Met een terrasscherm krijgt u een goede bescherming tegen de wind en meer privacy. Wij leveren terrasschermen in verschillende uitvoeringen. Deze worden gemaakt van duurzaam douglashout. Dit is een mooie en warme houtsoort dat seizoenen lang meegaat. Door te werken met douglashout krijgt een terrasscherm een vriendelijke en natuurlijke uitstraling. Hierdoor zijn de terrasschermen niet alleen praktisch, ze zorgen ook voor een mooie aankleding van uw buitenruimte. We informeren u ook graag over de mogelijkheden om een terrasscherm te combineren met een houten plantenbak. Een plantenbak is ook verkrijgbaar met klimrek voor een mooie groene afscheiding op een terras. Alles wordt op maat gemaakt en hierdoor vindt u bij ons altijd wel een passend terrasscherm voor uw woning of bedrijf.


 


Bezig met laden...
visibility

Terrasscherm Model 1 - Douglas Met Glas - Vast

Terrasscherm gemaakt douglashout met gelaagd glas. Geleverd met palen en montagebenodigdheden voor een vaste opstelling

399,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Terrasscherm Model 2 - Douglas Met Glas - Verplaatsbaar

Terrasscherm gemaakt douglashout met gelaagd glas. Verplaatsbaar op voeten of wielen

446,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Terrasscherm Model 3 - Douglas Met Glas - Vast Met Klapscherm

Terrasscherm met klapscherm gemaakt douglashout met gelaagd glas. Geleverd met palen en montagebenodigdheden voor een vaste opstelling

533,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Terrasscherm Model 4 - Douglas - Vast

Laag terrasscherm van douglashout voor een vaste opstelling

274,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak met terrasscherm - Model 1

Plantenbak van douglashout met een terrasscherm van gelaagd glas

480,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak met terrasscherm - Model 2

Plantenbak met een terrasscherm van douglashout

469,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Bank Met Terrasscherm Model 1 - Douglas Met Glas

Bank met terrasscherm gemaakt douglashout met gelaagd glas

720,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Bank Met Terrasscherm Model 2 - Douglas Met Glas - Klepbank

Klepbank met terrasscherm gemaakt douglashout met gelaagd glas

660,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Bloembak Bank Model 1 - Douglas

Twee bloembakken met een bank van douglashout

368,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Bloembak Bank Model 2 - Douglas

Extra stevige bloembak met een bank van douglashout

467,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Bloembak Bank Model 3 - Douglas

Extra stevige bloembak met een trellis en een bank van douglashout

533,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak TW Trellis - Douglas

Plantenbak met trellis gemaakt van douglashout

220,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak TW Trellis Plus - Douglas

Stevige plantenbak van douglashout met een trellis

284,00

Bekijk product keyboard_arrow_right

Terrasscherm op maat

Een terras dat er netjes uitziet en mooi onderhouden is, heeft toch net dat beetje extra meerwaarde. Ieder terras is anders en daarom informeren we u graag over de mogelijkheden van een terrasscherm op maat. De standaard terrasschermen zijn er in de volgende specificaties:
- Hoogte: 150 cm
- Breedte: 100 cm
- Volledig dicht tot een hoogte van 80 cm
- Douglashout met gelaagd glas
- Geleverd met bijbehorende palen en schroeven

Wilt u liever geen palen in de grond en bent u op zoek naar een verplaatsbaar scherm? Een terrasscherm is ook verkrijgbaar op voeten en met wieltjes. Zo kunt u een scherm altijd nog op een andere plek zetten. U ontvangt dan ook verbindingsstukken om de losse schermen met elkaar te verbinden voor extra stevigheid. Alle schermen zijn voorzien van gelaagd glas (veiligheidsglas). Dit zijn lagen glas die zijn verbonden door middel van een folie. Hierdoor is dit glas heel veilig en sterk. Een houten terrasscherm van Tuinwaardig kenmerkt zich door de hoge kwaliteit. Geen massaproductie terrasschermen, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct. Door de maatwerk mogelijkheden hebben wij altijd wel een mooi houten terrasscherm geheel passend bij uw woning of bedrijf. Zo is het ook mogelijk om een terrasscherm in een andere hoogtemaat te maken. Plaatsing behoort ook tot de mogelijkheden! Neem hiervoor contact met ons op en wij informeren u graag over de prijzen.

Houten terrasscherm voor uw woning of bedrijf

Dankzij de warme voorjaren en zomers zitten we vaker in de tuin of op het terras. Een terrasscherm is een belangrijk onderdeel om het terras een mooie uitstraling te geven. Een terras die er aantrekkelijk en netjes uitziet heeft toch net dat beetje extra meerwaarde. Wanneer u op zoek bent naar een houten terrasscherm voor uw woning of bedrijf, dan bent u bij Tuinwaardig aan het juiste adres! Wij richten ons op duurzame producten voor de inrichting en onderhoud van de tuin. Wij bieden u terrasschermen in verschillende vormen en maten om uw woning of bedrijf de gewenste sfeer te geven. Met een terrasscherm krijgt u een goede beschutting tegen de wind en zorgt u voor een duidelijke afbakening van uw terras. Door het gebruik van douglashout met glas wordt het uitzicht vanaf het terras behouden. De terrasschermen worden in Nederland geproduceerd, het zijn dus een oerdegelijke Nederlandse producten. Door het natuurlijk uiterlijk van een scherm krijgt u altijd een mooie en stijlvolle blikvanger. Naast een terrasscherm kunt u ook bij ons terecht voor plantenbakken, tuinmeubelen, verlichting en waterornamenten.

Houtsoort

Een houten terrasscherm wordt gemaakt van douglashout en kan het gehele jaar door buiten blijven staan. Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. Dit hout zal wat sneller verkleuren en kan onbehandeld blijven. Douglashout is duurzaam, maar heeft een kortere levensduur dan hardhout. Wilt u een terrasscherm met de hoogste houtkwaliteit? Dan is het ook mogelijk om een terrasscherm op maat van hardhout te krijgen. Zowel douglashout als hardhout zijn natuurproducten en werken door weersinvloeden (krimpen / uitzetten). Het hout leeft en staat niet stil en het werken van het hout is daarom nooit helemaal tegen te gaan. Het verschil in kleur, tekening en structuur geven het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat noesten en scheurtjes horen daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Als u de originele kleur en structuur zoveel mogelijk wilt behouden adviseren wij om het hout vanaf het begin te onderhouden met een houtolie. Hiermee beschermt u het hout tegen weersinvloeden, zodat u nog langer van uw terrasscherm kunt genieten.

Terrasscherm met plantenbak

Waar u een houten terrasscherm ook zet, dit scherm heeft altijd een mooie natuurlijke uitstraling. Hierdoor is een terrasscherm een echte meerwaarde voor uw buitenruimte. Het is ook mogelijk om terrasschermen in combinatie met houten plantenbakken te plaatsen. Het terrasscherm wordt dan bevestigd aan de plantenbakken waardoor deze niet meer kan omvallen. Dit is ideaal voor oppervlaktes waar u liever geen gaten in de grond wilt boren. De plantenbakken zijn inzetbaar voor vele beplantingen en zijn ideaal om uw terras nog mooier te maken. Op onze website staan al enkele voorbeeld plantenbakken, maar deze worden op bestelling voor u gemaakt. Hierdoor kunt u afwijken van de vormen en afmetingen die op onze website staan. Naast een plantenbak met terrasscherm is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een plantenbak met klimrek te krijgen. Deze bak kan worden gebruikt voor klimplanten en is uitermate geschikt voor het telen van groenten en fruit. Door het gebruik van licht geschaafd douglashout in combinatie met een stevig klimrek is dit een blikvanger op ieder terras. Douglashout past perfect in iedere landelijke tuin en maakt terrassen ook helemaal af. Nu enkel nog zorgen voor kleurrijke bloemen of planten en voor u het weet heeft u met deze plantenbak een prachtige natuurlijke terrasafscheiding. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een terrasscherm op maat in combinatie met een plantenbak!