Tuinverzorging
Een goede tuinverzorging, bewatering en bemesting stimuleert de groei en bloei in uw tuin.

De tuinverzorgingsproducten van Tuinwaardig zijn inzetbaar voor diverse toepassingen in uw tuin. De bekende topmerken EGO, Solo en Birchmeier zijn onderhoudsproducten waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Geschikt voor:

- Onderhoud van uw tuin
- Onkruidverdelging
- Sproeien van vloeibare meststoffen
- Insecten en parasietenbestrijding
- Water geven aan beplanting


Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over de tuinverzorgingsproducten of over één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Tuinwaardig? Schrijf u dan snel in voor onze nieuwsbrief! U kunt zich inschrijven via onze website.

Tuinwaardig

Tuinwaardig is leverancier van premium producten voor de basis, inrichting en verzorging van uw tuin. Wij vinden dat uw tuin zijn waarde moet behouden en daarom leveren wij duurzame producten waar u lange tijd plezier van heeft. Voor ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en wij streven er naar om ons assortiment continu te verbeteren. Wij vinden dat uw tuin zijn waarde moet behouden en daarom vindt u bij ons duurzame producten waar u jarenlang van kunt genieten. Bij Tuinwaardig bent u aan het juiste adres voor plantenbakken, tuinmeubelen, producten voor de tuinverzorging, tuinverlichting en diverse grondsoorten.