Tuinwaardig is specialist in producten voor de inrichting en verzorging van de buitenruimte. Wij leveren maatwerk producten waarbij kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Naast ons assortiment voor de tuin hebben wij ook een uniek assortiment voor binnen. Deze maatwerk meubels en decoratie artikelen vindt u hier in onze Huiswaardig collectie. Dit is een uitgebreide productlijn die voortkomt uit onze ervaringen in de buitenruimte, waarmee wij ons grotendeels richten op een sfeervolle en natuurlijke huisinrichting. Vanzelfsprekend met dezelfde hoogstaande kwaliteitsproducten zoals u van ons gewend bent. Bij ons vindt u diverse meubels, schilderijen, kunstplanten en decoratie artikelen om uw huis een natuurlijke uitstraling te geven.


Natuurlijke huisinrichting

Heeft u een nieuwe woning of gaat u uw huis helemaal opnieuw inrichten? Een huis inrichten is vaak een leuke onderneming. U kunt zoeken naar de best passende eettafel, decoratie artikelen of accessoires. Bij Tuinwaardig vindt u in onze Huiswaardig collectie veel producten voor een natuurlijke huisinrichting, zoals robuuste en duurzame houten eettafels voor binnen. Deze tafels maken wij met de hand op maat en hierdoor kunt u zelf de grootte van de tafel bepalen, zodat deze naadloos aansluit bij uw wensen en uw huis. Daarnaast vindt u bij ons ook diverse kunstplanten en kunstbloemen voor een natuurlijke en sfeervolle inrichting van uw interieur. Deze zijn onderhoudsvrij en hebben een natuurgetrouwe uitstraling doordat wij natuurlijke stammen hebben toegepast. De planten zijn perfect te combineren met onze selectie plantenbakken voor binnen. Deze bakken worden gemaakt van verschillende duurzame materialen en zijn uitermate geschikt om binnen te plaatsen. Maak uw natuurlijke huisinrichting compleet met onze unieke mos schilderijen. Deze kunstwerken zijn net als levende schilderijen en hiermee haalt u een stukje groen en natuur naar uw woning.

Tuinwaardig

Tuinwaardig is leverancier van premium producten voor de basis, inrichting en verzorging van uw tuin. Wij vinden dat een tuin zijn waarde moet behouden en daarom leveren wij duurzame producten waar u lange tijd plezier van heeft. Voor ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en wij streven er naar om ons assortiment continu te verbeteren. Bij ons vindt u altijd een passend product om uw huis en tuin unieker te maken.

De voordelen van Tuinwaardig

- Eenvoudig online bestellen
- Veilig online betalen
- Premium aanbod voor uw huis en tuin
- Producten voor een natuurlijke huisinrichting
- Nadruk op duurzame en kwalitatieve producten
- Bezoek van showroom en werkplaats is mogelijk
- Maatwerk meubelen en plantenbakken zijn mogelijk

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een natuurlijke huisinrichting? Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Bent u geïnteresseerd in een houten tafel? Dan bent u op afspraak ook van harte welkom in onze werkplaats voor het stellen van vragen. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u eerst graag de houtsoorten eerst wilt zien en voelen voordat u een bestelling plaatst. Tevens voorzien wij u graag van een persoonlijk en deskundig advies. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze werkplaats.