Heggenscharen
EGO Heggenschaar: gebalanceerd, nauwkeurig en krachtig.
De accu heggenschaar van EGO wordt aangedreven door een Arc Lithium-accu van 56V die even krachtig is als een benzinemotor. U zult versteld staan hoeveel heggen u met één acculading kunt snoeien.

Het uitgebalanceerde ontwerp van de accu heggenschaar heeft ook enkele slimme kenmerken om langdurig gebruik aangenamer te maken. De draaibare handgreep en het dubbele trekkersysteem zorgen voor een beter gebruikerscomfort en een betere veiligheid. De soepele en stille borstelloze motor en tandwielkast bieden u al het vermogen dat u nodig heeft, maar zonder de trillingen, uitlaatgassen en het lawaai van een benzinemotor. De accu heggenschaar is beschikbaar in de lengtes 51, 61 en 65 cm. Er is dus een EGO heggenschaar voor elke klus. EGO Power Plus heggenscharen hebben dubbelzijdige mespunten en lasergesneden, diamantgeslepen bladen om precies en strak te snoeien. Met de keuzeschakelaar voor twee snelheden kunt u de snelheid aan elke klus aanpassen en de grote snijcapaciteit betekent dat u ook grotere heggen met dikkere takken en stammen kunt aanpakken.

Een bladpuntbescherming voorkomt beschadiging van de accu heggenschaar door hekken en muren. De handbescherming voorkomt letsel en de elektrische rem stopt de bladen wanneer u de trekker loslaat. Onze accu heggenschaar is licht, krachtig en heeft al het vermogen dat u nodig heeft. De heggenschaar is uitgerust met enkele slimme functies om snoeien nog comfortabeler te maken.
 


EGO heggenschaar

Bent u op zoek naar een goede EGO heggenschaar? Bij Tuinwaardig vindt u altijd de EGO heggenschaar naar wens. U koopt een EGO heggenschaar bij Tuinwaardig. Tuinwaardig is dé webshop voor tuininrichting en tuinverzorging.

EGO heggenschaar kopen bij Tuinwaardig

Een EGO heggenschaar is een oplaadbare heggenschaar, waar u snoerloos mee kunt werken. De heggenschaar werkt namelijk met een accu. Ondanks dat hij op een accu werkt, biedt hij dezelfde prestaties als een benzinemotor! Met deze accu heggenschaar kunt u zelfs de zwaarste tuinklussen aan. De accu op de heggenschaar is demonteerbaar en past op alle EGO apparaten. Het aanschaffen van een accu heggenschaar is een investering die het meer dan waard is. U zult jarenlang plezier hebben van de EGO heggenschaar!

EGO heggenschaar online bestellen

U kunt de accu heggenschaar online bestellen bij Tuinwaardig. U plaatst uw bestelling en wij zorgen ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. Het is ook mogelijk om de accu heggenschaar per e-mail te bestellen. Tevens heeft u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen via onze website. Wij berekenen voor u de kosten. Indien u akkoord bent met de offerte, kunt u de EGO heggenschaar bij ons bestellen.

Meer dan heggenscharen

Bij Tuinwaardig kunt u niet alleen terecht voor een accu heggenschaar. Wij hebben ook andere producten voor de tuinverzorging in ons assortiment, zoals kettingzagen, grasmaaiers, grastrimmers en hand- en rugspuiten. Tevens verkopen wij plantenbakken en tuinmeubelen. Door het gebruik van duurzame materialen hebben onze plantenbakken en tuinmeubelen een lange levensduur, waardoor u lang van deze producten kunt genieten. Wanneer u niet kunt vinden wat u in gedachten heeft, kunnen wij voor u een houten plantenbak, tuinbank of een tuintafel voor u op maat maken. Dit doen uiteraard in overleg met u. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor tuinverlichting. In samenwerking met een ontwerper op het gebied van het verlichting, bieden wij u exclusieve buitenverlichting voor uw tuin of terras. Deze innovatieve combinatie van verlichting met beplanting is uniek en geeft uw buitenruimte zowel overdag als 's avonds een bijzondere uitstraling. Daarnaast vindt u bij Tuinwaardig ook staande lampen, solarlampen en wandlampen, die in allerlei soorten en maten verkrijgbaar zijn.

Fiscaal voordeel accu heggenschaar

Bent u hovenier of groenvoorziener? Dan kunt u financieel profiteren van uw aankoop van onze lithiumhoudende accu's. Schakel daarom nu over naar milieuvriendelijk en stiller handgereedschap. Sinds 1 januari 2018 staat elektrisch gereedschap op de MIA lijst. Dit is een lijst met subsidies op milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen voor ondernemers. Voor u betekent dit een netto fiscaal voordeel van ongeveer 7% op de aanschaf van onze duurzame EGO accu's. Deze krachtige accu's zijn te gebruiken op al ons gereedschap uit de EGO serie. 

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over de EGO heggenschaar of over één van de andere producten in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.