Waterornament
De natuurlijke uitstraling en het stromende water van de Tuinwaardig waterornamenten creëren een rustgevende sfeer. Onze grote waterornamenten hebben een natuurlijke uitstraling met een sfeervolle verlichting, waardoor ze echte blikvangers zijn voor op het terras of in de tuin.
De exclusieve waterornamenten zijn gemaakt uit een mengsel van gemalen steen en kunststof. Dit vormt een sterk, weersbestendig en kwalitatief hoogwaardig materiaal (polyresin). Vanuit een geïntegreerd waterreservoir wordt het water rondgepompt door middel van een bijgeleverde pomp. Het stromende water wordt prachtig verlicht met warm wit licht en doordat de ornamenten op zichzelf staan kunnen deze overal geplaatst worden. Onze waterornamenten worden geleverd als een complete set inclusief pomp, LED verlichting en aansluitmateriaal. Een Tuinwaardig waterornament heeft een ingebouwd waterreservoir en weegt 22 kg tot 69 kg. Het verplaatsbaar ornament kan vrij staan zonder ingegraven te worden en hoeft niet extra verstevigd te worden. Onze waterornamenten kenmerken zich door hun natuurlijke uitstraling, stevigheid en stabiliteit.

Een uniek waterornament gemaakt van steen met kunststof vindt u niet zomaar terug in andere tuinen. Hierdoor krijgt u een eigen unieke en onderscheidende uitstraling in uw tuin. Laat u zichzelf verrassen door het rustgevende gevoel en geluid van het stromend water en maak van uw tuin een plek voor ontspanning en rust met één van onze sfeervolle ornamenten. Heeft u nog vragen over onze waterornamenten? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!


Waterornament bestellen

Een waterornament is een aanwinst voor uw terras of tuin. Er is niets zo rustgevend dan stromend water en door het uniek aanbod van verschillende ornamenten hebben we altijd wel een opvallend waterornament dat bij u past. Niet iedereen heeft een grote tuin om een vijver aan te leggen en soms bent u gewoon op zoek naar een compacte oplossing als alternatief. Dan is een waterornament van Tuinwaardig de oplossing om een mooie waterval te krijgen, waarbij vallend water van laag naar laag naar beneden stroomt. Een waterornament is ideaal als alternatief voor een vijver en door het mooie lichteffect en geluid van stromend water krijgt u een levendige en sfeervolle tuin. Dankzij de mooie LED verlichting heeft u ook 's avonds een stralend middelpunt in uw tuin of op uw terras.

Losstaand waterornament

De Tuinwaardig waterornamenten zijn gemaakt polyresin, dit sterke materiaal heeft een natuurlijke uitstraling en de constante waterstroom levert geen erosieschade op aan het materiaal. Hierdoor wordt het waterornament zo lang mogelijk mooi gehouden met een prachtige natuursteen uitstraling. Onze waterornamenten worden geleverd als een complete set inclusief een pomp, LED verlichting en aansluitmateriaal, zoals een netsnoer en adapter. Door de grootte en het gewicht kan een waterornament los staan zonder extra verstevigd te worden. Het water wordt omhoog gepompt en het waterreservoir is ook gelijk de opvangbak. Onze waterornamenten zijn compleet en kunnen zo neergezet worden, er hoeft geen waterreservoirbak te worden ingegraven, zodoende kan het ornament bijvoorbeeld ook binnen staan. Het product spettert wel wat water, dus de vloer in uw woning moet hier dan wel tegen kunnen.

Waterornament met verlichting

Door het gebruik van verlichting geeft het ornament een unieke en sfeervolle dimensie. Dankzij de hoogwaardige kunststof kappen worden de lampen goed beschermd tegen water en andere weersomstandigheden. Door de verlichting in het waterornament valt deze blikvanger op in het donker en zo heeft u in de avond ook een mooi en rustgevend object om naar te kijken.

Meer dan waterornamenten

Naast een waterornament kunt u ook bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan plantenbakken, tuinmeubelen, tuinverlichting en producten voor de verzorging van uw tuin. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat de basis van de tuin goed is. Daarom vindt u in onze webshop een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige grondsoorten voor de perfecte basis van uw tuin.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over de waterornamenten of over één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Tuinwaardig? Schrijf u dan snel in voor onze nieuwsbrief! U kunt zich inschrijven via onze website.

Tuinwaardig

Tuinwaardig is leverancier van premium producten voor de basis, inrichting en verzorging van uw tuin. Wij vinden dat uw tuin zijn waarde moet behouden en daarom leveren wij duurzame producten waar u lange tijd plezier van heeft. Voor ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en wij streven er naar om ons assortiment continu te verbeteren. Wij vinden dat uw tuin zijn waarde moet behouden en daarom vindt u bij ons duurzame producten waar u jarenlang van kunt genieten. Bij Tuinwaardig bent u aan het juiste adres voor plantenbakken, tuinmeubelen, producten voor de tuinverzorging, tuinverlichting, tuin waterornamenten en diverse grondsoorten.