Accu kettingzaag EGO kettingzaag Tuinwaardig kettingzaag Accukettingzaag Oliepeil kettingzaag Kettingzaag op accu Accu Standaardlader Acculader Snellader Accu snellader
Accu kettingzaag EGO kettingzaag Tuinwaardig kettingzaag Accukettingzaag Oliepeil kettingzaag Kettingzaag op accu Accu Standaardlader Acculader Snellader Accu snellader
Kettingzaag EGO CS1401E - Promotiekit
Promotie Kit - kettingzaag inclusief 2Ah accu en standaardlader
Informeer naar levertijd
 
- Actieprijs -
Nergens voordeliger verkrijgbaar. Nu ook met gratis levering!

De EGO Power+ kettingzaag is één van de krachtigste oplaadbare producten in zijn soort. De eerste 56V Lithium-Ion accu ooit heeft 40% meer vermogen dan de meest verkochte 40V accu op de markt. Met de EGO Power+ kettingzaag kunt u snoerloos werken met dezelfde prestaties als een benzinemotor zonder lawaai, gedoe en walm. De krachtige accu kettingzaag kan zelfs de zwaarste klussen aan. Boomstronken, houtblokken, takken... niets houdt hem tegen.

De 14-duims as en ketting in combinatie met een hoog-efficiënte borstelloze motor waarborgen glad en snel zagen. De borstelloze motor verlengt de levensduur en gebruiksduur van het apparaat. Omdat u de ketting zonder sleutel kunt spannen is het instellen en afstellen eenvoudig zonder extra gereedschap. Controleer het oliepeil door het kijkvenster en u kunt meteen aan de slag.

Ook wat veiligheid betreft presteert de kettingzaag op accu optimaal. De terugslagbeveiliging en elektrische rem beschermen u terwijl u werkt. En het automatisch smeersysteem zorgt ervoor dat de ketting altijd vrij kan draaien.

Eigenschappen
- Gewicht zonder accu: 3,7 kg
- Bladlengte: 35 cm
- Terugslagbeveiliging en elektrische rem: voor veilig en gecontroleerd werken
- Efficiënte borstelloze motor: voor meer vermogen en een langere gebruiksduur
- Oliekijkvenster: oliepeil is eenvoudig te controleren
- Automatisch smeersysteem: zorgt dat de ketting altijd vrij kan bewegen
- Ketting spannen zonder gereedschap: eenvoudig in te stellen en aan te passen
- Duurzame oregongeleider en ketting: voor superieure prestaties, keer op keer

Inhoud Promotie Kit
- EGO CS1401E kettingzaag
- 2,5 Ah accu (tot 100 zaagsneden)
- Standaard 56V lader

Één accu voor al uw apparaten
De krachtige Arc Lithium Accu is eenvoudig demonteerbaar en past op al het gereedschap uit de EGO serie. Hierdoor hoeft u maar één accu aan te schaffen voor al uw apparaten. Te gebruiken voor EGO: accu bladblazer, accu kettingzaag, accu grasmaaier, accu grastrimmer en accu heggenschaar.