Modulair
Een plantenbak zelf maken is eenvoudig met onze Modubak modulaire plantenbak. Deze plantenbak is uniek in de markt en zeer gemakkelijk te monteren. Wij leveren een uitgebreid assortiment aan exclusieve plantenbakken die u zelf kunt maken. Deze modulaire plantenbakken zijn verkrijgbaar in cortenstaal en staal met poedercoating. De modulaire plantenbakken zijn geproduceerd uit hoogwaardige materialen en samengesteld volgens een doordacht concept. Door het stijlvolle en tijdloze design zijn de bakken overal toepasbaar. Het modulaire concept biedt gemak en veel ontwerpvrijheid, waarbij u zelf de afmetingen kunt bepalen. Een modulaire plantenbak kunt u eenvoudig zelf maken, uit elkaar halen en transporteren, ongeacht de locatie. Dakterrassen, balkons of binnenplaatsen zijn geen obstakel meer doordat de plantenbak in delen kan worden getransporteerd. Door het modulaire systeem kan de Modubak zelfs om een boom of lantaarnpaal worden geplaatst.


 

Modubak Modulaire Plantenbak

Of u nu een moderne of landelijke tuin heeft. Wij hebben altijd wel een modulaire plantenbak die de sfeer van uw tuin verhoogt. In ons assortiment vindt u vast en zeker een passende plantenbak waarmee uw tuin de gewenste uitstraling krijgt. De Modubak is verkrijgbaar in hout en staal. De Modubak van hout maken we van duurzaam douglashout. Dit is een houtsoort die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden in de Nederlandse tuinen omdat deze heel geschikt is voor buitengebruik. Door de mooie structuur van het hout krijgt u met de houten uitvoering van de Modubak een hele natuurlijke uitstraling in de tuin. De Modubak van staal is verkrijgbaar in cortenstaal en staal met poedercoating. Cortenstaal is uniek doordat het materiaal met behulp van externe factoren, zonder enige bewerking, corrosievast wordt. Dit zorgt er tevens voor dat het 100% recyclebaar is en er geen extra beschermlagen hoeven te worden toegevoegd. De buitenkant wordt bedekt met een luchtdichte laag roest dat ervoor zorgt dat het onderliggende staal wordt afgeschermd van de buitenlucht en niet verder zal roesten. Wat zorgt, door zijn kleurvorming, voor een nostalgisch, natuurlijk en wisselend effect. De verkleuring (roestvorming) van het cortenstaal is per product uniek en afhankelijk van de externe factoren. Poedercoating biedt een duurzame bescherming tegen UV en heeft corrosiewerende eigenschappen. Dit doordat er een veel dikkere coating kan worden geproduceerd dan conventionele vloeibare coatings zonder dat het uitloopt. Dit biedt een duurzame bescherming en zorgt voor een glad oppervlak dat uitstekend bestendig is tegen extreme weersinvloeden. Hierdoor is de plantenbak net zo tijdloos als de beschikbare kleuren.

Meer dan modulaire plantenbakken

Naast modulaire plantenbakken heeft Tuinwaardig stijlvolle plantenbakken in diverse materialen en afmetingen. Zo vindt u bij ons altijd een passende plantenbak voor uw buitenruimte.

- Plantenbak hout: onze duurzame hardhouten plantenbakken zijn ideaal om uw tuin een mooiere uitstraling te geven. Met behulp van optionele zwenkwielen maken wij uw plantenbak eenvoudig verplaatsbaar.
- Plantenbak cortenstaal: deze roestkleurige plantenbakken worden gemaakt van hoogwaardig cortenstaal. De plantenbakken zijn geschikt voor binnen en buiten en zijn vorstbestendig. Door de natuurlijke oxidatielaag hebben de bakken een duurzame, tijdloze uitstraling en dankzij het natuurlijke roestproces is geen één plantenbak precies hetzelfde.
- Plantenbak kunststof: lichtgewicht plantenbakken verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen. Een kunststof plantenbak is bestand tegen weersinvloeden zoals zon en regen en is daarom uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.
- Plantenbak composiet: deze plantenbakken hebben een hele natuurlijke uitstraling, zijn verrassend lichtgewicht en vergen weinig onderhoud. Door het gebruik van fiberstone hebben de plantenbakken een uiterlijk dat bijna niet te onderscheiden is van echt natuursteen.
- Plantenbak natuursteen: door onze productie en oppervlaktebewerkingen krijgt iedere soort natuursteen meerdere soorten uitstralingen. Natuursteen is uniek in zijn kleurnuancering en structuur, geen twee stenen zijn hetzelfde.