Metalen mosschilderij Mosschilderij Metalen lijst
Metalen mosschilderij Mosschilderij Metalen lijst
Superline Metal L
Mosschilderij met een metalen lijst. Afmeting: 70 x 70 cm
Informeer naar levertijd
 
Met een mosschilderij vult u uw interieur aan met een uniek en levend schilderij met een natuurlijke uitstraling. Een mosschilderij wordt ook wel eens een verticale tuin genoemd. Alleen heeft deze tuin heeft geen water, licht of bemesting nodig. Een mosschilderij is namelijk onderhoudsvrij en door een speciaal proces is het vocht in het mos vervangen door een milieuvriendelijke vloeistof. Hierdoor behoudt het mos voor lange tijd zijn natuurlijke kleur en zal lang blijven opvallen in het interieur. Als verticale tuin is mos een prachtige toevoeging aan uw wand. Door de verschillende mosvariaties en stijlvolle lijst is dit een mooi kunstwerk om naar te kijken. Dit mosschilderij heeft een metalen omlijsting met een strakke en robuuste uitstraling.

Specificaties
- Lijst: Superline Metal L
- Afmeting: 70 x 70 cm
- Mosverhouding: 30% bol- en 70% platmos of 50% bol- en 50% platmos

Levering
Een mosschilderij wordt op bestelling gemaakt en hierdoor komt de bedenktijd te vervallen. Mos is een natuurproduct. Geen enkel stuk mos is hetzelfde en het kan daarom voorkomen dat het geleverde schilderij minimaal afwijkt van de afbeelding. Levertijd bedraagt circa 3-5 werkdagen.

Maatwerk mosschilderij
Op onze site vindt u de populairste afmetingen. Komt u de gewenste afmeting niet tegen? Bij ons kunt u ook terecht voor een mosschilderij op maat! Laat u zichzelf verrassen door de vele mogelijkheden van een mosschilderij. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en stellen graag een schilderij samen die past bij uw wensen en interieur.

Voordelen van een mosschilderij
Groen heeft een belangrijke mentale invloed op mensen. Natuurlijk groen zorgt ervoor dat u zich ontspannen voelt en daarom is leven en werken in een ruimte met groen een goede invloed op uw gezondheid. Een mosschilderij is een gemakkelijke oplossing om een stukje natuur in uw woning te krijgen en kan op iedere gewenste plek worden opgehangen. Zelfs in kamers waar weinig daglicht aanwezig is. Maar er zijn meer voordelen om te kiezen voor een mosschilderij van Tuinwaardig:

- Het is een sfeervolle blikvanger
- Neemt weinig ruimte in beslag
- Absorbeert geluid en betere akoestiek
- Duurzaam product
- Natuurlijk mos
- Groen geeft een ontspannen gevoel
- Onderhoudsvriendelijk
- Geen daglicht en water nodig
- Altijd wel een passende lijst voor uw woning
- Verkrijgbaar in verschillende mosverhoudingen