Een plantenbak zelf maken is eenvoudig met de SB Exclusive modulaire plantenbak. Deze plantenbak is uniek in de markt en zeer gemakkelijk te monteren.

Tuinwaardig levert een uitgebreid assortiment aan exclusieve plantenbakken die u zelf kunt maken. Deze SB Exclusive plantenbakken zijn verkrijgbaar in de hoogwaardige afwerkingen cortenstaal en poedercoating, in de kleuren wit, taupe en antraciet. De modulaire plantenbakken zijn geproduceerd uit hoogwaardige materialen en samengesteld volgens een doordacht concept. Door het stijlvolle en tijdloze design zijn de bakken overal toepasbaar. Met een SB Exclusive plantenbak creëert u een decoratieve ambiance met allure voor uw tuin en terras. Het modulaire concept biedt gemak en ontwerpvrijheid, waarbij u zelf de lengte- en breedtemaat kunt bepalen en kunt kiezen uit een ruime selectie maatvoeringen. Door het modulair systeem kunt u een plantenbak eenvoudig zelf maken, demonteren en transporteren, ongeacht de locatie. Dakterrassen, balkons of binnenplaatsen zijn geen obstakel meer doordat de plantenbak in delen kan worden getransporteerd. Door dit systeem kunt u zelfs er voor kiezen de bak om een boom of lantaarnpaal te bouwen.

Cortenstaal of Poedercoating?
Poedercoating biedt een duurzame bescherming tegen UV en heeft corrosiewerende eigenschappen. Dit doordat er een veel dikkere coating kan worden geproduceerd dan conventionele vloeibare coatings zonder dat het uitloopt. Dit biedt een duurzame bescherming en zorgt voor een glad oppervlak dat uitstekend bestendig is tegen extreme weersinvloeden. Hierdoor is de plantenbak net zo tijdloos als de beschikbare kleuren.
Cortenstaal is uniek doordat het materiaal met behulp van externe factoren, zonder enige bewerking, corrosievast wordt. Dit zorgt er tevens voor dat het 100% recyclebaar is en er geen extra beschermlagen hoeven te worden toegevoegd. De buitenkant wordt bedekt met een luchtdichte laag roest dat ervoor zorgt dat het onderliggende staal wordt afgeschermd van de buitenlucht en niet verder zal roesten. Wat zorgt,door zijn kleurvorming, voor een nostalgisch, natuurlijk en wisselend effect. De verkleuring (roestvorming) van het cortenstaal is per product uniek en afhankelijk van de externe factoren.

Naast modulaire plantenbakken heeft Tuinwaardig stijlvolle plantenbakken in diverse materialen en afmetingen. Zo vindt u bij ons altijd een passende plantenbak voor uw buitenruimte.

- Plantenbak hout: onze duurzame hardhouten plantenbakken zijn ideaal om uw tuin een mooiere uitstraling te geven. Met behulp van optionele zwenkwielen maken wij uw plantenbak eenvoudig verplaatsbaar.
- Plantenbak hout en staal: door de combinatie van hardhout en verzinkt staal heeft deze unieke plantenbak een stoere en robuuste uitstraling. Een ware blikvanger in uw tuin of op uw terras.


 


Bezig met laden...
visibility

Modulair - Cortenstaal Vlak

Modulaire plantenbak van cortenstaal - vlakke uitvoering

199,99

visibility

Modulair - Cortenstaal

Modulaire plantenbak van cortenstaal

222,00

visibility

Modulair - Poedercoat Wit

Modulaire plantenbak van staal met poedercoat - wit

244,00

visibility

Modulair - Poedercoat Antraciet

Modulaire plantenbak van staal met poedercoat - antraciet

244,00

visibility

Modulair - Poedercoat Taupe

Modulaire plantenbak van staal met poedercoat - taupe

244,00