Rivier epoxy tafel Riviertafel kopen Riviertafel Epoxy tafel Tafel met epoxy Boomstamtafel Boomstamtafel epoxy Houten tafel epoxy Houten tafel Tafel
Rivier epoxy tafel Riviertafel kopen Riviertafel Epoxy tafel Tafel met epoxy Boomstamtafel Boomstamtafel epoxy Houten tafel epoxy Houten tafel Tafel
Epoxy riviertafel op maat
Tafelblad uit twee delen verbonden met epoxy. Verkrijgbaar in afrormosia of iroko hout
Informeer naar levertijd
 
Een tafelblad uit twee houtdelen kan met elkaar worden verbonden door een ‘rivier’ van epoxy kunsthars tussen de twee delen te maken. Dit zorgt voor een prachtig effect waarbij het lijkt alsof er een rivier door het tafelblad stroomt. Met een transparante epoxy vulling kunt u altijd door het tafelblad kijken en prachtig de dikte van het hout zien. Een riviertafel wordt volledig voor u op maat gemaakt van duurzaam afrormosia of iroko hout. Dankzij de scheuren in het tafelblad heeft deze tafel een natuurlijke uitstraling en door het gebruik van epoxy kunsthars is dit een opvallende blikvanger in iedere woning.

Specificaties
- duurzaam en verantwoord legaal gecertificeerd hout
- afrormosia hout: lichtbruin met een unieke vlamstructuur
- iroko hout: variabele kleur met een mooie overgang van kernhout naar spinthout
- lengte: tot 500 cm
- breedte: tot 180 cm
- epoxy als opvulling of tafelblad volledig bedekt
- onderstel zowel in hout als staal
- levertijd in overleg

Werkwijze
De epoxy riviertafels worden gemaakt van de mooiste houtsoorten! De tafelbladen zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en verantwoord. Er is een strikte naleving van duurzaam bosbeheer door de importeurs van het Afrikaans hardhout. Om uw eigen unieke epoxy riviertafel samen te stellen vertellen wij u graag iets over onze werkwijze.

Stap 1: keuze van het tafelblad
Ieder blad is uniek en heeft weer een hele andere uitstraling. U bent van harte uitgenodigd om de werkplaats te bezoeken en een tafelblad te kiezen dat helemaal bij u past. De epoxy riviertafels kunnen naar wens op maat worden gemaakt. Ook kunt u zelf kiezen van welke houtsoort u de tafel gemaakt wilt hebben.
Tafelbladen

Stap 2: de wensen en de mogelijkheden bespreken
Zodra u een tafelblad heeft gekozen bespreken we graag de mogelijkheden voor de epoxy verwerking. Ook worden details besproken zoals de afmetingen, het onderstel en de levertermijn.
epoxy riviertafel

Stap 3: productie van de epoxy riviertafel
Tijdens het productieproces wordt u op de hoogte gehouden met foto’s. Soms wordt er tussendoor nog een bezoek aan de werkplaats ingepland om de laatste punten op de i te zetten.
epoxy rivier tafel

Stap 4: levering en plaatsing
Als de epoxy riviertafel helemaal klaar is zal er een bezorgafspraak worden gemaakt. De riviertafel wordt bij u thuis op de gewenste plaats gezet.
epoxy tafel

Meer informatie
Heeft u vragen over de mogelijkheden van een epoxy riviertafel? Neem dan contact met ons op. U kunt ons op verschillende manieren bereiken. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. U bent op afspraak ook van harte welkom in de werkplaats voor het stellen van vragen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de werkplaats. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u eerst graag een keer het afrormosia en iroko hout met eigen ogen wilt zien. Tevens voorzien wij u graag van een persoonlijk en deskundig advies om een epoxy riviertafel op maat te maken.