Modubak Modulaire plantenbak Plantenbak modulair Rechthoekige plantenbak Plantenbak rechthoek Plantenbak cortenstaal Cortenstaal plantenbak Cortenstaal plantenbakken Tuinwaardig plantenbak Vierkante plantenbak Plantenbak vierkant Modulair plantenbak
Modubak Modulaire plantenbak Plantenbak modulair Rechthoekige plantenbak Plantenbak rechthoek Plantenbak cortenstaal Cortenstaal plantenbak Cortenstaal plantenbakken Tuinwaardig plantenbak Vierkante plantenbak Plantenbak vierkant Modulair plantenbak
Modubak Cortenstaal
Modulaire plantenbak van cortenstaal. Ook te gebruiken als plantenbak border
Informeer naar levertijd
 
Het modulaire concept van de cortenstaal Modubak biedt gemak en ontwerpvrijheid. U kunt de plantenbak gemakkelijk zelf monteren doordat deze op een eenvoudige manier modulair wordt opgebouwd. U kunt zelf de lengte- en breedtemaat bepalen en kiezen uit een ruime selectie maatvoeringen. Hierdoor is de plantenbak eenvoudig aan te passen aan praktisch iedere situatie. Het is mogelijk om te kiezen voor een modulaire opbouw zonder bodemplaat. Door de open verbinding wordt deze meestal toegepast op een permanente plaats, bijvoorbeeld bestaande groenborders. Ook is het mogelijk om een modulaire opbouw met bodemplaat inclusief pootjes te krijgen. Zo maakt u eenvoudig en snel een verplaatsbare plantenbak van cortenstaal.

Specificaties
- Model: Modubak modulaire plantenbak
- Uitvoering: vierkant en rechthoek
- Materiaal: cortenstaal
- Ongeroest aangeleverd
- Verpakking in bouwpakket vorm
- Levertijd: ca. 5 tot 10 werkdagen
- Profielhoogte: 14 cm
- Verschillende hoogtes en lengtes op aanvraag
- Optioneel: bodem
- Optioneel: pootjes
 

Stappenplan opbouw
De modulaire plantenbakken zijn zo ontworpen dat u ze zelf kunt samenstellen aan de hand van de leverbare formaten. In vijf simpele stappen kunt u de cortenstaal plantenbak zelf samenstellen:

1. Controleer of de inhoud van uw pakket volledig is


2. Leg de profielen bij elkaar in een vierkant/rechthoek om deze te bevestigen
3. Indien compleet, bevestig de hoeken aan elkaar met bijgeleverde bouten


4. Bevestig de schoor- of bodemplaten aan het bodemprofiel
Cortenstaal plantenbak zonder bodem: bevestig schoorplaatjes in de hoeken


5. Herhaal vervolgens stap 2 en 3 tot de gewenste tot de gewenste hoogte van de cortenstaal plantenbak is bereikt


Modulaire plantenbak van cortenstaal
Cortenstaal, ofwel weervast staal is een materiaal dat de laatste jaren zeer populair is geworden in de landschapsarchitectuur. IJzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom worden toegevoegd en herkenbaar wordt door de roestkleur. Dit creëert naast een trendy vintage look ook een robuuste, industriële uitstraling. Door de (luchtdichte) beschermlaag is cortenstaal in tegenstelling tot andere soorten staal zeer goed bestand tegen de verschillende weersinvloeden. De beschermlaag zorgt ervoor dat regen, sneeuw, ijs en mist niet diep kunnen penetreren. Dit zorgt voor een zeer duurzaam en sterk product dat een langere levensduur heeft dan gewoon staal. Daarnaast hoeft de plantenbak niet te worden behandeld met een coating of dergelijke waardoor het 100% recyclebaar is. De cortenstaal plantenbak wordt ongeroest, in de grijze metaalkleur aangeleverd. De roestlaag die zich moet ontwikkelen zal afhankelijk van het weer enkele maanden duren. U kunt het proces versnellen door tijdens droogte het product te bevochtigen met een oplossing van water en/of water en zout. Tijdens het roestproces kan de modulaire cortenstaal plantenbak roest (water) afgeven.

Plantenbak op maat
Komt u de gewenste afmeting of kleur niet tegen op onze website? Een stalen plantenbak kan speciaal voor u op maat worden gemaakt. Hierdoor kunt u ook afwijken van de genoemde afmetingen in het keuzemenu. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden!
Vraag offerte aan

Cortenstaal plantenbak op maat  Plantenbak staal op maat  Stalen plantenbak op maat