Hoog waterornament Victoria Falls
Hoog waterornament Victoria Falls
Waterornament - Victoria Falls
Waterornament met verlichting. Afmetingen: 102 x 79 x 159 cm. Gewicht: 69 kg
Informeer naar levertijd
 
Hoog waterornament
Maak uw tuin uniek met dit hoog waterornament gemaakt van gemalen steen en kunststof (polyresin). Dit kwalitatief hoogwaardig materiaal vindt u niet zomaar terug in andere tuinen en hierdoor krijgt u een eigen unieke en onderscheidende uitstraling in uw tuin. De natuurlijke uitstraling en het stromende water van dit hoog waterornament zorgt voor een rustgevende sfeer.

Vanuit een geïntegreerd waterreservoir wordt het water rondgepompt door middel van een bijgeleverde pomp. Het stromende water wordt prachtig verlicht met warm wit licht en doordat dit hoog waterornament op zichzelf staat kan deze overal geplaatst worden. De Victoria Falls wordt geleverd als een set inclusief pomp, LED verlichting en aansluitmateriaal. Het waterornament kan vrij staan zonder ingegraven te worden en hoeft niet extra verstevigd te worden. Een waterornament is een aanwinst voor uw terras of tuin. Het is een ideaal alternatief voor een vijver en door het mooie lichteffect en geluid van stromend water krijgt u met dit hoog waterornament een levendige en sfeervolle tuin. Dankzij de mooie LED verlichting heeft u ook 's avonds een stralend middelpunt in uw tuin.

Specificaties
- Uitvoering: Victoria Falls
- Productcode: 6WAO60022
- Afmetingen: 102 x 79 x 159 cm (LxBxH)
- Gewicht: 69 kg
- Materiaal: polyresin
- Ingebouwd waterreservoir met pomp
- LED verlichting
- Inclusief netsnoer en adapter

Levertijd
Ca. 2-3 werkdagen

Tuinwaardig waterornamenten
Tuinwaardig is leverancier van premium producten voor de basis, inrichting en verzorging van uw tuin. Wij vinden dat uw tuin zijn waarde moet behouden en daarom leveren wij duurzame producten waar u lange tijd plezier van heeft. Onze waterornamenten met verlichting zijn een aanwinst voor uw terras of tuin. Er is niets zo rustgevend dan stromend water en door het uniek aanbod van verschillende waterpartijen hebben we altijd wel een opvallend waterornament dat bij u past. Dankzij de hoogwaardige kunststof kappen worden de lampen goed beschermd tegen water en andere weersomstandigheden. Door de verlichting in onze waterornamenten vallen deze blikvangers in het donker op en heeft u ook in de avond een mooi en rustgevend object om naar te kijken. Onze waterornamenten zijn compleet en kunnen zo neergezet worden, er hoeft geen waterreservoirbak te worden ingegraven, zodoende kan het ornament bijvoorbeeld ook binnen staan. Het product spettert wel wat water, dus de vloer in uw woning moet hier dan wel tegen kunnen.
<