Epoxy rivier tafel Rivier tafel Epoxy tafel
Epoxy rivier tafel Rivier tafel Epoxy tafel
Epoxy tafel - TW Roermond
Epoxy riviertafel met een volledige epoxy bedekking. Tafelblad uit twee delen verbonden door een rivier van epoxy
Informeer naar levertijd
 
Model TW Roermond: Epoxy rivier tafel met een volledige epoxy bedekking
Een boomstamtafel is prachtig natuurproduct met een unieke uitstraling. Bij een boomstamtafel draait het niet om perfectie, maar om de echtheid en het natuurlijke uiterlijk van het tafelblad. Deze epoxy rivier tafel wordt gemaakt van duurzaam iroko hardhout. Het tafelblad bestaat uit twee delen die verbonden zijn door een rivier van epoxy. Het tafelblad wordt daarnaast ook volledig bedekt met een epoxy kunstharslaag. Deze epoxydekking is verkrijgbaar in alle RAL kleuren, maar is ook mogelijk in transparant. Om de TW Roermond helemaal af te maken zijn er verschillende bijpassende onderstellen verkrijgbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden van een epoxy tafel!

Specificaties
- model: epoxy rivier tafel met een volledige epoxy bedekking
- iroko hardhout: duurzaam en verantwoord legaal gecertificeerd
- lengtes: diverse
- breedte: 100 cm
- dikte tafelblad: 6,5 cm
- epoxy bedekking tussen en over het gehele tafelblad (transparant of RAL kleur naar keuze)
- optioneel: onderstel van staal (X, U, A of rechte poten)
- optioneel: onderstel van hout

Rivier tafel van iroko hardhout
Deze epoxy tafel wordt gemaakt van het prachtige iroko hardhout. Dit is een hardhoutsoort afkomstig uit het westen van Afrika. Iroko is niet alleen mooi, maar ook heel duurzaam en verantwoord. Er is een strikte naleving van duurzaam bosbeheer door de importeurs van het Afrikaans hardhout. Dit garandeert een continue levering van het hout en zorgt ook voor meer werkgelegenheid voor de lokale bevolking. Onze leveranciers werken aan projecten om illegale en ongeoorloofde houthandel tegen te gaan. Bij ons vindt u dan ook uitsluitend legaal gecertificeerd hout. Denk hierbij aan FSC/PEFC. Iroko is een prachtige stabiele houtsoort met een mooie overgang van kernhout naar spinthout (schorskanten). Het hardhout heeft een warme gloed met een natuurlijke nerfpatroon. De unieke uitstraling van de boomschors is goed terug te zien bij deze houtsoort. De kleur van iroko kan variëren. Ieder boomstamblad is daarom uniek en heeft weer een hele andere uitstraling. Door de kwaliteit en warme karakter van het hardhout is de TW Roermond een tafel waar u vele jaren plezier van zult hebben.

Epoxy tafel op maat
Alle epoxy boomstamtafels worden naar wens op maat gemaakt. De getoonde prijzen op onze website zijn daarom een prijsindicatie van de uiteindelijke epoxy tafel. U bent van harte uitgenodigd om de werkplaats te bezoeken en een tafelblad te kiezen dat helemaal bij u past. Om uw eigen unieke tafel samen te stellen houden wij altijd rekening met de volgende stappen:
 
1) Keuze van het tafelblad (lengte, breedte en dikte)
2) Epoxy vulling (aantal kg en kleur)
3) Onderstel (verkrijgbaar in staal en hout)

Zodra u een tafelblad heeft gekozen bespreken we graag de mogelijkheden voor de epoxy verwerking. Ook worden details besproken zoals de afmetingen, het onderstel en de levertermijn. Tijdens het productieproces wordt u op de hoogte gehouden met foto’s. Soms wordt er tussendoor nog een bezoek aan de werkplaats ingepland om de laatste punten op de i te zetten. Als de epoxy tafel helemaal klaar is zal er een bezorgafspraak worden gemaakt. De boomstamtafel wordt bij u thuis op de gewenste plaats gezet.