Rugspuiten zijn te gebruiken voor talloze toepassingen in de tuin en rondom uw huis. Daarnaast worden deze spuiten ook gebruikt in de landschapsverzorging, bosbouw en groenvoorziening.

Onze rugspuiten zijn geschikt om water en andere vloeistoffen op oppervlakten te spuiten.
Rugspuiten met een milde sproeistand of nevelstand zijn ook gewoon te gebruiken voor het bewateren van planten. Daarnaast is een rugspuit zeer geschikt om onkruid te verwijderen. Vul hiervoor het reservoir met onkruidverdelger voor een onkruidvrij terras of onkruidvrije oprit.

Tuinwaardig levert rugspuiten van de bekende kwaliteitsmerken Solo en Birchmeier.


Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over de rugspuiten of over één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Tuinwaardig? Schrijf u dan snel in voor onze nieuwsbrief! U kunt zich inschrijven via onze website.

Tuinwaardig

Tuinwaardig is leverancier van premium producten voor de basis, inrichting en verzorging van uw tuin. Wij vinden dat uw tuin zijn waarde moet behouden en daarom leveren wij duurzame producten waar u lange tijd plezier van heeft. Voor ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en wij streven er naar om ons assortiment continu te verbeteren. Wij vinden dat uw tuin zijn waarde moet behouden en daarom vindt u bij ons duurzame producten waar u jarenlang van kunt genieten. Bij Tuinwaardig bent u aan het juiste adres voor plantenbakken, tuinmeubelen, producten voor de tuinverzorging, tuinverlichting en diverse grondsoorten.