Mosschilderij 100 x 50 cm Mosschilderij
Mosschilderij 100 x 50 cm Mosschilderij
Polystone Rock Wide
Mosschilderij met een steenkleurige polystone lijst. Afmeting: 100 x 50 cm
Informeer naar levertijd
 
Haal een stukje natuur in huis met ons uniek mosschilderij. Een groen schilderij is een blikvanger in uw huis en na het ophangen heeft u er geen onderhoudswerk meer aan. Dit levend kunstwerk aan de muur bestaat uit verschillende soorten mos en het verveelt daarom nooit. Een mosschilderij hoeft niet vochtig gehouden te worden, want op het schilderij zit gemummificeerd mos. Dat wil zeggen dat wij het vocht in het natuurlijke mos hebben vervangen door een milieuvriendelijke vloeistof om het voor lange tijd goed te behouden met zijn natuurlijke kleur en uitstraling. Dit mosschilderij heeft een lijst gemaakt van polystone. Dit is een mengsel van kunststof en gemalen steen. Polystone heeft een natuurlijke, robuuste uitstraling en heeft een verrassend licht gewicht.

Specificaties
- Lijst: Polystone Rock Wide
- Afmeting: 100 x 50 cm
- Mosverhouding: 30% bol- en 70% platmos of 50% bol- en 50% platmos

Levering
Een mosschilderij wordt op bestelling gemaakt en hierdoor komt de bedenktijd te vervallen. Mos is een natuurproduct. Geen enkel stuk mos is hetzelfde en het kan daarom voorkomen dat het geleverde schilderij minimaal afwijkt van de afbeelding. Levertijd bedraagt circa 3-5 werkdagen.

Maatwerk mosschilderij
Op onze site vindt u de populairste afmetingen. Komt u de gewenste afmeting niet tegen? Bij ons kunt u ook terecht voor een mosschilderij op maat! Laat u zichzelf verrassen door de vele mogelijkheden van een mosschilderij. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en stellen graag een schilderij samen die past bij uw wensen en interieur.

Voordelen van een mosschilderij
Groen heeft een belangrijke mentale invloed op mensen. Natuurlijk groen zorgt ervoor dat u zich ontspannen voelt en daarom is leven en werken in een ruimte met groen een goede invloed op uw gezondheid. Een mosschilderij is een gemakkelijke oplossing om een stukje natuur in uw woning te krijgen en kan op iedere gewenste plek worden opgehangen. Zelfs in kamers waar weinig daglicht aanwezig is. Maar er zijn meer voordelen om te kiezen voor een mosschilderij van Tuinwaardig:

- Het is een sfeervolle blikvanger
- Neemt weinig ruimte in beslag
- Absorbeert geluid en betere akoestiek
- Duurzaam product
- Natuurlijk mos
- Groen geeft een ontspannen gevoel
- Onderhoudsvriendelijk
- Geen daglicht en water nodig
- Altijd wel een passende lijst voor uw woning
- Verkrijgbaar in verschillende mosverhoudingen