Kettingzagen
Op zoek naar een EGO kettingzaag? Met onze oplaadbare kettingzagen kunt u snoerloos werken met dezelfde prestaties als een benzinemotor. Maar dan zonder het lawaai, gedoe en walm. Tuinwaardig levert accu kettingzagen van het kwaliteitsmerk EGO.

Deze kettingzagen op accu kunnen zelfs de zwaarste klussen aan. Boomstronken, houtblokken en takken zijn geen probleem voor deze innovatieve kettingzagen. Bovendien biedt de Arc Lithium 56V-accu van EGO zoveel vermogen, gedurende zo lange tijd, dat u kunt blijven zagen en zagen. Deze eerste 56V Lithium-Ion accu ooit heeft 40% meer vermogen dan de meest verkochte 40V accu op de markt. De krachtige accu is demonteerbaar en past op alle EGO apparaten.

Een 14-duims as en ketting in combinatie met een hoog-efficiënte borstelloze motor waarborgen glad en snel zagen. De borstelloze motor verlengt de levensduur en gebruiksduur van onze apparaten.
 


EGO kettingzaag

Bent u op zoek naar een goede EGO kettingzaag? Bij Tuinwaardig vindt u altijd de EGO kettingzaag naar wens. U koopt een EGO kettingzaag bij Tuinwaardig. Tuinwaardig is dé webshop voor tuininrichting en tuinverzorging.

EGO kettingzaag kopen bij Tuinwaardig

Een EGO kettingzaag is een oplaadbare zaag, waar u snoerloos mee kunt werken. De kettingzaag werkt namelijk met een accu. Ondanks dat hij op een accu werkt, biedt hij dezelfde prestaties als een benzinemotor! Met de EGO kettingzaag kunt u zelfs de zwaarste klussen aan. Boomstronken, houtblokken en takken zijn geen enkel probleem voor deze innovatieve kettingzaag. De accu op de kettingzaag is demonteerbaar en past op alle EGO apparaten. Het aanschaffen van een EGO kettingzaag is een investering die het meer dan waard is. U zult jarenlang plezier hebben van de kettingzaag!

EGO kettingzaag online bestellen

U kunt de kettingzaag online bestellen bij Tuinwaardig. U plaatst uw bestelling en wij zorgen ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. Het is ook mogelijk om de kettingzaag per e-mail te bestellen. Tevens heeft u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen via onze website. Wij berekenen voor u de kosten. Indien u akkoord bent met de offerte, kunt u de EGO kettingzaag bij ons bestellen.

Meer dan kettingzagen

Bij Tuinwaardig kunt u niet alleen terecht voor een kettingzaag. Wij hebben ook andere producten voor de tuinverzorging in ons assortiment, zoals bladblazers en hand- en rugspuiten. Tevens verkopen wij plantenbakken en tuinmeubelen. De plantenbakken en de tuinmeubelen worden gemaakt van duurzaam hardhout. Door het gebruik van duurzame materialen hebben ze een lange levensduur en kunt lang genieten van de plantenbakken en de tuinmeubelen. Wanneer u niet kunt vinden wat u in gedachten heeft, kunnen wij voor u een plantenbak, tuinbank of een tuintafel voor u op maat maken. Dit doen uiteraard in overleg met u. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor tuinverlichting. In samenwerking met een ontwerper op het gebied van het verlichting, bieden wij u exclusieve buitenverlichting voor uw tuin of terras. Deze innovatieve combinatie van verlichting met beplanting is uniek en geeft uw buitenruimte zowel overdag als 's avonds een bijzondere uitstraling. Daarnaast vindt u bij Tuinwaardig ook staande lampen, solarlampen en wandlampen, die in allerlei soorten en maten verkrijgbaar zijn.

Fiscaal voordeel accu kettingzaag

Bent u hovenier of groenvoorziener? Dan kunt u financieel profiteren van uw aankoop van onze lithiumhoudende accu's. Schakel daarom nu over naar milieuvriendelijk en stiller handgereedschap. Sinds 1 januari 2018 staat elektrisch gereedschap op de MIA lijst. Dit is een lijst met subsidies op milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen voor ondernemers. Voor u betekent dit een netto fiscaal voordeel van ongeveer 7% op de aanschaf van onze duurzame EGO accu's. Deze krachtige accu's zijn te gebruiken op al ons gereedschap uit de EGO serie.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over de EGO kettingzaag of over één van de andere producten in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.