Kwaliteit met een eerlijke service

Tuinwaardig is gespecialiseerd in producten die uw tuin waardig zijn. Bij ons geen dertien in een dozijn tuinproducten, we onderscheiden ons met unieke ontwerpen en duurzame materialen. Mooie en sfeervolle producten waarvan u lang kunt genieten. Tuinproducten die het waard zijn!

Wie we zijn
Na jarenlang kennis en ervaring te hebben opgedaan in de groensector, is Tuinwaardig opgericht vanuit de wens om onderscheidende tuinproducten op de markt te brengen. Eerdere samenwerkingen met gemeenten, architecten en hoveniers, waarin de nadruk vaak ligt op duurzame kwaliteitsproducten sterkten ons hierin.

Wij geloven niet in massaproductie, wel in kwaliteit. We onderscheiden ons met unieke producten die u niet overal tegenkomt. Wij bieden hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Dat is waar wij voor staan! Ons assortiment bestaat veelal uit producten van Nederlandse bodem gemaakt door lokale producenten.

Bekijk hier een video over ons bedrijf uit het RTL5 programma Online Gespot:
 


Wat we doen
Tuinwaardig is leverancier van duurzame producten voor de inrichting en verzorging van uw tuin. Naast rechtstreekse verkoop aan particulieren leveren we ook tuinproducten voor bedrijven. Denk aan projecten voor hoveniers, gemeenten, organisaties, winkelcentra, campings en horeca.

Het assortiment omvat een uitgebreid aanbod aan plantenbakken, tuinmeubels, terrasschermen, tuinborders en tuinverzorgingsproducten. Ook voor binnen leveren we diverse meubels en accessoires. We werken hiervoor samen met vakkundige timmermannen, staalbewerkers en gespecialiseerde groothandels.

Ook maken wij veel tuinproducten op maat. En daar zijn we trots op! Unieke en handgemaakte oplossingen, waarmee we ons onderscheiden van standaardproducten die grootschalig worden ingekocht. We werken daarvoor samen met ontwerpers en producenten die onze visie delen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wees welkom! Omdat veel producten lokaal worden gemaakt is het mogelijk om op afspraak een bezoek te brengen aan de werkplaats. Neem vrijblijvend met ons contact op om een kijkje te komen nemen en uw wensen bespreekbaar te maken.

Typisch Tuinwaardig
Kenmerkend voor Tuinwaardig en tevens onze grote kracht is de kleinschaligheid, directe communicatie en betrokkenheid. We houden van transparantie en eerlijkheid en maken daarom alleen beloftes die we ook echt waar kunnen maken. En klanten waarderen dit:

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…
Arthur Paul
Zeer prettige ervaring gehad vorig jaar. Goed advies, geduld, meedenken en oplossingen aangedragen. Ik heb al doorgegeven dat na mijn achtertuin, nu m’n voortuin aan de beurt is voor een nieuwe Cortenstaal look.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…
Sebastiaan Scholts
Twee grote plantenbakken met trellis op maat besteld. In goede orde aangekomen, maar de trellis waren verwisseld voor een lagere variant. Zonder enig probleem werd een nieuwe set trellis op maat gemaakt. Top service en goed product! Als ik nog iets nodig heb zal ik zeker weer tuinwaardig bekijken. Ons dakterras ziet er nu een stuk beter uit.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…
Amanda Kipp
Ontzettend fijn geholpen nadat wij op zeer korte termijn 2 cortenstaal bakken nodig hadden. Ze snapten onze situatie en middels telefonisch contact hebben ze ons een oplossing aangeboden waar we erg blij mee waren! Professionele en klantvriendelijke service!

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…
Ivonne Berkvens
We hebben 3 kliko ombouwen bij Tuinwaardig gekocht. Ze zijn erg degelijk in elkaar gezet. Drie losse units die je eventueel aan elkaar kunt schroeven. Wij zijn er super blij mee. De service die Tuinwaardig levert is top.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…
Hondenschool de Laar
Vier terrasschermen van Douglashout met gelaagd glas op wieltjes besteld en op de afgesproken dag geleverd gekregen. Ze zijn stevig en zien er prachtig uit. Bovendien heel fijne en kundige (telefonische) begeleiding.

Meer klantervaringen