Een houten tafel waarbij de gaten zijn gevuld met epoxy kunsthars is een ware blikvanger in iedere woning. Deze boomstamtafel wordt gemaakt van duurzaam suar hout en door de dikte van het hout heeft deze tafel een robuust uiterlijk. Dankzij de gaten en scheuren in het tafelblad heeft de tafel daarnaast ook een hele natuurlijke uitstraling. Om de structuur van het binnengedeelte te behouden vullen wij de gaten met een epoxy kunsthars. Met een transparante epoxy vulling kunt u door het tafelblad kijken en prachtig de dikte van het hout zien. Een epoxy tafel wordt volledig voor u op maat gemaakt. Hout is een prachtig natuurproduct met een hele karakteristieke uitstraling. Het is ook mogelijk om een tafelblad op maat te krijgen! Er zijn vele mogelijkheden en hierdoor wordt iedere tafel met een epoxy vulling uniek. Samen met u bespreken wij graag uw wensen, om zo tot een mooie epoxy tafel te komen.


Epoxy tafel op maat

Op zoek naar een nieuwe eetkamertafel of tuintafel met een unieke uitstraling? Een epoxy tafel is een leuk idee als eetkamertafel. Dit is een houten tafel waarbij de gaten gevuld zijn met epoxy kunsthars. Het is een bijzondere combinatie en is daardoor een unieke meubel. De uitstraling van een epoxy tafel is een boomstam reliëf. Het is een unieke natuurlijke tafel, die rust of juist een robuuste uitstraling kan geven in uw woning. We horen graag uw wensen om een epoxy tafel op maat te maken. Indien we geen geschikt tafelblad op voorraad hebben gaan we graag op zoek naar een geschikt blad. Als u de keuze heeft gemaakt voor een tafelblad kunt u de epoxy kunsthars vulling kiezen. Zo kunnen wij het tafelblad bijvoorbeeld vullen met een zwarte kunsthars of een doorzichtige transparante vulling, zodat u het binnengedeelte van het tafelblad ziet. Het is zelfs mogelijk om een riviertafel te maken, waarbij we in het midden van een tafelblad een strook van epoxy kunsthars maken. Dit zorgt voor een prachtig effect waarbij het lijkt alsof er een rivier door het tafelblad stroomt.

Tafel met epoxy

Suar hout voor epoxy tafel

Heeft u weleens gehoord van suar hout? Dit is de houtsoort die gebruikt wordt voor onze tafels. Deze boomsoort groeit in tropische gebieden en groeit snel. ‘Indonesian Legal wood’ is een certificaat wat aangeeft dat de bomen die worden gebruikt voor onze unieke en bijzondere tafelbladen legaal zijn gekapt. Door dit certificaat is de epoxy tafel gemaakt van duurzaam hout. Zodra er gesproken wordt over een boomstamtafel gaat het vaak over suar hout. De unieke uitstraling van een boomschors is goed terug te zien bij deze houtsoort. Het zijn grote bomen, waardoor het blad vaak uit 1 stuk gemaakt kan worden. Salontafels of eetkamertafels is allemaal geen probleem om met dit hout te maken.

Epoxy tafel bij Tuinwaardig

Wij leveren maatwerk producten waarbij kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Een tafel van Tuinwaardig kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en puur vakmanschap. Geen massaproductie tafels, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct. Deze nadruk op vakwerk ziet u ook duidelijk terug in de details en afwerking van een epoxy tafel. Bij ons is er altijd een passend product voor u. Voor ons is niks te gek en wij maken het graag voor u. Een uitdaging nemen wij daarom ook graag aan. U vraagt, wij maken! Bent u op zoek naar een unieke en bijzondere epoxy tafel, aarzel dan niet langer en vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij ons. Dit kan telefonisch, via de mail of kom gezellig langs in onze werkplaats!

Epoxy tafel van Tuinwaardig

- Gebruik van duurzaam en verantwoord hout
- Keuze uit verschillende epoxy vullingen
- Epoxy alleen als opvulling van een gat of het tafelblad volledig bedekt
- Tafelblad en onderstel op maat
- Stalen onderstel in verschillende kleuren
- Jarenlange ervaring met maatwerk meubelen
- Nadruk op hoge kwaliteit
- Bezoek van werkplaats is mogelijk

Vraag offerte aan