Epoxy tafel TW Eindhoven
Epoxy tafel TW Eindhoven
Epoxy tafel - TW Eindhoven
Epoxy boomstamtafel met aan twee kanten een kleine scheur
Informeer naar levertijd
 
Model TW Eindhoven: boomstamtafel met aan twee kanten een kleine scheur gevuld met epoxy
Een boomstamtafel waarbij de scheuren zijn gevuld met epoxy kunsthars is een ware blikvanger in iedere woning of bedrijf. Door de vorm en dikte van het hout heeft de TW Eindhoven een natuurlijke en robuuste uitstraling. Deze tafel wordt gemaakt van duurzaam iroko hardhout. Het tafelblad heeft aan twee kanten een scheur dat met epoxy kunsthars wordt gevuld. Deze vulling is verkrijgbaar in alle RAL kleuren, maar is ook mogelijk in transparant. Met een transparante epoxy vulling kunt u door het tafelblad kijken en prachtig de dikte van het hout zien. Om een epoxy tafel helemaal af te maken zijn er verschillende bijpassende onderstellen verkrijgbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden van een epoxy tafel!

Specificaties
- model: boomstamtafel met aan twee kanten een kleine scheur
- iroko hardhout: duurzaam en verantwoord legaal gecertificeerd
- lengtes: diverse
- breedte: 100 cm
- dikte tafelblad: 6,5 cm
- epoxy opvulling in de scheur (transparant of RAL kleur naar keuze)
- optioneel: onderstel van staal (X, U, A of rechte poten)
- optioneel: onderstel van hout

Boomstamtafel van iroko hardhout
Deze epoxy tafel wordt gemaakt van het prachtige iroko hardhout. Dit is een hardhoutsoort afkomstig uit het westen van Afrika. Iroko is niet alleen mooi, maar ook heel duurzaam en verantwoord. Er is een strikte naleving van duurzaam bosbeheer door de importeurs van het Afrikaans hardhout. Dit garandeert een continue levering van het hout en zorgt ook voor meer werkgelegenheid voor de lokale bevolking. Onze leveranciers werken aan projecten om illegale en ongeoorloofde houthandel tegen te gaan. Bij ons vindt u dan ook uitsluitend legaal gecertificeerd hout. Denk hierbij aan FSC/PEFC. Iroko is een prachtige stabiele houtsoort met een mooie overgang van kernhout naar spinthout (schorskanten). Het hardhout heeft een warme gloed met een natuurlijke nerfpatroon. De unieke uitstraling van de boomschors is goed terug te zien bij deze houtsoort. De kleur van iroko kan variëren. Ieder boomstamblad is daarom uniek en heeft weer een hele andere uitstraling. Door de kwaliteit en warme karakter van het hardhout is de TW Eindhoven een tafel waar u vele jaren plezier van zult hebben.

Epoxy tafel op maat
Alle epoxy boomstamtafels worden naar wens op maat gemaakt. De getoonde prijzen op onze website zijn daarom een prijsindicatie van de uiteindelijke epoxy tafel. U bent van harte uitgenodigd om de werkplaats te bezoeken en een tafelblad te kiezen dat helemaal bij u past. Om uw eigen unieke tafel samen te stellen houden wij altijd rekening met de volgende stappen:
 
1) Keuze van het tafelblad (lengte, breedte en dikte)
2) Epoxy vulling (aantal kg en kleur)
3) Onderstel (verkrijgbaar in staal en hout)

Zodra u een tafelblad heeft gekozen bespreken we graag de mogelijkheden voor de epoxy verwerking. Ook worden details besproken zoals de afmetingen, het onderstel en de levertermijn. Tijdens het productieproces wordt u op de hoogte gehouden met foto’s. Soms wordt er tussendoor nog een bezoek aan de werkplaats ingepland om de laatste punten op de i te zetten. Als de epoxy tafel helemaal klaar is zal er een bezorgafspraak worden gemaakt. De boomstamtafel wordt bij u thuis op de gewenste plaats gezet.