Uniek mosschilderij Mosschilderij Uniek schilderij
Uniek mosschilderij Mosschilderij Uniek schilderij
Stiel Metal M - White
Mosschilderij met een witte metalen lijst. Afmeting: 50 x 50 cm
Informeer naar levertijd
 
Bent u op zoek naar een uniek mosschilderij met een natuurlijke uitstraling? Een mosschilderij heeft geen water en daglicht nodig en is hierdoor onderhoudsvrij. Zo heeft u na het ophangen van het schilderij er geen werk meer aan. Doordat wij het vocht hebben vervangen met een milieuvriendelijke prepareervloeistof wordt het mos voor lange tijd goed behouden. U hoeft een mosschilderij daarom niet meer vochtig te houden. Dit levend kunstwerk aan de muur bestaat uit verschillende soorten mos en het verveelt daarom nooit. Dit mosschilderij heeft een witte metalen omlijsting voor een frisse en moderne uitstraling.

Specificaties
- Lijst: Stiel Metal M - White
- Afmeting: 50 x 50 cm
- Mosverhouding: 30% bol- en 70% platmos of 50% bol- en 50% platmos

Levering
Een mosschilderij wordt op bestelling gemaakt en hierdoor komt de bedenktijd te vervallen. Mos is een natuurproduct. Geen enkel stuk mos is hetzelfde en het kan daarom voorkomen dat het geleverde schilderij minimaal afwijkt van de afbeelding. Levertijd bedraagt circa 3-5 werkdagen.

Maatwerk mosschilderij
Op onze site vindt u de populairste afmetingen. Komt u de gewenste afmeting niet tegen? Bij ons kunt u ook terecht voor een mosschilderij op maat! Laat u zichzelf verrassen door de vele mogelijkheden van een mosschilderij. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en stellen graag een schilderij samen die past bij uw wensen en interieur.

Voordelen van een mosschilderij
Groen heeft een belangrijke mentale invloed op mensen. Natuurlijk groen zorgt ervoor dat u zich ontspannen voelt en daarom is leven en werken in een ruimte met groen een goede invloed op uw gezondheid. Een mosschilderij is een gemakkelijke oplossing om een stukje natuur in uw woning te krijgen en kan op iedere gewenste plek worden opgehangen. Zelfs in kamers waar weinig daglicht aanwezig is. Maar er zijn meer voordelen om te kiezen voor een mosschilderij van Tuinwaardig:

- Het is een sfeervolle blikvanger
- Neemt weinig ruimte in beslag
- Absorbeert geluid en betere akoestiek
- Duurzaam product
- Natuurlijk mos
- Groen geeft een ontspannen gevoel
- Onderhoudsvriendelijk
- Geen daglicht en water nodig
- Altijd wel een passende lijst voor uw woning
- Verkrijgbaar in verschillende mosverhoudingen