Kliko ombouw modulair Kliko ombouw hout Houten kliko ombouw Houten containerombouw
Kliko ombouw modulair Kliko ombouw hout Houten kliko ombouw Houten containerombouw
Kliko ombouw - douglas modulair
Kliko ombouw van duurzaam douglashout. Verkrijgbaar voor 1, 2, 3 of 4 containers
Informeer naar levertijd
 
De aanblik van containers in de tuin past vaak niet in het gewenste plaatje. Ze zijn vrij groot, in de zomer ontstaat er stankoverlast en komen er vaak vliegen op af. Met een kliko ombouw van douglashout bieden wij u een nette oplossing om uw tuin weer mooi te maken. Deze ombouw heeft een mooi natuurlijk ontwerp en is ideaal om containers netjes uit het zicht te plaatsen. De ombouw kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en puur Nederlands vakmanschap. Iedere kliko ombouw wordt met zorg handgemaakt. De kliko ombouw heeft stalen hang- en sluitwerk en een achterwand voor extra stevigheid. De ombouw wordt kant en klaar geleverd (niet als bouwpakket) en heeft een modulaire opbouw. Een kliko ombouw is te bestellen per ombouw voor 1 container. Deze hoeft u niet zelf in elkaar te zetten waardoor u gelijk al een stevig eindproduct heeft. Iedere ombouw kan heel eenvoudig met elkaar worden verbonden aan de voor- en achterkant. Zo kunt u gemakkelijk een 2, 3 of 4 kliko ombouw maken, die eenvoudig is te verplaatsen. Het is zelfs mogelijk om deze ombouwen los van elkaar te zetten als dit voor de ruimte beter uitkomt.

Specificaties
- model: kliko ombouw voor containers van 140 en 240 liter
- houtsoort: fijnbezaagd douglashout
- kleur: geelbruin
- stalen hangwerk en sluitwerk
- kleur: zilver of zwart
- inclusief achterwand voor extra stevigheid
- kant en klaar geleverd als ombouw voor 1 container
- modulaire opbouw
- los tegen elkaar te zetten voor een 1, 2, 3 of 4 kliko ombouw
- ook mogelijk om de iedere ombouw met elkaar te verbinden
- levertijd: ca. 6 weken (levertijd is een indicatie en kan in het hoogseizoen afwijken)
De genoemde bedragen zijn exclusief bezorgkosten. Een kliko ombouw wordt volledig afgemonteerd afgeleverd. Het is ook mogelijk om de ombouw zelf op te halen. Stuur ons dan eerst een berichtje voordat u bestelt om zo de bezorgkosten te besparen.

Tip: in de werkplaats wordt een ombouw op een vlakke ondergrond gemaakt. Als deze buiten op een oneffen ondergrond staat is het mogelijk dat een deur of deksel niet goed opent of sluit. Werking van hout kan dit ook veroorzaken. Wij houden ons hier niet voor verantwoordelijk. Indien gewenst, kan een timmerman advies geven over hoe u de ombouw kunt aanpassen op uw situatie.

Kliko ombouw
Wij richten ons op duurzame producten voor de inrichting en onderhoud van de tuin. Met een kliko ombouw heeft u een goede oplossing om uw containers uit het zicht te houden. Deze ombouw voor containers kenmerkt zich door de mooie afwerking en goede kwaliteit. Zo garanderen wij een kwalitatieve en stevige ombouw waar u jaren plezier van zult hebben. Een ombouw wordt handgemaakt en hierdoor zal er lichte variatie zijn in de afwerking van ieder product. Als u eerst een kliko ombouw wilt bekijken bent u op afspraak ook van harte welkom in de werkplaats.

Voordelen en nadelen van hout
Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. De materialen gemaakt van deze houtsoort scheuren van nature iets sneller en kunnen wankanten bevatten. Douglashout is een houtsoort die sneller verkleurt en kan onbehandeld blijven. Naarmate de ombouw wat langer buiten staat zal deze kleur snel veranderen naar een lichte kleur en vervolgens natuurlijk vergrijzen. Als u een ombouw buiten heeft staan zal deze altijd gevoelig zijn voor de verschillende weersomstandigheden. Onder invloed van temperatuurswisselingen en verandering in luchtvochtigheid gaat hout werken. Het hout kan hierdoor gaan scheuren, kromtrekken, uitzetten en zelfs hol of bol gaan staan. Kleurveranderingen treden op en er is een kans dat hout gaat bloeden waardoor er vlekken op tegels kunnen ontstaan. Het is belangrijk om te weten dat hout leeft en niet stil staat, waarbij er ook geen voorspelling te maken is wanneer de werking van het hout zich kan uiten, wat dus ook in korte tijd kan ontstaan. Hierdoor kunnen wij dan ook geen garantie geven op eventuele vervorming, kromtrekken, scheuren, bloeden of kleurverandering van het hout. Het verschil in kleur, tekening en structuur geeft het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat eventuele oneffenheden, noesten en scheuren daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Om de originele kleur te behouden en het hout te beschermen tegen weersinvloeden adviseren wij u om de ombouw te onderhouden met een olie. Hout is natuurlijk en iedere plank is uniek van kleur en structuur. Een kliko ombouw wordt handgemaakt en hierdoor zal er lichte variatie zijn in de afwerking van ieder product. Hierdoor is geen ombouw hetzelfde en zal deze afwijken van de voorbeeldafbeeldingen op de website.

Een kliko ombouw is ook verkrijgbaar in één geheel voor 140 of 240 liter containers (met of zonder achterwand):

Containerombouw hout  Houten containerombouw
Ombouw met zilver beslag voor 2 containers    Ombouw met zwart beslag voor 2 containers    
Vanaf € 490,-                                                                Vanaf € 520,-

Meer over Tuinwaardig