voor de tuininrichting. De plantenbakken en tuinmeubelen worden gemaakt van duurzaam hardhout. Wij kunnen zelfs voor u een plantenbak of tuinmeubel op maat maken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u zo lang mogelijk plezier heeft van onze producten! Ook kunt u bij ons terecht voor tuinverlichting. Wij werken samen met een ontwerper op het gebied van verlichting en bieden exclusieve buitenverlichting aan voor uw tuin of terras. Daarnaast heeft u bij Tuinwaardig ook een ruime keuze aan staande lampen, solarlampen en wandlampen. Door de duurzame kwaliteit van de buitenverlichting kunt u het hele jaar door genieten van uw buitenruimte.

Fiscaal voordeel accu bladblazer

Bent u hovenier of groenvoorziener? Dan kunt u financieel profiteren van uw aankoop van onze lithiumhoudende accu's. Schakel daarom nu over naar milieuvriendelijk en stiller handgereedschap. Sinds 1 januari 2018 staat elektrisch gereedschap op de MIA lijst. Dit is een lijst met subsidies op milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen voor ondernemers. Voor u betekent dit een netto fiscaal voordeel van ongeveer 7% op de aanschaf van onze duurzame EGO accu's. Deze krachtige accu's zijn te gebruiken op al ons gereedschap uit de EGO serie.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over de EGO bladblazer of over de andere producten uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Tuinwaardig? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! U kunt zich inschrijven via onze website.