Een plantenbak zelf maken is eenvoudig met de Tuinwaardig SB modulaire plantenbak. Deze plantenbak is uniek in de markt en zeer gemakkelijk te monteren. Wij leveren een uitgebreid assortiment aan exclusieve plantenbakken die u zelf kunt maken. Deze modulaire plantenbakken zijn verkrijgbaar in de hoogwaardige afwerkingen cortenstaal en poedercoating, in de kleuren wit, taupe en antraciet. De modulaire plantenbakken zijn geproduceerd uit hoogwaardige materialen en samengesteld volgens een doordacht concept. Door het stijlvolle en tijdloze design zijn de bakken overal toepasbaar. Met een SB modulaire plantenbak creëert u een decoratieve ambiance met allure voor uw tuin en terras. Het modulaire concept biedt gemak en ontwerpvrijheid, waarbij u zelf de lengte- en breedtemaat kunt bepalen en kunt kiezen uit een ruime selectie maatvoeringen. Door het modulair systeem kunt u een plantenbak eenvoudig zelf maken, demonteren en transporteren, ongeacht de locatie. Dakterrassen, balkons of binnenplaatsen zijn geen obstakel meer doordat de plantenbak in delen kan worden getransporteerd. Door dit systeem kunt u zelfs er voor kiezen de bak om een boom of lantaarnpaal te bouwen.

Cortenstaal of Poedercoating?
Poedercoating biedt een duurzame bescherming tegen UV en heeft corrosiewerende eigenschappen. Dit doordat er een veel dikkere coating kan worden geproduceerd dan conventionele vloeibare coatings zonder dat het uitloopt. Dit biedt een duurzame bescherming en zorgt voor een glad oppervlak dat uitstekend bestendig is tegen extreme weersinvloeden. Hierdoor is de plantenbak net zo tijdloos als de beschikbare kleuren.
Cortenstaal is uniek doordat het materiaal met behulp van externe factoren, zonder enige bewerking, corrosievast wordt. Dit zorgt er tevens voor dat het 100% recyclebaar is en er geen extra beschermlagen hoeven te worden toegevoegd. De buitenkant wordt bedekt met een luchtdichte laag roest dat ervoor zorgt dat het onderliggende staal wordt afgeschermd van de buitenlucht en niet verder zal roesten. Wat zorgt, door zijn kleurvorming, voor een nostalgisch, natuurlijk en wisselend effect. De verkleuring (roestvorming) van het cortenstaal is per product uniek en afhankelijk van de externe factoren.


 


Bezig met laden...
visibility

Plantenbak Modulair - Cortenstaal

Modulaire plantenbak van cortenstaal. Ook te gebruiken als plantenbak border

222,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak Modulair - Wit

Modulaire plantenbak van staal met poedercoat - wit. Ook te gebruiken als plantenbak border

244,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak Modulair - Antraciet

Modulaire plantenbak van staal met poedercoat - antraciet. Ook te gebruiken als plantenbak border

244,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Plantenbak Modulair - Taupe

Modulaire plantenbak van staal met poedercoat - taupe. Ook te gebruiken als plantenbak border

244,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Bloembak Bank - Modulair

Modulaire bloembak bank met zitelementen van vuren, douglas en eiken. Ook te gebruiken als bloembak border

352,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Modulaire plantenbak - hout

Modulaire plantenbak van hout. Ook te gebruiken als moestuinbak of plantenbak border

115,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Modulaire plantenbak XL - hout

Modulaire plantenbak van hout. Ook te gebruiken als moestuinbak of plantenbak border

119,00

Bekijk product keyboard_arrow_right
visibility

Modulaire plantenbak XXL - hout

Modulaire plantenbak van hout. Ook te gebruiken als moestuinbak of plantenbak border

179,00

Bekijk product keyboard_arrow_right

Meer dan modulaire plantenbakken

Naast modulaire plantenbakken heeft Tuinwaardig stijlvolle plantenbakken in diverse materialen en afmetingen. Zo vindt u bij ons altijd een passende plantenbak voor uw buitenruimte.

- Plantenbak hout: onze duurzame hardhouten plantenbakken zijn ideaal om uw tuin een mooiere uitstraling te geven. Met behulp van optionele zwenkwielen maken wij uw plantenbak eenvoudig verplaatsbaar.
- Plantenbak cortenstaal: deze roestkleurige plantenbakken worden gemaakt van hoogwaardig cortenstaal. De plantenbakken zijn geschikt voor binnen en buiten en zijn vorstbestendig. Door de natuurlijke oxidatielaag hebben de bakken een duurzame, tijdloze uitstraling en dankzij het natuurlijke roestproces is geen één plantenbak precies hetzelfde.
- Plantenbak kunststof: lichtgewicht plantenbakken verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen. Een kunststof plantenbak is bestand tegen weersinvloeden zoals zon en regen en is daarom uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.
- Plantenbak composiet: deze plantenbakken hebben een hele natuurlijke uitstraling, zijn verrassend lichtgewicht en vergen weinig onderhoud. Door het gebruik van fiberstone hebben de plantenbakken een uiterlijk dat bijna niet te onderscheiden is van echt natuursteen.
- Plantenbak natuursteen: door onze productie en oppervlaktebewerkingen krijgt iedere soort natuursteen meerdere soorten uitstralingen. Natuursteen is uniek in zijn kleurnuancering en structuur, geen twee stenen zijn hetzelfde.