Grasmaaiers
Op zoek naar een EGO grasmaaier? Deze accu grasmaaier maait als een grasmaaier op benzine, maar dan zonder de benzine. EGO Power Plus grasmaaiers zijn aanzienlijk stiller dan benzinemaaiers, hebben veel lagere onderhoudskosten, veroorzaken geen uitstoot tijdens het gebruik en bieden diverse maaibreedtes. Zo kunt u elk gazon sneller maaien, ook omdat de grote opvangzak niet vaak geleegd hoeft te worden.

Met de 3-in-1-functie kunt u het gras maaien, in de zak opvangen of uitwerpen terwijl u met de ledkoplampen tot in de avond kunt doormaaien. En als u klaar bent, is de accu grasmaaier dankzij het opvouwbare ontwerp in een handomdraai schoongemaakt en opgeborgen. De EGO accu grasmaaier is ook leverbaar in zelfrijdende modellen. De motor van de zelfrijdende grasmaaier kan met variabele snelheid draaien zodat u de controle houdt over het maaiwerk.

De automatische variabele snelheid op bepaalde modellen garandeert een optimale maaisnelheid voor een maximale gebruiksduur van de accu en handhaaft de maaiprestaties. U bent klaar voor elke tuinklus met de reeks EGO Power Plus accu grasmaaiers, ongeacht de grootte van de tuin, met minder lawaai, lagere gebruiks- en onderhoudskosten, en zonder uitstoot van schadelijke dampen.
 


EGO grasmaaier

Bent u op zoek naar een goede EGO grasmaaier? Bij Tuinwaardig vindt u altijd de EGO grasmaaier naar wens. U koopt een EGO grasmaaier bij Tuinwaardig. Tuinwaardig is dé webshop voor tuininrichting en tuinverzorging.

EGO grasmaaier kopen bij Tuinwaardig

Een EGO grasmaaier is een oplaadbare maaier, waar u snoerloos mee kunt werken. De grasmaaier werkt namelijk met een accu. Ondanks dat hij op een accu werkt, biedt hij dezelfde prestaties als een benzinemotor! Met deze accu grasmaaier kunt u zelfs de zwaarste tuinklussen aan. De accu op de grasmaaier is demonteerbaar en past op alle EGO apparaten. Het aanschaffen van een accu grasmaaier is een investering die het meer dan waard is. U zult jarenlang plezier hebben van de EGO grasmaaier!

EGO grasmaaier online bestellen

U kunt de accu grasmaaier online bestellen bij Tuinwaardig. U plaatst uw bestelling en wij zorgen ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. Het is ook mogelijk om de accu grasmaaier per e-mail te bestellen. Tevens heeft u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen via onze website. Wij berekenen voor u de kosten. Indien u akkoord bent met de offerte, kunt u de EGO grasmaaier bij ons bestellen.

Meer dan grasmaaiers

Bij Tuinwaardig kunt u niet alleen terecht voor een accu grasmaaier. Wij hebben ook andere producten voor de tuinverzorging in ons assortiment, zoals bladblazers, kettingzagen en hand- en rugspuiten. Tevens verkopen wij plantenbakken en tuinmeubelen. Door het gebruik van duurzame materialen hebben onze plantenbakken en tuinmeubelen een lange levensduur, waardoor u lang van deze producten kunt genieten. Wanneer u niet kunt vinden wat u in gedachten heeft, kunnen wij voor u een houten plantenbak, tuinbank of een tuintafel voor u op maat maken. Dit doen uiteraard in overleg met u. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor tuinverlichting. In samenwerking met een ontwerper op het gebied van het verlichting, bieden wij u exclusieve buitenverlichting voor uw tuin of terras. Deze innovatieve combinatie van verlichting met beplanting is uniek en geeft uw buitenruimte zowel overdag als 's avonds een bijzondere uitstraling. Daarnaast vindt u bij Tuinwaardig ook staande lampen, solarlampen en wandlampen, die in allerlei soorten en maten verkrijgbaar zijn.

Fiscaal voordeel accu grasmaaier

Bent u hovenier of groenvoorziener? Dan kunt u financieel profiteren van uw aankoop van onze lithiumhoudende accu's. Schakel daarom nu over naar milieuvriendelijk en stiller handgereedschap. Sinds 1 januari 2018 staat elektrisch gereedschap op de MIA lijst. Dit is een lijst met subsidies op milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen voor ondernemers. Voor u betekent dit een netto fiscaal voordeel van ongeveer 7% op de aanschaf van onze duurzame EGO accu's. Deze krachtige accu's zijn te gebruiken op al ons gereedschap uit de EGO serie. 

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over de EGO grasmaaier of over één van de andere producten in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.