Houten tuinbank met kwaliteit
Een houten tuinbank past in iedere tuin. Past het niet, dan maken wij het passend voor u. De houten tuinbanken zijn gemaakt van duurzaam hout en een combinatie met staal is mogelijk. Wij leveren al jarenlang houten tuinbanken op maat voor onze klanten, zowel voor particulieren als bedrijven. Heeft u een mooi hoekje in de tuin waar u graag een houten tuinbank wilt hebben? Wij maken de houten tuinbank perfect op maat zodat hij er tussen past. Een houten tuinbank past in iedere tuin en daardoor is de keuze groot bij Tuinwaardig. Wilt u graag een moderne of landelijke uitstraling in tuin creëren? Dat kan! Bij ons vindt u de houten tuinbank op maat die u zoekt!
Bezig met laden...

Vindt uw houten tuinbank bij Tuinwaardig!

Op zoek naar een unieke houten tuinbank? Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze werkplaats. Hier lopen deskundige vakmensen rond die u graag advies geven over houten tuinbanken en de rest van ons assortiment. Doordat er alleen deskundig advies gegeven wordt aan u, zijn wij alleen op afspraak open. Maak telefonisch of via de mail een afspraak met ons, zodat er altijd iemand voor u klaar staat. Wij laten u graag de mogelijkheden zien voor een houten tuinbank op maat.

De houten tuinbanken specialist

Wij van Tuinwaardig leveren niet alleen een houten tuinbank op maat, ons assortiment is nog veel groter. Zo kunt u verschillende accessoires bij de houten tuinbank bestellen om één geheel in uw huis of tuin te creëren. Wij leveren onder andere plantenbakken, waterornamenten, tuinborders en tuinverlichting. Heeft u een overkapping of tuinhuis die u graag wilt inrichten in dezelfde stijl als de tuin? Ook hier leveren wij verschillende producten voor. Wij hebben naast het buiten assortiment ook een uniek assortiment voor binnen. Dit zijn vaak op maat gemaakte meubels en decoratie om uw huis aan te kleden.

Alles voor huis en tuin

Wilt u de inrichting in huis aanpassen aan uw tuin? Een natuurlijke huisinrichting kunt u creëren met passende meubels. De meubels op maat zijn eenvoudig te bestellen via de webshop van Tuinwaardig.nl. Wij hebben een hoogwaardig aanbod voor uw huis en tuin en maken dit graag op maat naar uw wensen. Onze producten hebben een natuurlijke look en passen daarom in ieder huis. Dit kan een robuuste of rustige uitstraling geven.

Vragen over een houten tuinbank? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over een houten tuinbank of over één van de andere producten uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.