Plantenbak Modulair - Wit

Modulaire plantenbak van staal met poedercoat - wit. Ook te gebruiken als plantenbak border

€ 244,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Een bloembak maken is eenvoudig met de unieke Tuinwaardig SB modulaire bloembak. Het modulaire concept biedt gemak en ontwerpvrijheid. U kunt de bloembak gemakkelijk zelf maken doordat deze op een eenvoudige manier modulair wordt opgebouwd. U kunt zelf de lengte- en breedtemaat bepalen en kiezen uit een ruime selectie maatvoeringen. Hierdoor is de bloembak eenvoudig aan te passen aan praktisch iedere situatie.

Het is mogelijk te kiezen voor:
1. Modulaire opbouw zonder bodemplaat. Door de open verbinding meestal toegepast op een permanente plaats, bijvoorbeeld bestaande groenborders.
2. Modulaire opbouw met bodemplaat inclusief pootjes.

De SB modulaire bloembak is voorzien van een poedercoating voor een perfecte strakke afwerking. Poedercoat, ofwel poederlakken is een elektrostatisch verfproces. Met perslucht wordt negatief geladen poeder op een positief geladen deel van de bloembak gespoten. Door het elektrostatisch principe blijft het poeder tijdelijk aan de product plakken waarna het in een oven wordt verhit. Zo krijgt de coating de kans om uit te vloeien, waarna het uithardt. Een voordeel hiervan is dat het geen oplosmiddel nodig heeft wat zorgt voor een milieuvriendelijk proces. Poedercoating biedt een duurzame bescherming tegen UV en heeft corrosie werende eigenschappen. Dit doordat er een veel dikkere coating kan worden geproduceerd dan conventionele vloeibare coatings zonder dat het uitloopt. Dit zorgt voor een glad oppervlak dat uitstekend bestendig is tegen extreme weersinvloeden. Hierdoor is de bloembak net zo tijdloos als de beschikbare kleuren. De stalen bloembakken met een poedercoating zijn verkrijgbaar in de kleuren: wit, antraciet en taupe. Gebaseerd op de kleuren die het meest worden toegepast in de landschapsarchitectuur.

Specificaties
- Model: Tuinwaardig SB modulair poedercoat
- Materiaal: staal met poedercoating
- Kleur: wit
- Verpakking in ‘bouw’-pakket vorm
- Hoogte: 280, 420, 560 en 700 mm
- Profielhoogte: 14 cm
- Lengte en breedte: zie keuzemenu
- Andere lengtes mogelijk op aanvraag
- Bodem: los verkrijgbaar
- Pootjes: los verkrijgbaar
Pootjes leverbaar per 4 stuks, in 5 cm of 9 cm hoogte. Hierdoor is de stalen bloembak gemakkelijker verplaatsbaar d.m.v. een steekwagen of pompwagen* ( *9 cm hoogte pootjes noodzakelijk).
- Levertijd: ca. 5 tot 10 werkdagen
Bovenstaande levertijden zijn een indicatie en kunnen in het hoogseizoen afwijken. Tijdens de productie houden we u op de hoogte en zullen we u altijd laten weten wanneer de plantenbak uiterlijk klaar is.

Hogere bloembak
In het keuzemenu kunt u een maximale hoogte van 700 mm kiezen. Maar het is ook mogelijk om een stalen bloembak te verhogen. Door de modulaire opbouw is de bloembak namelijk eenvoudig hoger te maken met 14 cm per profiel. Zo kunt u zelf bepalen hoe hoog u wilt gaan. Stuur ons een berichtje en wij bespreken graag met u de mogelijkheden!

<

Stappenplan opbouw
De modulaire bloembakken zijn zo ontworpen dat u ze zelf kunt samenstellen aan de hand van de leverbare formaten. In vijf simpele stappen kunt u de bloembak zelf maken:

1. Controleer of de inhoud van uw pakket volledig is


2. Leg de profielen bij elkaar in een vierkant/rechthoek om deze te bevestigen
3. Indien compleet, bevestig de hoeken aan elkaar met bijgeleverde bouten


4. Bevestig de schoor- of bodemplaten aan het bodemprofiel
Bloembak zonder bodem: bevestig schoorplaatjes in de hoeken


5. Herhaal vervolgens stap 2 en 3 tot de gewenste tot de gewenste hoogte is bereikt

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.