Epoxy salontafel Salontafel Epoxy tafel Boomstamtafel
Epoxy salontafel Salontafel Epoxy tafel Boomstamtafel
Epoxy salontafel op maat
Epoxy salontafel op maat gemaakt van afrormosia of iroko hout
Informeer naar levertijd
 
Een salontafel is haast onmisbaar in een woonkamer. Deze tafel moet praktisch zijn zodat u van alles binnen handbereik kunt neerzetten. Daarnaast is een salontafel ook een blikvanger geworden. Een mooie tafel draagt namelijk veel bij aan een mooie uitstraling van de woonkamer. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een epoxy salontafel. Door het gebruik van een boomstamblad heeft deze tafel een massief uiterlijk. Dankzij de gaten en scheuren in het hout heeft de salontafel daarnaast ook een hele natuurlijke uitstraling. Om de structuur van het binnengedeelte te behouden worden de gaten gevuld met epoxy. Een salontafel wordt volledig voor u op maat gemaakt. Uw keuze voor een epoxy salontafel begint met de keuze van het tafelblad. Iedere boomstam is uniek en samen met u bespreken wij graag uw wensen, om zo tot een mooie epoxy salontafel te komen.

Specificaties
- duurzaam en verantwoord legaal gecertificeerd hout
- afrormosia hout: lichtbruin met een unieke vlamstructuur
- iroko hout: variabele kleur met een mooie overgang van kernhout naar spinthout
- afmetingen: diverse
- epoxy als opvulling of tafelblad volledig bedekt
- onderstel zowel in hout als staal
- levertijd in overleg

Werkwijze
De epoxy salontafels worden gemaakt van de mooiste houtsoorten! De tafelbladen zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en verantwoord. Er is een strikte naleving van duurzaam bosbeheer door de importeurs van het Afrikaans hardhout. Om uw eigen unieke salontafel samen te stellen vertellen wij u graag iets over onze werkwijze.

Stap 1: keuze van het tafelblad
Ieder blad is uniek en heeft weer een hele andere uitstraling. U bent van harte uitgenodigd om de werkplaats te bezoeken en een tafelblad te kiezen dat helemaal bij u past. De epoxy salontafels kunnen naar wens op maat worden gemaakt. Ook kunt u zelf kiezen van welke houtsoort u de tafel gemaakt wilt hebben.
Boomstamtafelbladen

Stap 2: de wensen en de mogelijkheden bespreken
Zodra u een tafelblad heeft gekozen bespreken we graag de mogelijkheden voor de epoxy verwerking. Ook worden details besproken zoals de afmetingen, het onderstel en de levertermijn.
Epoxy tafel

Stap 3: productie van de epoxy salontafel
Tijdens het productieproces wordt u op de hoogte gehouden met foto’s. Soms wordt er tussendoor nog een bezoek aan de werkplaats ingepland om de laatste punten op de i te zetten.
Boomstamtafel rivier

Stap 4: levering en plaatsing
Als de epoxy salontafel helemaal klaar is zal er een bezorgafspraak worden gemaakt. De salontafel wordt bij u thuis op de gewenste plaats gezet.
Houten tafel epoxy

Meer informatie over de epoxy salontafel
Heeft u vragen over de mogelijkheden van een epoxy salontafel? Neem dan contact met ons op. U kunt ons op verschillende manieren bereiken. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. U bent op afspraak ook van harte welkom in de werkplaats voor het stellen van vragen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de werkplaats. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u eerst graag een keer het afrormosia en iroko hout met eigen ogen wilt zien. Tevens voorzien wij u graag van een persoonlijk en deskundig advies om een salontafel op maat te maken.