Tuinwaardig is leverancier van premium producten voor de basis, inrichting en verzorging van uw tuin. Wij vinden dat uw tuin zijn waarde moet behouden en daarom leveren wij duurzame producten waar u lange tijd plezier van heeft. Voor ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en wij streven er naar om ons assortiment continu te verbeteren.

Bij ons vindt u altijd een passend product om uw buitenruimte unieker te maken. Door jarenlange ervaring in de groensector zijn wij erin geslaagd om een uniek en hoogwaardig aanbod voor uw tuin samen te stellen. Naast producten voor de tuininrichting bieden wij ook diverse producten voor de tuinverzorging. Wij vinden dat uw tuin zijn waarde moet behouden en daarom vindt u bij ons duurzame producten waar u jarenlang van kunt genieten en waardig zijn voor uw tuin!

Houten Tuinmeubelen
Bij Tuinwaardig vindt u een uniek aanbod aan stijlvolle houten tuinmeubelen van oerdegelijk hardhout. Onze tuintafels en tuinbanken zijn vervaardigd uit duurzaam hardhout in combinatie met staal. Hierdoor krijgen de tuinmeubelen een stoere en robuuste uitstraling. Komt u de gewenste afmeting niet tegen op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Het is namelijk ook mogelijk om een hardhouten tuintafel of tuinbank op maat te krijgen.

Plantenbakken
Bij ons vindt u altijd een kwaliteit plantenbak, bloembak of boombak die past bij iedere tuin en de sfeer rondom uw woning verhoogt.U kunt onze plantenbakken buiten of binnen plaatsen, waarbij u kunt kiezen uit verschillende hoogwaardige materialen. Onze plantenbakken worden gemaakt uit duurzaam hardhout, staal, kunststof, fiberstone en natuursteen. Uniek in de markt zijn de modulaire plantenbakken voor gemak en ontwerpvrijheid. Deze stijlvolle plantenbakken zijn leverbaar in cortenstaal en staal met poedercoating in verschillende kleuren.

Buitenverlichting
In samenwerking met een ontwerper op het gebied van verlichting bieden wij u een exclusieve design buitenverlichting voor uw tuin of terras. Deze innovatieve combinatie van verlichting met beplanting is uniek en geeft uw buitenruimte zowel overdag als 's avonds een bijzondere uitstraling. Daarnaast vindt u bij ons ook een uitgebreid aanbod aan unieke staande buitenlampen, solarlampen en wandlampen.

Tuinverzorging
Een goed tuinonderhoud stimuleert de groei en bloei in uw tuin. De tuinverzorgingsproducten van Tuinwaardig zijn inzetbaar voor diverse toepassingen in uw tuin. Onze onderhoudsproducten zoals de accu grasmaaier, accu heggenschaar, drukspuit en rugdrukspuit zijn producten waar u jarenlang plezier van zult hebben. Onze tuinverzorgingsproducten maken het onderhoud eenvoudiger en zorgen voor een mooie en vitale tuin.

Tuinbasis
Bent u aan het verbouwen of een nieuwe tuin aan het aanleggen? Voordat u uw tuin gaat inrichten met beplanting of bestrating is het belangrijk dat de grond optimaal is. Tuinwaardig biedt u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige grondsoorten om de perfecte basis voor uw tuin te vormen. Deze worden bij u thuis geleverd in bigbags.

Tuinwaardig: premium kwaliteit voor uw tuin
- Producten voor de tuininrichting en tuinverzorging
- Deskundig advies en vakmanschap
- Nadruk op duurzame kwalitatieve producten
- Eenvoudig online bestellen
- Veilig online betalen
- Bezoek van showroom en werkplaats is mogelijk
- Maatwerk tuinmeubelen zijn bespreekbaar