Modulaire bloembak Bloembak modulair Modubak Stalen Bloembak Stalen bloembak modulair Bloembak staal Witte bloembak Bloembak rechthoek Bloembak
Modulaire bloembak Bloembak modulair Modubak Stalen Bloembak Stalen bloembak modulair Bloembak staal Witte bloembak Bloembak rechthoek Bloembak
Modubak Poedercoat Staal - Wit
Modulaire plantenbak van wit gepoedercoat staal. Ook te gebruiken als plantenbak border
Informeer naar levertijd
 
Een bloembak maken is eenvoudig met de unieke Modubak. Het modulaire concept biedt gemak en ontwerpvrijheid. De bloembak is gemakkelijk zelf te maken doordat deze op een eenvoudige manier modulair wordt opgebouwd. U kunt zelf de lengte- en breedtemaat bepalen en kiezen uit een ruime selectie maatvoeringen. Hierdoor is de bloembak eenvoudig aan te passen aan praktisch iedere situatie. Het is mogelijk om te kiezen voor een modulaire opbouw zonder bodemplaat. Door de open verbinding wordt deze meestal toegepast op een permanente plaats, bijvoorbeeld bestaande groenborders. Ook is het mogelijk om een modulaire opbouw met bodemplaat inclusief pootjes te krijgen. Zo maakt u eenvoudig en snel een verplaatsbare stalen bloembak. De Modubak is verkrijgbaar in de kleuren: wit, antraciet en taupe. Gebaseerd op de kleuren die het meest worden toegepast in de landschapsarchitectuur.

Specificaties
- Model: Modubak modulaire bloembak
- Uitvoering: vierkant en rechthoek
- Materiaal: staal met poedercoating
- Complete poedercoating aan de buitenzijde van de profielen
- Kleur: wit
- Verpakking in bouwpakket vorm
- Levertijd: ca. 5 tot 10 werkdagen
- Profielhoogte: 14 cm
- Verschillende hoogtes en lengtes op aanvraag
- Optioneel: bodem
- Optioneel: pootjes
 

Stappenplan opbouw
De modulaire bloembakken zijn zo ontworpen dat u ze zelf kunt samenstellen aan de hand van de leverbare formaten. In vijf simpele stappen kunt u de stalen bloembak zelf maken:

1. Controleer of de inhoud van uw pakket volledig is


2. Leg de profielen bij elkaar in een vierkant/rechthoek om deze te bevestigen
3. Indien compleet, bevestig de hoeken aan elkaar met bijgeleverde bouten


4. Bevestig de schoor- of bodemplaten aan het bodemprofiel
Bloembak zonder bodem: bevestig schoorplaatjes in de hoeken


5. Herhaal vervolgens stap 2 en 3 tot de gewenste tot de gewenste hoogte is bereikt


Modulaire bloembak van gepoedercoat staal
Deze modulaire bloembak is voorzien van een poedercoating voor een perfecte strakke afwerking. Poedercoat, ofwel poederlakken is een elektrostatisch verfproces. Met perslucht wordt negatief geladen poeder op een positief geladen deel van de bloembak gespoten. Door het elektrostatisch principe blijft het poeder tijdelijk aan de product plakken waarna het in een oven wordt verhit. Zo krijgt de coating de kans om uit te vloeien, waarna het uithardt. Een voordeel hiervan is dat het geen oplosmiddel nodig heeft wat zorgt voor een milieuvriendelijk proces. Poedercoating biedt een duurzame bescherming tegen UV en heeft corrosie werende eigenschappen. Dit doordat er een veel dikkere coating kan worden geproduceerd dan conventionele vloeibare coatings zonder dat het uitloopt. Dit zorgt voor een glad oppervlak dat uitstekend bestendig is tegen extreme weersinvloeden. Hierdoor is de bloembak net zo tijdloos als de beschikbare kleuren.

Plantenbak op maat
Komt u de gewenste afmeting of kleur niet tegen op onze website? Een stalen plantenbak kan speciaal voor u op maat worden gemaakt. Hierdoor kunt u ook afwijken van de genoemde afmetingen in het keuzemenu. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden!
Vraag offerte aan

Cortenstaal bloembak op maat  Bloembak op maat  Bloembakken op maat