Mosschilderij 500 x 500 mm Stiel mos schilderij
Mosschilderij 500 x 500 mm Stiel mos schilderij
Stiel Metal M - Grey
Mosschilderij met een grijze metalen lijst. Afmeting: 50 x 50 cm
Informeer naar levertijd
 
Een mosschilderij is als een levend schilderij. Het verveelt nooit, is duurzaam en onderhoudsvrij. Een mosschilderij tilt uw ruimte naar een hoger niveau, of u nu een landelijke of moderne inrichting heeft, wij hebben altijd wel een passende lijst voor uw mosschilderij. Een mosschilderij is een mooi groen kunstwerk van mos. We bieden verschillende formaten en mosverhoudingen. Onze mosschilderijen zijn hierdoor uniek en geen één schilderij is precies hetzelfde. Dit mosschilderij heeft een grijze metalen omlijsting met een robuuste uitstraling.

Specificaties
- Lijst: Stiel Metal M - Grey
- Afmeting: 50 x 50 cm
- Mosverhouding: 30% bol- en 70% platmos of 50% bol- en 50% platmos

Levering
Een mosschilderij wordt op bestelling gemaakt en hierdoor komt de bedenktijd te vervallen. Mos is een natuurproduct. Geen enkel stuk mos is hetzelfde en het kan daarom voorkomen dat het geleverde schilderij minimaal afwijkt van de afbeelding. Levertijd bedraagt circa 3-5 werkdagen.

Maatwerk mosschilderij
Op onze site vindt u de populairste afmetingen. Komt u de gewenste afmeting niet tegen? Bij ons kunt u ook terecht voor een mosschilderij op maat! Laat u zichzelf verrassen door de vele mogelijkheden van een mosschilderij. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en stellen graag een schilderij samen die past bij uw wensen en interieur.

Voordelen van een mosschilderij
Groen heeft een belangrijke mentale invloed op mensen. Natuurlijk groen zorgt ervoor dat u zich ontspannen voelt en daarom is leven en werken in een ruimte met groen een goede invloed op uw gezondheid. Een mosschilderij is een gemakkelijke oplossing om een stukje natuur in uw woning te krijgen en kan op iedere gewenste plek worden opgehangen. Zelfs in kamers waar weinig daglicht aanwezig is. Maar er zijn meer voordelen om te kiezen voor een mosschilderij van Tuinwaardig:

- Het is een sfeervolle blikvanger
- Neemt weinig ruimte in beslag
- Absorbeert geluid en betere akoestiek
- Duurzaam product
- Natuurlijk mos
- Groen geeft een ontspannen gevoel
- Onderhoudsvriendelijk
- Geen daglicht en water nodig
- Altijd wel een passende lijst voor uw woning
- Verkrijgbaar in verschillende mosverhoudingen