Boomstam tafelblad Boomstam tafel Epoxy tafel Tafelblad met epoxy
Boomstam tafelblad Boomstam tafel Epoxy tafel Tafelblad met epoxy
Epoxy tafel - TW Vlissingen
Boomstam tafelblad zonder scheuren met een volledige epoxy bedekking
Informeer naar levertijd
 
Model TW Vlissingen: een boomstam tafelblad zonder scheuren volledig in de epoxy bedekt
Een boomstam tafelblad draait niet om perfectie, maar om een natuurlijke uitstraling en echtheid. De TW Vlissingen is een massieve tafel gemaakt van iroko hardhout. Dit is een warme houtsoort met een hoge duurzaamheid. Door de kwaliteit en warme karakter van het iroko hardhout is dit een tafel waar u vele jaren plezier van zult hebben. Een boomstam tafelblad is niet zomaar een meubelstuk. Het is een prachtig stuk natuur dat een blikvanger wordt in uw woning of bedrijf. Het tafelblad wordt volledig bedekt met epoxy kunsthars. Deze bedekking is verkrijgbaar in alle RAL kleuren, maar is ook mogelijk in een transparante afwerking. Om een epoxy tafel helemaal af te maken zijn er verschillende bijpassende onderstellen verkrijgbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden van een epoxy tafel!

Specificaties
- model: tafelblad zonder scheuren volledig in de epoxy bedekt
- iroko hardhout: duurzaam en verantwoord legaal gecertificeerd
- lengtes: diverse
- breedte: 100 cm
- dikte tafelblad: 6,5 cm
- epoxy bedekking over het gehele tafelblad (transparant of RAL kleur naar keuze)
- optioneel: onderstel van staal (X, U, A of rechte poten)
- optioneel: onderstel van hout

Boomstam tafelblad van iroko hardhout
Deze epoxy tafel wordt gemaakt van het prachtige iroko hardhout. Dit is een hardhoutsoort afkomstig uit het westen van Afrika. Iroko is niet alleen mooi, maar ook heel duurzaam en verantwoord. Er is een strikte naleving van duurzaam bosbeheer door de importeurs van het Afrikaans hardhout. Dit garandeert een continue levering van het hout en zorgt ook voor meer werkgelegenheid voor de lokale bevolking. Onze leveranciers werken aan projecten om illegale en ongeoorloofde houthandel tegen te gaan. Bij ons vindt u dan ook uitsluitend legaal gecertificeerd hout. Denk hierbij aan FSC/PEFC. Iroko is een prachtige stabiele houtsoort met een mooie overgang van kernhout naar spinthout (schorskanten). Het hardhout heeft een warme gloed met een natuurlijke nerfpatroon. De unieke uitstraling van de boomschors is goed terug te zien bij deze houtsoort. De kleur van iroko kan variëren. Ieder boomstamblad is daarom uniek en heeft weer een hele andere uitstraling. Door de kwaliteit en warme karakter van het hardhout is de TW Vlissingen een tafel waar u vele jaren plezier van zult hebben.

Epoxy tafel op maat
Alle epoxy boomstamtafels worden naar wens op maat gemaakt. De getoonde prijzen op onze website zijn daarom een prijsindicatie van de uiteindelijke epoxy tafel. U bent van harte uitgenodigd om de werkplaats te bezoeken en een tafelblad te kiezen dat helemaal bij u past. Om uw eigen unieke tafel samen te stellen houden wij altijd rekening met de volgende stappen:
 
1) Keuze van het tafelblad (lengte, breedte en dikte)
2) Epoxy vulling (aantal kg en kleur)
3) Onderstel (verkrijgbaar in staal en hout)

Zodra u een tafelblad heeft gekozen bespreken we graag de mogelijkheden voor de epoxy verwerking. Ook worden details besproken zoals de afmetingen, het onderstel en de levertermijn. Tijdens het productieproces wordt u op de hoogte gehouden met foto’s. Soms wordt er tussendoor nog een bezoek aan de werkplaats ingepland om de laatste punten op de i te zetten. Als de epoxy tafel helemaal klaar is zal er een bezorgafspraak worden gemaakt. De boomstamtafel wordt bij u thuis op de gewenste plaats gezet.