Kliko ombouw

Kliko ombouw van duurzaam douglashout. Verkrijgbaar voor 2 of 3 containers

Vraag offerte aan

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De aanblik van containers in de tuin past vaak niet in het gewenste plaatje. Ze zijn vrij groot en in de zomer ontstaat er stankoverlast en komen er vaak vliegen op af. Met onze kliko ombouw van douglashout bieden wij u een nette oplossing om uw tuin weer mooi te maken. Deze ombouw heeft een mooi natuurlijk ontwerp en is ideaal om containers netjes uit het zicht te plaatsen. Onze ombouw voor containers kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en puur Nederlands vakmanschap. Iedere kliko ombouw wordt met zorg handgemaakt en door het gebruik van de beste materialen staan wij garant voor een stevige en duurzame ombouw, dat ook vele jaren mee zal gaan. Onze vakmensen letten op ieder detail en deze aandacht voor kwaliteit ziet u terug in de afwerking. De kliko ombouw wordt kant en klaar geleverd (niet als bouwpakket). Hierdoor hoeft u onze ombouw niet meer zelf in elkaar te zetten en bent u verzekerd van een stevig eindproduct!

Specificaties
- modellen: kliko ombouw voor 2 of 3 containers van 240 liter
- houtsoort: douglashout
- kleur: geelbruin
- stalen hangwerk en sluitwerk
- kleur: zwart
- inclusief achterwand voor extra stevigheid
- afmetingen kliko ombouw voor 2 containers: 140 x 85 x 120 cm (LxBxH)
- afmetingen kliko ombouw voor 3 containers: 204 x 85 x 120 cm (LxBxH)
- levertijd: ca. 15 werkdagen (levertijd is een indicatie en kan in het hoogseizoen afwijken)

De genoemde bedragen zijn exclusief bezorgkosten. Een kliko ombouw wordt volledig afgemonteerd afgeleverd op een karretje met wieltjes. Zo kunt u eenvoudig de kliko ombouw op de gewenste plek zetten. Het is ook mogelijk om de ombouw zelf op te halen. Stuur ons dan eerst een berichtje voordat u bestelt om zo de bezorgkosten te besparen.

Kliko ombouw
Wij richten ons op duurzame producten voor de inrichting en onderhoud van de tuin. Met een kliko ombouw heeft u een goede oplossing om uw containers uit het zicht te houden. Onze ombouw voor containers kenmerkt zich door de mooie afwerking en goede kwaliteit. Zo garanderen wij een kwalitatieve en stevige ombouw waar u jaren plezier van zult hebben. Heeft u wensen voor een kliko ombouw op maat? Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden! Wij bespreken graag met u uw wensen en u bent op afspraak ook van harte welkom in onze werkplaats. Omdat een ombouw geheel naar wens gemaakt kan worden hebben wij altijd wel een passende oplossing voor uw tuin.

Houtsoort
Onze kliko ombouw maken wij van douglashout. Dit is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. De materialen gemaakt van deze houtsoort scheuren van nature iets sneller en kunnen wankanten bevatten. Douglas is een houtsoort die sneller verkleurt. Naarmate de kliko ombouw wat langer buiten staat zal deze kleur snel veranderen naar een lichte kleur en vervolgens natuurlijk vergrijzen. Omdat het natuurlijk is gedroogd kunnen er ook schimmels op het hout voorkomen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit, levensduur of constructieve eigenschappen van het hout. Deze schimmel is alleen oppervlakkig en kan er eenvoudig worden afgewassen. Met een goede regenbui zal deze er ook vanzelf afregenen. Douglashout werkt door weersinvloeden (krimpen / uitzetten). Het hout leeft en staat niet stil en het werken van het hout is daarom niet tegen te gaan. Scheurvorming en schotelen van het douglashout komen voor. Het verschil in kleur, tekening en structuur geven het hout juist dat mooie karakter. Wij vinden dat noesten en scheurtjes horen daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.