Een goede terrasafscheiding is meer dan alleen een sfeervol product op het terras. Een terrasafscheiding biedt bescherming tegen de wind en zorgt u voor meer privacy op uw terras of balkon. Of u nu rust rondom uw woning zoekt, of een bedrijf heeft waar u een gastvrije omgeving wilt maken. Een bank, plantenbak of terrasscherm is leverbaar in verschillende stijlen en materialen. Zo heeft u de mogelijkheid om een product beter aan te laten sluiten op uw buitenruimte. Van moderne ontwerpen tot meer natuurlijke uitvoeringen. Hierdoor is een terrasafscheiding niet alleen praktisch, maar zorgt deze ook voor een mooie aankleding van uw buitenruimte. Met ons sfeervol aanbod aan maatwerk terrasafscheidingen denken wij graag met u mee over uw terrasinrichting.

Vraag offerte aan

Terrasafscheiding cortenstaal


Terrasafscheiding op maat

Met een stijlvolle terrasafscheiding geniet u van met meer privacy rondom uw woning. U krijgt daarnaast ook een ware blikvanger op uw terras. Ook voor horecaterrassen is een goede terrasafscheiding onmisbaar. Een mooie plantenbak of terrasscherm bevordert de algehele sfeer en zorgt ervoor dat de klanten langer op het terras blijven zitten. Ook voor kleine terrassen of balkons denken wij graag met u mee over een passende oplossing. De ruimte kan hier vaak wat beperkt aanvoelen, maar met een slimme terrasafscheiding kan de buitenruimte vaak goed worden benut. Graveringen zoals een tekst of logo zijn meestal ook mogelijk. Hierdoor krijgt een terrasafscheiding een uniek en persoonlijk karakter.

Terrasafscheiding op maat

Materialen

Een terras dat er netjes uitziet en mooi onderhouden is, heeft toch net dat beetje extra meerwaarde. Daarom denken wij graag met u mee over een mooie terrasafscheiding. Een duurzame terrasafscheiding is verkrijgbaar in cortenstaal, verzinkt staal met poedercoating, hout en kunststof. Als u een bank of plantenbak wilt uitbreiden met een terrasscherm kunt kiezen voor lexaan of gelaagd glas. Lexaan plaat is zeer slagvast en UV bestendig. Dit kunststof plaatmateriaal heeft de uitstraling van glas en wordt veel gebruikt in tuinen. Veiligheidsglas bestaat uit lagen glas die verbonden zijn door middel van een folie. Dit maakt het glas heel veilig en sterk. Door de maatwerk mogelijkheden hebben wij altijd wel een mooie terrasafscheiding op maat geheel passend bij uw buitenruimte. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u graag over de beschikbare afmetingen en prijzen.

Terrasscherm met bank of plantenbak

Het is mogelijk om een terrasafscheiding in combinatie met plantenbakken of banken te plaatsen. Dankzij een terrasafscheiding met lexaan of glas zit u lekker uit de wind en geniet u fijn van het uitzicht. Dit maakt een terrasafscheiding ook ideaal voor horecaterrassen. Een terrasscherm wordt bevestigd aan een plantenbak of bank waardoor deze stevig staat. Dit is ideaal voor oppervlaktes waar u liever geen gaten in de grond wilt boren. Op onze website staan al enkele voorbeeld plantenbakken en banken, maar deze worden op bestelling voor u gemaakt. Hierdoor kunt u afwijken van de vormen en afmetingen die op onze website staan. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een terrasafscheiding op maat in combinatie met een bank of plantenbak.

Vraag offerte aan