Kliko ombouw van hout Kliko ombouw hout Kliko ombouw
Kliko ombouw van hout Kliko ombouw hout Kliko ombouw
Kliko ombouw - douglas met zilver beslag
Kliko ombouw van duurzaam douglashout met zilver beslag. Verkrijgbaar voor 2 of 3 containers
Informeer naar levertijd
 
Containers zijn vrij groot, in de zomer ontstaat er stankoverlast en komen er vaak vliegen op af. Een kliko ombouw van hout is een prachtig alternatief om niet meer tegen die opvallende afvalcontainers aan te kijken. Door het gebruik van douglashout heeft deze ombouw een sfeervolle en warme uitstraling. Dit product wordt in Nederland geproduceerd, het is dus een oerdegelijk Nederlands product. Geen massaproductie, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct. De kliko ombouw wordt kant en klaar geleverd (niet als bouwpakket). U hoeft deze daarom niet eerst zelf in elkaar te zetten. De ombouw heeft stalen hang- en sluitwerk in de kleur zilver. Dit product is met of zonder achterwand leverbaar. Zo kunt u ervoor kiezen om de achterkant open te laten als dit product tegen een schutting of muur komt te staan. U kunt de deksel openzetten door middel van windhaken. Met een ketting gaat de deksel van de container gelijktijdig open met de deksel van de ombouw. Aan de voorkant zit een aluminium strip voor extra stevigheid. Een container kan gemakkelijk over deze strip naar binnen en buiten worden gereden. Met deze ombouw van hout bieden wij u een stevige oplossing om uw containers netjes uit het zicht te plaatsen.

Specificaties
- model: kliko ombouw voor containers van 140 of 240 liter
- houtsoort: fijnbezaagd douglashout
- kleur: geelbruin
- stalen hangwerk en sluitwerk
- kleur: zilver (ook verkrijgbaar in zwart)
- kant en klaar geleverd als ombouw voor 2 of 3 containers
- met of zonder achterwand
- windhaken om de deksel open te zetten
- ketting om aan de deksel van de container te bevestigen
- aluminium strip aan te voorzijde
- afmetingen 2 container ombouw van 140 liter: 129 cm x 75 cm x 123 cm (LxBxH)
- afmetingen 2 container ombouw van 240 liter: 143 cm x 90 cm x 123 cm (LxBxH)
- afmetingen 3 container ombouw van 140 liter: 188 cm x 75 cm x 123 cm (LxBxH)
- afmetingen 3 container ombouw van 240 liter: 208 cm x 90 cm x 123 cm (LxBxH)
- getoonde afmetingen zijn een indicatie van de buitenafmetingen
- levertijd: ca. 6 weken (levertijd is een indicatie en kan in het hoogseizoen afwijken)
De genoemde bedragen zijn exclusief bezorgkosten. Een kliko ombouw van hout wordt volledig afgemonteerd afgeleverd. Het is ook mogelijk om de ombouw zelf op te halen. Stuur ons dan eerst een berichtje voordat u bestelt om zo de bezorgkosten te besparen.

Tip: in de werkplaats wordt een ombouw op een vlakke ondergrond gemaakt. Als deze buiten op een oneffen ondergrond staat is het mogelijk dat een deur of deksel niet goed opent of sluit. Werking van hout kan dit ook veroorzaken. Wij houden ons hier niet voor verantwoordelijk. Indien gewenst, kan een timmerman advies geven over hoe u de ombouw kunt aanpassen op uw situatie.

Voordelen en nadelen van hout
Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. De materialen gemaakt van deze houtsoort scheuren van nature iets sneller en kunnen wankanten bevatten. Douglashout is een houtsoort die sneller verkleurt en kan onbehandeld blijven. Naarmate de kliko ombouw wat langer buiten staat zal deze kleur snel veranderen naar een lichte kleur en vervolgens natuurlijk vergrijzen. Als u een ombouw buiten heeft staan zal deze altijd gevoelig zijn voor de verschillende weersomstandigheden. Onder invloed van temperatuurswisselingen en verandering in luchtvochtigheid gaat hout werken. Het hout kan hierdoor gaan scheuren, kromtrekken, uitzetten en zelfs hol of bol gaan staan. Kleurveranderingen treden op en er is een kans dat hout gaat bloeden waardoor er vlekken op tegels kunnen ontstaan. Het is belangrijk om te weten dat hout leeft en niet stil staat, waarbij er ook geen voorspelling te maken is wanneer de werking van het hout zich kan uiten, wat dus ook in korte tijd kan ontstaan. Hierdoor kunnen wij dan ook geen garantie geven op eventuele vervorming, kromtrekken, scheuren, bloeden of kleurverandering van het hout. Het verschil in kleur, tekening en structuur geeft het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat eventuele oneffenheden, noesten en scheuren daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Om de originele kleur te behouden en het hout te beschermen tegen weersinvloeden adviseren wij u om de ombouw te onderhouden met een olie. Hout is natuurlijk en iedere plank is uniek van kleur en structuur. Een ombouw wordt handgemaakt en hierdoor zal er lichte variatie zijn in de afwerking van ieder product. Hierdoor is geen kliko ombouw hetzelfde en zal deze afwijken van de voorbeeldafbeeldingen op de website.

Kliko ombouw van hout op maat
Wij richten ons op duurzame producten voor de inrichting en onderhoud van de tuin. Met een kliko ombouw van hout heeft u een goede oplossing om uw containers uit het zicht te houden. Deze ombouw kenmerkt zich door de mooie afwerking en goede kwaliteit. Dit product wordt op bestelling gemaakt en hierdoor kunt u, zonder meerprijs, ook afwijken van de genoemde afmetingen in het keuzemenu. Denk bijvoorbeeld aan een ombouw voor 1 of zelfs voor 4 containers. Ook is het mogelijk om een ombouw op maat te maken voor containers met verschillende afmetingen. Als u eerst een kliko ombouw wilt bekijken bent u op afspraak ook van harte welkom in de werkplaats. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden!

De kliko ombouw van hout is ook verkrijgbaar met zwart beslag:
Kliko ombouw van hout

Meer over Tuinwaardig