Een containerombouw is een prachtig alternatief om niet meer tegen die opvallende afvalcontainers aan te kijken. Containers zijn vrij groot, in de zomer ontstaat er stankoverlast en komen er vaak vliegen op af. Een containerombouw werkt alle containers netjes weg en is een aanwinst voor uw tuin of oprit. Ook als u vuilniszakken, voor bijvoorbeeld plastic afval, ergens moet opbergen is deze containerombouw een ideale plek. Met een ombouw van hout bieden wij u een stevige oplossing om uw containers netjes uit het zicht te plaatsen. Omdat een containerombouw modulair is kunt u deze overal eenvoudig plaatsen. Zo kunt u zelf een 2, 3 of 4 ombouw samenstellen of u plaatst de ombouwen los van elkaar als dit beter uitkomt voor de ruimte. De containerombouw heeft een natuurlijk ontwerp en kenmerkt zich door de hoge kwaliteit. Deze hoeft u niet eerst zelf in elkaar te zetten waardoor u gelijk al een stevig eindproduct heeft.


 


Bezig met laden...
visibility

Kliko ombouw

Kliko ombouw van duurzaam douglashout. Verkrijgbaar voor 1, 2, 3 of 4 containers

299,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Kliko kast met plantenbak

Kliko kast met plantenbak van duurzaam douglashout. Verkrijgbaar voor 1, 2, 3 of 4 containers

199,00

Bekijk product keyboard_arrow_right

Containerombouw hout

Wanneer u op zoek bent naar een stevige containerombouw van hout, dan bent u bij Tuinwaardig aan het juiste adres! Een ombouw wordt in Nederland geproduceerd, het is dus een oerdegelijk Nederlands product. Wij richten ons op duurzame producten voor de inrichting en onderhoud van de tuin. Met een containerombouw heeft u een goede oplossing om uw containers uit het zicht te houden. Deze ombouw kenmerkt zich door de mooie afwerking en goede kwaliteit. Zo garanderen wij een kwalitatieve en stevige ombouw waar u jaren plezier van zult hebben. Iedere containerombouw wordt met zorg handgemaakt. Geen massaproductie ombouwen, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct. De planken in de deuren en deksels zijn ingefreesd en watervast verlijmd, waardoor de kwaliteit hoog is. De containerombouw heeft stalen hang- en sluitwerk en een achterwand voor extra stevigheid.

Voordelen van een containerombouw

Met een containerombouw hoeven lelijke afvalcontainers niet meer in het zicht te staan. Dit is daarom een nette oplossing voor een woning maar ook voor bedrijven. Door het gebruik van duurzaam douglashout heeft de ombouw een hele natuurlijke uitstraling. Niet meer die opvallende containers om tegenaan te kijken, maar een mooie houten ombouw met stalen hang- en sluitwerk. Afvalcontainers passen niet in een sfeervolle tuin. Dan is een ombouw mooi alternatief om deze netjes uit het zicht te laten verdwijnen. Als u dit product eenmaal heeft staan is deze niet meer weg te denken uit uw tuin. De containerombouw wordt kant en klaar geleverd (niet als bouwpakket) en heeft stevige deuren met een achterwand. Hierdoor heeft u een gesloten kast waardoor ongedierte en andere ongewenste dieren de containers niet kunnen bereiken. Doordat de afvalcontainers zijn afgesloten zal er ook minder stankoverlast zijn in de zomer. Een containerombouw is te bestellen per ombouw voor 1 container. Deze hoeft u niet zelf in elkaar te zetten zodat dit gelijk al een stevig eindproduct is. U kunt de deksel van de containerombouw aan de deksel van uw containerombouw bevestigen. Hierdoor hoeft u niet steeds een container vast te pakken. Iedere ombouw kan netjes tegen elkaar worden gezet. Zo kunt u gemakkelijk een 2, 3 of 4 containerombouw maken, die eenvoudig is te verplaatsen. Het is ook mogelijk om de ombouwen los van elkaar te zetten als u geen ruimte heeft om ze allemaal naast elkaar te plaatsen.

Houtsoort

Een containerombouw wordt gemaakt van douglashout. Dit is een warme houtsoort dat seizoenen lang meegaat. Door te werken met douglashout krijgt een containerombouw een vriendelijke en natuurlijke uitstraling. Hierdoor is een ombouw niet alleen praktisch, deze zorgt ook voor een mooie aankleding van uw buitenruimte. Een houten ombouw wordt gemaakt van douglashout en kan het gehele jaar door buiten blijven staan. Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. Dit hout zal wat sneller verkleuren en kan onbehandeld blijven. Douglashout is een natuurproduct en werkt door weersinvloeden (krimpen / uitzetten). Het hout leeft en staat niet stil en het werken van het hout is daarom nooit helemaal tegen te gaan. Het verschil in kleur, tekening en structuur geven het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat noesten en scheurtjes horen daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Een containerombouw wordt handgemaakt en hierdoor zal er lichte variatie zijn in de afwerking van ieder product. Als u de originele kleur en structuur zoveel mogelijk wilt behouden adviseren wij om het hout vanaf het begin te onderhouden met een houtolie. Hiermee beschermt u het hout tegen weersinvloeden, zodat u nog langer van uw containerombouw kunt genieten.

Bijpassende plantenbakken

Waar u een containerombouw ook zet, dit product zal altijd een mooie blikvanger zijn. Hierdoor is een ombouw een echte meerwaarde voor uw buitenruimte. Maak uw tuin compleet en combineer uw containerombouw met bijpassende plantenbakken. Deze worden van hetzelfde hout gemaakt en zijn verkrijgbaar in vele afmetingen. De houten plantenbakken zijn inzetbaar voor vele beplantingen en zijn ideaal om uw tuin nog mooier te maken. Op onze website staan al enkele voorbeeld plantenbakken, maar deze worden op bestelling voor u gemaakt. Hierdoor kunt u afwijken van de vormen en afmetingen die op onze website staan. Heeft u een vraag over de containerombouw of wilt u meer informatie over de houten plantenbakken, neem dan vrijblijvend contact met ons op! Als u eerst een ombouw of plantenbakken wilt bekijken bent u op afspraak ook van harte welkom in de werkplaats.