Mosschilderij: haal een stukje natuur naar binnen!
Als specialisten in producten voor de buitenruimte weten wij als geen ander hoe gezond groen voor de mens is. Haal daarom nu een stukje natuur in huis met ons uniek mosschilderij. Een groen schilderij met mos is een lust voor het oog en hiermee krijgt u een opvallende groene eyecatcher in huis. Dit is een uniek kunstwerk aan de muur en bestaat uit verschillende soorten mos. Een mosschilderij is als een levend schilderij en het verveelt nooit. Dit kunstwerk is duurzaam, absorbeert geluid en verbetert de akoestiek. Een mosschilderij heeft geen water en daglicht nodig en is hierdoor onderhoudsvrij. Zo heeft u na het ophangen van het schilderij er geen werk meer aan. Een mosschilderij hoeft niet vochtig gehouden te worden, want op het schilderij zit gemummificeerd mos. Wij hebben het vocht in het natuurlijk mos vervangen door een milieuvriendelijke vloeistof om het mos voor lange tijd goed te behouden met zijn natuurlijke kleur en uitstraling.

Maak een keuze uit verschillende lijsten: naturecast, polystone en metaal. In ieder ontwerp kunt u een vaste verhouding platmos en bolmos kiezen. Op onze site hebben we de populairste afmetingen vermeld. Maar bij ons kunt u ook terecht voor een mosschilderij op maat! Laat u zichzelf verrassen door de vele mogelijkheden van een mosschilderij. Zo kunt u zelf de afmeting van het schilderij en de hoeveelheid platmos en bolmos bepalen. Alles naar uw wens en passend bij uw interieur.
Bezig met laden...

Mosschilderij kopen

Bent u op zoek naar een uniek mosschilderij met een natuurlijke uitstraling? Een groen mosschilderij is een blikvanger in uw huis en na het ophangen heeft u geen onderhoudswerk meer aan het schilderij. Doordat wij het vocht hebben vervangen door een milieuvriendelijke prepareervloeistof wordt het mos voor lange tijd goed behouden. U hoeft een mosschilderij daarom niet meer vochtig te houden. Een mosschilderij tilt uw ruimte naar een hoger niveau, of u nu een landelijke of moderne inrichting heeft, wij hebben altijd wel een passende lijst voor uw mosschilderij. Een mosschilderij is een mooi groen kunstwerk van mos. We bieden verschillende formaten en mosverhoudingen. Onze mosschilderijen zijn hierdoor uniek en geen één schilderij is precies hetzelfde.

Voordelen van een mosschilderij

Groen heeft een belangrijke mentale invloed op mensen. Natuurlijk groen zorgt ervoor dat u zich ontspannen voelt en daarom heeft leven en werken in een ruimte met groen een goede invloed op uw gezondheid. Een mosschilderij is een gemakkelijke oplossing om een stukje natuur in uw woning te krijgen en kan op ieder gewenste plek worden opgehangen. Zelfs in kamers waar weinig daglicht aanwezig is. Maar er zijn meer voordelen om te kiezen voor een mosschilderij van Tuinwaardig:

- Sfeervolle blikvanger
- Neemt weinig ruimte in beslag
- Absorbeert geluid en betere akoestiek
- Duurzaam product
- Natuurlijk mos
- Groen geeft een ontspannen gevoel
- Onderhoudsvriendelijk
- Geen daglicht en water nodig
- Altijd wel een passende lijst voor uw woning
- Verkrijgbaar in verschillende mosverhoudingen

Mosschilderij met verschillende lijsten

Onze lijsten zijn verkrijgbaar in de formaten 50x50, 70x70 en 100x50 cm. Deze zijn uitgevoerd in de volgende materialen: naturecast, polystone en metaal. Een lijst van naturecast is 100% handgemaakt en vervaardigd uit bosrestanten. De naturecast lijsten zijn biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Een lijst van polystone is een lijst uit een mengsel van kunststof met gemalen steen. Deze combinatie geeft een natuurlijke, robuuste uitstraling en tegelijkertijd heeft de mosschilderij een verrassend licht gewicht. Een metalen lijst is een stevige lijst die helemaal past bij de modernere interieurs. Een mosschilderij met een metalen lijst is verkrijgbaar met een brede lijst, smalle lijst en ook in de kleuren grijs of wit.

Platmos en bolmos

In de schilderijen gebruiken wij verschillende soorten mos. Wij hebben echt mos gemummificeerd. Dit houdt in dat we het vocht hebben vervangen door een duurzame en milieuvriendelijke stof. Hierdoor blijft het mos lang mooi en heeft het geen water nodig. Een mosschilderij van Tuinwaardig is verkrijgbaar in verschillende mosverhoudingen. Op iedere productpagina kunt u kiezen tussen de volgende verhoudingen: 30% bolmos en 70% platmos of 50% bolmos en 50% platmos. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoe u uw schilderij opgevuld wilt hebben. Geen enkel stuk mos is hetzelfde en het kan daarom voorkomen dat het geleverde schilderij minimaal afwijkt van de afbeelding. Ons gemummificeerd platmos en bolmos blijft zeer lange tijd goed en behoud van de natuurlijke uitstraling en kleur van het mos.

Mosschilderij als verticale tuin

Met een mosschilderij vult u uw interieur aan met een uniek en levend schilderij met een natuurlijke uitstraling. Een mosschilderij wordt ook wel eens een verticale tuin genoemd. Mos is een mooi natuurproduct en valt op in het interieur. Als verticale tuin is mos een prachtige toevoeging aan uw wand. Door de verschillende mosvariaties en lijsten krijgt u een unieke verticale tuin om naar te kijken.

Maatwerk mosschilderij

Op onze site vindt u de populairste afmetingen. Komt u de gewenste afmeting niet tegen? Bij ons kunt u ook terecht voor een mosschilderij op maat! Laat u zichzelf verrassen door de vele mogelijkheden van een mosschilderij. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en stellen graag een mosschilderij samen die past bij uw interieur. Heeft u vragen over de mogelijkheden van een maatwerk mosschilderij van Tuinwaardig? Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Mosschilderij en meer

Of u nu op zoek bent naar een kleine mosschilderij of een grote blikvanger in uw interieur. Bij Tuinwaardig denken we graag mee aan een natuurlijke schilderij wat bij u past. Naast een mosschilderij kunt u ook bij ons terecht voor kunstplanten, plantenbakken, houten kasten en tafels. Ook voor buiten heeft Tuinwaardig een hoogstaand assortiment aan houten tuinmeubelen, verlichting en waterornamenten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat uw tuin ook gemakkelijk en goed te onderhouden is. Daarom vindt u in onze webshop een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige tuinverzorgingsproducten voor het perfecte onderhoud van uw tuin.