Modulaire plantenbak Metalen plantenbak Plantenbak metaal Plantenbak modulair Plantenbak Plantenbak vierkant Vierkante plantenbak Plantenbak rechthoek Rechthoekige plantenbak Plantenbak rechthoekig
Modulaire plantenbak Metalen plantenbak Plantenbak metaal Plantenbak modulair Plantenbak Plantenbak vierkant Vierkante plantenbak Plantenbak rechthoek Rechthoekige plantenbak Plantenbak rechthoekig
Modubak Poedercoat Staal - Taupe
Modulaire plantenbak van taupe gepoedercoat staal. Ook te gebruiken als plantenbak border
Informeer naar levertijd
 
Deze modulaire plantenbak is geproduceerd uit hoogwaardige materialen en samengesteld volgens een doordacht concept. Door het stijlvolle en tijdloze design is de metalen plantenbak overal toepasbaar. Met onze Modubak creëert u een decoratieve ambiance met allure voor uw tuin en terras. Het modulaire concept biedt gemak en ontwerpvrijheid, waarbij u zelf de lengte- en breedtemaat kunt bepalen en kunt kiezen uit een ruime selectie maatvoeringen. Door het modulair systeem kunt u een plantenbak van metaal eenvoudig zelf maken, demonteren en transporteren, ongeacht de locatie. Dakterrassen, balkons of binnenplaatsen zijn geen obstakel meer doordat de plantenbak in delen kan worden getransporteerd. Door dit systeem kunt u zelfs er voor kiezen om een metalen plantenbak om een boom of lantaarnpaal te bouwen. De metalen plantenbak is verkrijgbaar in de kleuren: taupe, wit en antraciet. Gebaseerd op de kleuren die het meest worden toegepast in de landschapsarchitectuur. Het modulaire concept biedt gemak en ontwerpvrijheid. U kunt de plantenbak gemakkelijk zelf monteren doordat deze op een eenvoudige manier modulair wordt opgebouwd. Vierkant of rechthoekig, u kunt zelf de lengte- en breedtemaat bepalen en kiezen uit een ruime selectie maatvoeringen. Hierdoor is de Modubak eenvoudig aan te passen aan praktisch iedere situatie. Het is mogelijk om te kiezen voor een modulaire opbouw zonder bodemplaat. Door de open verbinding wordt deze meestal toegepast op een permanente plaats, bijvoorbeeld bestaande groenborders. Ook is het mogelijk om een modulaire opbouw met bodemplaat inclusief pootjes te krijgen. Zo maakt u eenvoudig en snel een verplaatsbare metalen plantenbak.

Specificaties
- Model: Modubak modulaire plantenbak
- Uitvoering: vierkant en rechthoek
- Materiaal: staal met poedercoating
- Complete poedercoating aan de buitenzijde van de profielen
- Kleur: taupe
- Verpakking in bouwpakket vorm
- Levertijd: ca. 5 tot 10 werkdagen
- Profielhoogte: 14 cm
- Verschillende hoogtes en lengtes op aanvraag
- Optioneel: bodem
- Optioneel: pootjes
 

Stappenplan opbouw
De modulaire plantenbakken zijn zo ontworpen dat u ze zelf kunt samenstellen aan de hand van de leverbare formaten. In vijf simpele stappen kunt u de bakken zelf samenstellen:

1. Controleer of de inhoud van uw pakket volledig is


2. Leg de profielen bij elkaar in een vierkant/rechthoek om deze te bevestigen
3. Indien compleet, bevestig de hoeken aan elkaar met bijgeleverde bouten


4. Bevestig de schoor- of bodemplaten aan het bodemprofiel
Bloembak zonder bodem: bevestig schoorplaatjes in de hoeken


5. Herhaal vervolgens stap 2 en 3 tot de gewenste tot de gewenste hoogte is bereikt


Modulaire plantenbak van gepoedercoat staal
De Modubak van metaal is voorzien van een poedercoating voor een perfecte strakke afwerking. Poedercoat, ofwel poederlakken is een elektrostatisch verfproces. Met perslucht wordt negatief geladen poeder op een positief geladen deel van de plantenbak gespoten. Door het elektrostatisch principe blijft het poeder tijdelijk aan de product plakken waarna het in een oven wordt verhit. Zo krijgt de coating de kans om uit te vloeien, waarna het uithardt. Een voordeel hiervan is dat het geen oplosmiddel nodig heeft wat zorgt voor een milieuvriendelijk proces. Poedercoating biedt een duurzame bescherming tegen UV en heeft corrosie werende eigenschappen. Dit doordat er een veel dikkere coating kan worden geproduceerd dan conventionele vloeibare coatings zonder dat het uitloopt. Dit zorgt voor een glad oppervlak dat uitstekend bestendig is tegen extreme weersinvloeden. Hierdoor is de plantenbak net zo tijdloos als de beschikbare kleuren.

Plantenbak op maat
Komt u de gewenste afmeting of kleur niet tegen op onze website? Een stalen plantenbak kan speciaal voor u op maat worden gemaakt. Hierdoor kunt u ook afwijken van de genoemde afmetingen in het keuzemenu. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden!
Vraag offerte aan

Cortenstaal borderbak op maat  Borderbak staal op maat  Grote plantenbak staal