Epoxy tafel op maat Tafel op maat Epoxy eettafel Epoxy tafel Epoxy boomstamtafel Boomstamtafel
Epoxy tafel op maat Tafel op maat Epoxy eettafel Epoxy tafel Epoxy boomstamtafel Boomstamtafel
Epoxy tafel op maat
Epoxy eettafel op maat gemaakt van afrormosia of iroko hout
Informeer naar levertijd
 
Hout is een mooi natuurproduct met een heel karakteristiek uiterlijk. Dankzij de gaten en scheuren in het hout heeft de eettafel een hele natuurlijke uitstraling. Om de structuur van het binnengedeelte te behouden worden de gaten gevuld met epoxy. Een eettafel wordt volledig voor u op maat gemaakt. Uw keuze voor een tafel met epoxy kunsthars begint met de keuze van het tafelblad. Iedere boomstam is uniek en samen met u bespreken wij graag uw wensen, om zo tot een mooie epoxy eettafel te komen. Om een eettafel helemaal af te maken is het mogelijk om bijpassende onderstellen te laten maken. Deze zijn zowel in hout als staal verkrijgbaar in diverse kleuren. Vraag snel een offerte aan en we informeren u graag over de mogelijkheden!

Specificaties
- duurzaam en verantwoord legaal gecertificeerd hout
- afrormosia hout: lichtbruin met een unieke vlamstructuur
- iroko hout: variabele kleur met een mooie overgang van kernhout naar spinthout
- lengte: tot 500 cm
- breedte: tot 180 cm
- epoxy als opvulling of tafelblad volledig bedekt
- onderstel zowel in hout als staal

Werkwijze
De epoxy eettafels worden gemaakt van de mooiste houtsoorten! De tafelbladen zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en verantwoord. Er is een strikte naleving van duurzaam bosbeheer door de importeurs van het Afrikaans hardhout. Om uw eigen unieke epoxy eettafel samen te stellen vertellen wij u graag iets over onze werkwijze.

Stap 1: keuze van het tafelblad
Ieder blad is uniek en heeft weer een hele andere uitstraling. U bent van harte uitgenodigd om de werkplaats te bezoeken en een tafelblad te kiezen dat helemaal bij u past. De epoxy eettafels kunnen naar wens op maat worden gemaakt. Ook kunt u zelf kiezen van welke houtsoort u de tafel gemaakt wilt hebben.
Boomstam tafelblad

Stap 2: de wensen en de mogelijkheden bespreken
Zodra u een tafelblad heeft gekozen bespreken we graag de mogelijkheden voor de epoxy verwerking. Ook worden details besproken zoals de afmetingen, het onderstel en de levertermijn.
epoxy eettafel

Stap 3: productie van de epoxy eettafel
Tijdens het productieproces wordt u op de hoogte gehouden met foto’s. Soms wordt er tussendoor nog een bezoek aan de werkplaats ingepland om de laatste punten op de i te zetten.
tafel met epoxy

Stap 4: levering en plaatsing
Als de epoxy eettafel helemaal klaar is zal er een bezorgafspraak worden gemaakt. De eettafel wordt bij u thuis op de gewenste plaats gezet.
tafelblad met epoxy

Meer informatie over de epoxy eettafel
Heeft u vragen over de mogelijkheden van een eettafel? Neem dan contact met ons op. U kunt ons op verschillende manieren bereiken. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. U bent op afspraak ook van harte welkom in de werkplaats voor het stellen van vragen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de werkplaats. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u eerst graag een keer het afrormosia en iroko hout met eigen ogen wilt zien. Tevens voorzien wij u graag van een persoonlijk en deskundig advies om een epoxy eettafel op maat te maken.