Overzetstuk voor een nieuwe uitstraling in de tuin
Geef uw stenen plantenbak of muurtje een nieuw uiterlijk met een sfeervol overzetstuk van cortenstaal of verzinkt staal. Een overzetstuk is een prachtige toevoeging om de sfeer en uitstraling van uw tuin naar een hoger niveau te tillen. De overzetstukken zijn ook verkrijgbaar in smalle u-profielen. Hiermee kunt u eenvoudig stenen opsluitbanden een compleet nieuwe uitstraling geven.

Overzetstuk staal


Muurelement van staal

Overzetstukken bieden een prachtige oplossing voor het renoveren en verfraaien van oude stenen afscheidingen, muurtjes en borderbakken. Deze muurtjes en bakken kunnen na verloop van tijd beschadigd raken en hun oorspronkelijke charme verliezen. Met een nieuw muurelement krijgt uw tuin een moderne en eigentijdse uitstraling. Of het nu gaat om een tuinmuur, een afscheiding of een decoratief element, overzetstukken voegen een vleugje moderniteit en tijdloze schoonheid toe.

Verschillende afmetingen verkrijgbaar

Een overzetstuk is een effectieve oplossing om uw tuin te verfraaien en een nieuwe uitstraling te geven. Dit muurelement is te gebruiken voor een plantenbak of opsluitband. Het overzetstuk is verkrijgbaar in cortenstaal en verzinkt staal in verschillende afmetingen.

U-profiel gelijkzijdig opsluitband Corten / Verzinkt
300 x 5,1 x 5,1 x 5,4 cm
220 x 5,1 x 5,1 x 5,4 cm
300 x 4,6 x 4,6 x 6,4 cm
220 x 4,6 x 4,6 x 6,4 cm
Overzetstuk cortenstaal
U-profiel ongelijkzijdig opsluitband Corten / Verzinkt
300 x 5,1 x 20,1 x 5,4 cm
220 x 5,1 x 20,1 x 5,4 cm
300 x 4,6 x 19,6 x 6,4 cm
220 x 4,6 x 19,6 x 6,4 cm
Overzetstuk opsluitband
Overzetstuk muurelement recht Corten / Verzinkt
150 x 45 x 15,8 cm
150 x 30 x 15,8 cm
150 x 45 x 12,8 cm
150 x 30 x 12,8 cm
Muurelement cortenstaal
Overzetstuk muurelement hoek Corten / Verzinkt
20 x 45 x 15,8 cm
20 x 30 x 15,8 cm
17 x 45 x 12,8 cm
17 x 30 x 12,8 cm
Muurelement verzinkt staal

Overzetstuk van cortenstaal en verzinkt staal

Het muurelement van staal wordt in Nederland geproduceerd en is dus een oerdegelijk Nederlands product. Maak uw keuze tussen een overzetstuk van cortenstaal en verzinkt staal. Cortenstaal is de afgelopen jaren steeds populairder geworden in de wereld van de tuinarchitectuur vanwege de unieke en robuuste uitstraling. Het kenmerkende roestbruine patina dat cortenstaal ontwikkelt, zorgt voor een opvallende en organische uitstraling dat perfect past bij zowel moderne als traditionele tuinen. Cortenstaal is een uniek product doordat het materiaal met behulp van externe factoren, zonder enige bewerking, corrosievast wordt. Dit zorgt er ook voor dat het 100% recyclebaar is en er geen extra beschermlagen hoeven te worden toegevoegd. De buitenkant wordt bedekt met een luchtdichte laag roest, waardoor het onderliggende staal wordt afgeschermd van de buitenlucht en niet verder zal roesten. Dit zorgt, door zijn kleurvorming, voor een nostalgisch, natuurlijk en wisselend effect. De verkleuring (roestvorming) van het cortenstaal is per product uniek en afhankelijk van de externe factoren. Door de natuurlijke roestkleur heeft een muurelement van cortenstaal een warme uitstraling en een hoge duurzaamheid. Verzinkt staal is een materiaal dat functioneel is en daarnaast ook een mooie industriële uitstraling heeft. Het stalen overzetstuk is bedekt met een zinklaag. Dit biedt bescherming tegen de weersinvloeden en zal niet gaan roesten. Hierdoor is een verzinkt stalen overzetstuk een uitstekend muurelement voor buitengebruik. Overzetstuk van cortenstaal en verzinkt staal zullen jarenlang meegaan zonder de industriële charme te verliezen. Kortom, deze stalen overzetstukken bieden zowel esthetische als functionele voordelen. Of het nu gaat om het herstellen van de oude glorie van een stenen muur of het creëren van een indrukwekkend nieuw element, stalen overzetstukken zijn een uitstekende keuze.

Plantenbak en borderbak op maat

Naast overzetstukken leveren wij ook plantenbakken in verschillende materialen. Wij denken graag met u mee over een borderbak of plantenbak op maat. Met onze stijlvolle plantenbakken kunt u netjes en strak uw tuin afwerken. Bepaal zelf of u een landelijke of moderne uitstraling in uw tuin wilt. Wij hebben maatwerk plantenbakken en borderbakken van staal en hout die u als afscheiding in uw tuin kunt inzetten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een muurelement, borderbak of plantenbak.

Vraag offerte aan