Kliko ombouw

Kliko ombouw van duurzaam douglashout. Verkrijgbaar voor 1, 2, 3 of 4 containers

Standaard levertijd

ca. 60 werkdagen

€ 299,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
De aanblik van containers in de tuin past vaak niet in het gewenste plaatje. Ze zijn vrij groot, in de zomer ontstaat er stankoverlast en komen er vaak vliegen op af. Met een kliko ombouw van douglashout bieden wij u een nette oplossing om uw tuin weer mooi te maken. Deze ombouw heeft een mooi natuurlijk ontwerp en is ideaal om containers netjes uit het zicht te plaatsen. De ombouw kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en puur Nederlands vakmanschap. Iedere kliko ombouw wordt met zorg handgemaakt. De planken in de deuren en deksels zijn ingefreesd en watervast verlijmd, waardoor de kwaliteit hoog is. De kliko ombouw heeft stalen hang- en sluitwerk en een achterwand voor extra stevigheid. De ombouw wordt kant en klaar geleverd (niet als bouwpakket) en heeft een modulaire opbouw. Een kliko ombouw is te bestellen per ombouw voor 1 container. Deze hoeft u niet zelf in elkaar te zetten waardoor u gelijk al een stevig eindproduct heeft. Iedere ombouw kan heel eenvoudig met elkaar worden verbonden aan de voor- en achterkant. Zo kunt u gemakkelijk een 2, 3 of 4 kliko ombouw maken, die eenvoudig is te verplaatsen. Het is zelfs mogelijk om deze ombouwen los van elkaar te zetten als dit voor de ruimte beter uitkomt.

Specificaties
- model: kliko ombouw voor containers van 240 liter
- houtsoort: douglashout
- kleur: geelbruin
- stalen hangwerk en sluitwerk
- kleur: zwart
- inclusief achterwand voor extra stevigheid
- kant en klaar geleverd als ombouw voor 1 container
- afmetingen kliko ombouw: 79 x 86 x 124 cm (LxBxH)
- binnenmaat: 68 cm
- modulaire opbouw
- los tegen elkaar te zetten voor een 2, 3 of 4 kliko ombouw
- ook mogelijk om de iedere ombouw met elkaar te verbinden
- levertijd: ca. 30 werkdagen (levertijd is een indicatie en kan in het hoogseizoen afwijken)
- advies: plaats de ombouw op een vlakke ondergrond. Een oneffen ondergrond kan het namelijk moeilijk maken om de deur te openen of te sluiten

De genoemde bedragen zijn exclusief bezorgkosten. Een kliko ombouw wordt volledig afgemonteerd afgeleverd. Het is ook mogelijk om de ombouw zelf op te halen. Stuur ons dan eerst een berichtje voordat u bestelt om zo de bezorgkosten te besparen.

Kliko ombouw
Wij richten ons op duurzame producten voor de inrichting en onderhoud van de tuin. Met een kliko ombouw heeft u een goede oplossing om uw containers uit het zicht te houden. Deze ombouw voor containers kenmerkt zich door de mooie afwerking en goede kwaliteit. Zo garanderen wij een kwalitatieve en stevige ombouw waar u jaren plezier van zult hebben. Een ombouw wordt handgemaakt en hierdoor zal er lichte variatie zijn in de afwerking van ieder product. Als u eerst een kliko ombouw wilt bekijken bent u op afspraak ook van harte welkom in de werkplaats.

Voordelen en nadelen van hout
Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. Dit hout zal wat sneller verkleuren en kan onbehandeld blijven. Door de mooie natuurlijke uitstraling wordt douglashout veel toegepast in de buitenruimte zoals schuttingen, terrassen en tuinmeubelen. Dit is een prachtig natuurproduct met een karakteristieke uitstraling. Een natuurproduct is altijd gevoelig voor vocht en licht. Onder invloed van wisselingen in temperatuur en luchtvochtigheid gaat hout werken. Het hout kan hierdoor gaan scheuren, kromtrekken, uitzetten en zelfs wat hol of bol gaan staan. Kleurveranderingen treden op en er is een kans dat hout gaat bloeden waardoor er vlekken op tegels kunnen ontstaan. Het is belangrijk om te weten dat hout leeft en niet stil staat. Hierdoor kunnen wij dan ook geen garantie geven op eventuele vervorming, kromtrekken, scheuren, bloeden of kleurverandering van het hout. Het verschil in kleur, tekening en structuur geeft het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat noesten en scheuren daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Douglashout kan jaren buiten staan en onbehandeld wordt het hout lichter van kleur en gaat vergrijzen. Dit heeft overigens geen enkele invloed op de levensduur. Om de originele kleur te behouden en het hout te beschermen tegen weersinvloeden adviseren wij u om een kliko ombouw te onderhouden met een olie. Hout is natuurlijk en iedere plank is uniek van kleur en structuur. Hierdoor is geen één kliko ombouw hetzelfde en zal deze afwijken van de voorbeeldafbeeldingen op de website.