Tuinwaardig: stijlvolle plantenbakken voor buiten
✓ kwaliteit plantenbakken  ✓ duurzame materialen
✓ lange levensduur  ✓ meerdere afmetingen mogelijk

Ieder tuin is anders. De ene is strak of juist sfeervol, robuust of subtiel, donker of licht. Tuinwaardig heeft een kwaliteit plantenbak, bloembak of boombak die past bij elke uitstraling en de sfeer van uw tuin verhoogt. Tuinwaardig biedt u een uitgebreide collectie aan plantenbakken voor buiten in verschillende maten. Hierdoor vindt u in ons assortiment vast en zeker een passende plantenbak, bloembak of boombak waarmee u uw tuin de gewenste sfeer geeft.

Maak uw keuze uit verschillende duurzame buiten plantenbakken:

Hardhouten plantenbak
De duurzame hardhouten plantenbakken voor buiten worden gemaakt van oerdegelijk geschaafd hardhout met een FSC-keurmerk en hebben duurzaamheidsklasse 1. Deze sterke bakken zijn geschikt voor allerlei beplantingen en hebben een degelijke uitstraling. Door het gebruik van de beste materialen zijn dit robuuste boombakken en plantenbakken voor jarenlang plezier.

Plantenbak van hardhout met staal
Door onze hardhouten plantenbakken te combineren met stalen frame hebben deze plantenbakken een stoere en robuuste uitstraling. Deze sterke bakken hebben een lange levensduur en zijn met hun industriële uiterlijk een ware blikvanger voor buiten in uw tuin of op uw terras.

Modulaire plantenbak
Door het stijlvolle en tijdloze design zijn de modulaire plantenbakken overal toepasbaar. Deze unieke plantenbakken zijn verkrijgbaar in de hoogwaardige afwerkingen cortenstaal en staal met poedercoating. Het modulaire concept biedt gemak en ontwerpvrijheid, waarbij u zelf de lengte- en breedtemaat kunt bepalen en kunt kiezen uit een ruime selectie maatvoeringen. Door het modulair systeem kunt u een plantenbak eenvoudig zelf maken,demonteren en transporteren, ongeacht de locatie.