Stalen plantenbak Modulaire plantenbak Modubak Plantenbak staal Modulaire plantenbak vierkant Plantenbak vierkant Vierkante plantenbak Plantenbak rechthoek Plantenbak rechthoekig Rechthoekige plantenbak
Stalen plantenbak Modulaire plantenbak Modubak Plantenbak staal Modulaire plantenbak vierkant Plantenbak vierkant Vierkante plantenbak Plantenbak rechthoek Plantenbak rechthoekig Rechthoekige plantenbak
Modubak Poedercoat Staal - Antraciet
Modulaire plantenbak van antraciet gepoedercoat staal. Ook te gebruiken als plantenbak border
Informeer naar levertijd
 
De Modubak modulaire plantenbak is voorzien van een poedercoating voor een perfecte strakke afwerking. Deze plantenbak van gepoedercoat staal is verkrijgbaar in de kleuren: antraciet, wit en taupe. Gebaseerd op de kleuren die het meest worden toegepast in de landschapsarchitectuur. Het modulaire concept biedt gemak en ontwerpvrijheid. U kunt de stalen plantenbak gemakkelijk zelf monteren doordat deze op een eenvoudige manier modulair wordt opgebouwd. U kunt kiezen voor een vierkante of rechthoekige plantenbak en u heeft de keuze uit een ruime selectie maatvoeringen. Hierdoor is de plantenbak eenvoudig aan te passen aan praktisch iedere situatie. Door het modulair systeem kunt u een plantenbak van staal eenvoudig zelf maken, demonteren en transporteren, ongeacht de locatie. Dakterrassen, balkons of binnenplaatsen zijn geen obstakel meer doordat de plantenbak in delen kan worden getransporteerd. Dankzij dit systeem kunt u zelfs er voor kiezen om een stalen plantenbak om een boom of lantaarnpaal te bouwen. Het is mogelijk om te kiezen voor een modulaire opbouw zonder bodemplaat. Door de open verbinding wordt deze meestal toegepast op een permanente plaats, bijvoorbeeld bestaande groenborders. Ook is het mogelijk om een modulaire opbouw met bodemplaat inclusief pootjes te krijgen. Zo maakt u eenvoudig en snel een verplaatsbare stalen plantenbak.

Specificaties
- Model: Modubak modulaire plantenbak
- Uitvoering: vierkant en rechthoek
- Materiaal: staal met poedercoating
- Complete poedercoating aan de buitenzijde van de profielen
- Kleur: antraciet
- Verpakking in bouwpakket vorm
- Levertijd: ca. 5 tot 10 werkdagen
- Profielhoogte: 14 cm
- Verschillende hoogtes en lengtes op aanvraag
- Optioneel: bodem
- Optioneel: pootjes
 

Stappenplan opbouw
De modulaire plantenbakken zijn zo ontworpen dat u ze zelf kunt samenstellen aan de hand van de leverbare formaten. In vijf simpele stappen kunt u de stalen plantenbak zelf samenstellen:

1. Controleer of de inhoud van uw pakket volledig is


2. Leg de profielen bij elkaar in een vierkant/rechthoek om deze te bevestigen
3. Indien compleet, bevestig de hoeken aan elkaar met bijgeleverde bouten


4. Bevestig de schoor- of bodemplaten aan het bodemprofiel
Bloembak zonder bodem: bevestig schoorplaatjes in de hoeken


5. Herhaal vervolgens stap 2 en 3 tot de gewenste tot de gewenste hoogte is bereikt


Modulaire plantenbak van gepoedercoat staal
Poedercoat, ofwel poederlakken is een elektrostatisch verfproces. Met perslucht wordt negatief geladen poeder op een positief geladen deel van de plantenbak gespoten. Door het elektrostatisch principe blijft het poeder tijdelijk aan de product plakken waarna het in een oven wordt verhit. Zo krijgt de coating de kans om uit te vloeien, waarna het uithardt. Een voordeel hiervan is dat het geen oplosmiddel nodig heeft wat zorgt voor een milieuvriendelijk proces. Poedercoating biedt een duurzame bescherming tegen UV en heeft corrosie werende eigenschappen. Dit doordat er een veel dikkere coating kan worden geproduceerd dan conventionele vloeibare coatings zonder dat het uitloopt. Dit zorgt voor een glad oppervlak dat uitstekend bestendig is tegen extreme weersinvloeden. Hierdoor is deze stalen plantenbak net zo tijdloos als de beschikbare kleuren.

Plantenbak op maat
Komt u de gewenste afmeting of kleur niet tegen op onze website? Een stalen plantenbak kan speciaal voor u op maat worden gemaakt. Hierdoor kunt u ook afwijken van de genoemde afmetingen in het keuzemenu. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden!
Vraag offerte aan

Maatwerk cortenstaal plantenbak  Maatwerk plantenbak staal  Maatwerk plantenbakken