Accukettingzaag Accu kettingzaag Accumotorzaag EGO kettingzaag Kettingzaag Motorzaag accu Accu Oplader accu Accu oplader Sneloplader Accu sneloplader
Accukettingzaag Accu kettingzaag Accumotorzaag EGO kettingzaag Kettingzaag Motorzaag accu Accu Oplader accu Accu oplader Sneloplader Accu sneloplader
Kettingzaag EGO CS1400E
Accu kettingzaag met een blad van 35 cm en een kettingsnelheid van 12,0 m/s
Informeer naar levertijd
 
- Actieprijs -
Nergens voordeliger verkrijgbaar. Nu ook met gratis levering!

De EGO Power+ kettingzaag levert de prestaties van een benzinemotor zonder lawaai, gedoe en walm. De krachtige accukettingzaag kan zelfs de zwaarste klussen aan. Boomstronken, houtblokken, takken... niets houdt hem tegen.

De EGO Power+ kettingzaag is een van de krachtigste oplaadbare producten in zijn soort. De eerste 56V Lithium-Ion accu ooit heeft 40% meer vermogen dan de meest verkochte 40V accu op de markt. Ook wat veiligheid betreft presteert de kettingzaag optimaal. De terugslagbeveiliging en elektrische rem beschermen u terwijl u werkt. En het automatisch smeersysteem van de accu motorzaag zorgt ervoor dat de ketting altijd vrij kan draaien.

De 14-duims as en ketting in combinatie met een hoog-efficiënte borstelloze motor waarborgen glad en snel zagen. De borstelloze motor verlengt de levensduur en gebruiksduur van het apparaat. Omdat u de ketting zonder sleutel kunt spannen is het instellen en afstellen eenvoudig. Controleer het oliepeil door het kijkvenster en u kunt meteen aan de slag.

Eigenschappen
- Gewicht zonder accu: 3,7 kg
- Bladlengte: 35 cm
- Terugslagbeveiliging en elektrische rem: voor veilig en gecontroleerd werken
- Efficiënte borstelloze motor: voor meer vermogen en een langere gebruiksduur
- Oliekijkvenster: oliepeil is eenvoudig te controleren
- Automatisch smeersysteem: zorgt dat de ketting altijd vrij kan bewegen
- Ketting spannen zonder gereedschap: eenvoudig in te stellen en aan te passen
- Duurzame oregongeleider en ketting: voor superieure prestaties, keer op keer

De kettingzaag wordt standaard zonder accu en lader geleverd
De ARC lithium accu is te gebruiken voor alle EGO producten


Accessoires
- 2,0 Ah accu (tot 100 zaagsneden)
- 5,0 Ah accu (tot 300 zaagsneden)
- 7,5 Ah accu (tot 450 zaagsneden)
- Standaard 56V lader
- Snellader 56V

Één accu voor al uw apparaten
De krachtige Arc Lithium Accu is eenvoudig demonteerbaar en past op al het gereedschap uit de EGO serie. Hierdoor hoeft u maar één accu aan te schaffen voor al uw apparaten. Te gebruiken voor EGO: accu bladblazer, accu kettingzaag, accu grasmaaier, accu grastrimmer en accu heggenschaar.