Tuinwaardig is leverancier van duurzame producten voor de inrichting en verzorging van uw tuin. Wij vinden dat uw tuin zijn waarde moet behouden en daarom vindt u bij ons duurzame producten waar u lange tijd plezier van heeft en waardig zijn voor uw tuin. Voor ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en wij streven er naar om ons assortiment continu te verbeteren. Door jarenlange ervaring in de groensector zijn wij erin geslaagd om een uniek en hoogwaardig aanbod voor uw tuin samen te stellen. Bij ons vindt u altijd wel een passend product om uw buitenruimte uniek en sfeervoller te maken. Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan houten tuinmeubelen, plantenbakken, waterornamenten, tuinborders en design buitenverlichting. Daarnaast vindt u bij ons ook diverse tuinverzorgingsproducten voor een mooie en vitale tuin. Indien u op zoek bent naar een maatwerk tuinmeubel of plantenbak kunt u ook bij ons terecht. U kunt zelf de afmetingen bepalen die het beste aansluiten bij uw wensen en tuin. Neem hiervoor contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.
 
Plantenbakken
Bij ons vindt u altijd een kwaliteit plantenbak, bloembak of boombak die past bij iedere tuin en de sfeer rondom uw woning verhoogt. U kunt onze plantenbakken buiten of binnen plaatsen, waarbij u kunt kiezen uit verschillende hoogwaardige materialen. Onze plantenbakken worden gemaakt uit duurzaam hardhout, staal, kunststof, fiberstone en natuursteen. Uniek in de markt zijn de modulaire plantenbakken voor gemak en ontwerpvrijheid. Deze stijlvolle plantenbakken zijn leverbaar in cortenstaal en staal met poedercoating in verschillende kleuren.

Houten Tuinmeubelen
Bij Tuinwaardig vindt u een uniek aanbod aan stijlvolle tuinmeubelen van oerdegelijk hardhout. Onze tuintafels en tuinbanken zijn vervaardigd uit duurzaam hardhout in combinatie met staal. Hierdoor krijgen de tuinmeubelen een stoere en robuuste uitstraling. Komt u de gewenste afmeting niet tegen op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Het is namelijk ook mogelijk om een hardhouten tuintafel of tuinbank op maat te krijgen.

Waterornamenten
De natuurlijke uitstraling en het stromende water van de Tuinwaardig waterornamenten creëren een rustgevende sfeer. Onze grote waterornamenten hebben een natuurlijke uitstraling met een sfeervolle verlichting, waardoor ze echte blikvangers zijn voor op het terras of in de tuin. De exclusieve waterornamenten zijn gemaakt uit een mengsel van gemalen steen en kunststof. Dit vormt een sterk, weersbestendig en kwalitatief hoogwaardig materiaal. Het stromende water wordt prachtig verlicht met warm wit licht en doordat de ornamenten op zichzelf staan kunnen deze overal geplaatst worden.

Tuinborders
Bent u op zoek naar een stijlvolle tuinborder waarmee u uw tuin netjes en strak kunt afwerken? Onze borderrand geeft veel ontwerpvrijheid, waardoor u zich niet meer hoeft te beperken tot een klassieke borderrand in een smalle rechthoekige strook. Door de modulaire opbouw kunt u de elementen eenvoudig aan elkaar koppelen en verschillende ontwerpen in uw tuin maken. Daarnaast hebben wij ook een plantenbak border zonder bodemplaat, waarbij u zelf de hoogte kunt bepalen. Zo kunt u uw tuinborder helemaal naar uw wens samenstellen en volledig passend bij uw tuin. De rechte randen zorgen voor een strakke vorm en hierdoor krijgt u een mooi en rustig beeld in uw tuin.

Buitenverlichting
In samenwerking met een ontwerper op het gebied van verlichting bieden wij u een exclusieve design buitenverlichting voor uw tuin of terras. Deze innovatieve combinatie van verlichting met beplanting is uniek en geeft uw buitenruimte zowel overdag als 's avonds een bijzondere uitstraling. Daarnaast vindt u bij ons ook een uitgebreid aanbod aan unieke staande buitenlampen, solarlampen en wandlampen.

Tuinverzorging
Een goede tuinverzorging stimuleert de groei en bloei in uw tuin. De tuinverzorgingsproducten van Tuinwaardig zijn inzetbaar voor diverse toepassingen, maken het onderhoud eenvoudiger en zorgen voor een mooie en vitale tuin. Onze onderhoudsproducten zoals de accu grasmaaier, accu heggenschaar, drukspuit en rugdrukspuit zijn producten waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Tuinwaardig: premium kwaliteit voor uw tuin
- Producten voor de tuininrichting en tuinverzorging
- Deskundig advies en vakmanschap
- Nadruk op duurzame kwalitatieve producten
- Eenvoudig online bestellen
- Veilig online betalen
- Bezoek van showroom en werkplaats is mogelijk
- Maatwerk tuinmeubelen zijn bespreekbaar