TW Trellis Plus Plantenbak TW Trellis Plantenbak met trellis Houten plantenbak Plantenbak
TW Trellis Plus Plantenbak TW Trellis Plantenbak met trellis Houten plantenbak Plantenbak
Plantenbak TW Trellis Plus - Douglas
Stevige plantenbak van douglashout met een trellis
Informeer naar levertijd
 
Deze houten plantenbak geeft uw tuin of terras een natuurlijke uitstraling. Door de toevoeging van een trellis is de plantenbak ideaal voor klimplanten. Zo krijgt u meer bescherming tegen de wind en zorgt u voor minder inkijk. Dit maakt deze plantenbak met klimplantenrek ideaal als natuurlijke afscheiding op uw terras. De TW Trellis Plus wordt volledig gemaakt van douglashout. Dit is een duurzame houtsoort met een warm uiterlijk. De plantenbak wordt voorzien van worteldoek en in de bodem zitten naden om het overtollige water af te voeren. Door de hoekpalen is dit een extra stevige plantenbak. Met deze plantenbak bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid, een stevig product die wel tegen een stootje kan. Bij ons vindt u geen massaproductie houten plantenbakken, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct. Deze plantenbak is verkrijgbaar met een trellis uit gegalvaniseerd gaas met een kader van douglashout of een trellis volledig gemaakt van douglashout. De bodem van de plantenbak is verhoogd en er zitten naden om het overtollige water af te voeren. Wij adviseren om in de plantenbak een laag van 5 tot 10 cm hydro-korrels te plaatsen, deze nemen water op en geven het weer af zodra de planten dit nodig hebben. Door de mooie structuur van het douglashout krijgt u een sfeervolle en landelijke uitstraling in de tuin. Nu enkel nog zorgen voor kleurrijke bloemen of planten en voor u het weet heeft u met deze plantenbak een prachtige afscheiding.

Specificaties
- materiaal: fijnbezaagd douglashout
- model: plantenbak met klimplantenrek / trellis
- horizontale planken met hoekpalen
- kleur: geelbruin
- afmetingen plantenbak: diverse
- totaalhoogte met trellis: 140 cm tot 200 cm
- trellis optie 1: gegalvaniseerd gaas met een kader van douglashout (diverse hoogtes mogelijk)
- trellis optie 2: volledig gemaakt van douglashout (diverse hoogtes mogelijk)
- inclusief: worteldoek
- afwatering in de bodem
- vanuit de buitenzijde met schroeven afgewerkt
- getoonde afmetingen zijn een indicatie van de buitenafmetingen
- verhoogde bodem
- optioneel: op aanvraag verkrijgbaar met extra verstevigde diepe bodem
- optioneel: op aanvraag verkrijgbaar in hardhout
- optioneel: wielen
- levertijd: ca. 5 tot 20 werkdagen (levertijd is een indicatie en kan in het hoogseizoen afwijken)
Een plantenbak met klimplantenrek wordt op bestelling voor u gemaakt. U kunt het product ook zelf ophalen, zo bespaart u de transportkosten en heeft u de plantenbak met klimplantenrek nog eerder.

Voordelen en nadelen van hout
Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. De materialen gemaakt van deze houtsoort scheuren van nature iets sneller en kunnen wankanten bevatten. Douglashout is een houtsoort die sneller verkleurt en kan onbehandeld blijven. Naarmate de plantenbak met klimplantenrek wat langer buiten staat zal deze kleur snel veranderen naar een lichte kleur en vervolgens natuurlijk vergrijzen. Als u een plantenbak buiten heeft staan zal deze altijd gevoelig zijn voor de verschillende weersomstandigheden. Onder invloed van temperatuurswisselingen en verandering in luchtvochtigheid gaat hout werken. Het hout kan hierdoor gaan scheuren, kromtrekken, uitzetten en zelfs hol of bol gaan staan. Kleurveranderingen treden op en er is een kans dat hout gaat bloeden waardoor er vlekken op tegels kunnen ontstaan. Het is belangrijk om te weten dat hout leeft en niet stil staat, waarbij er ook geen voorspelling te maken is wanneer de werking van het hout zich kan uiten, wat dus ook in korte tijd kan ontstaan. Hierdoor kunnen wij dan ook geen garantie geven op eventuele vervorming, kromtrekken, scheuren, bloeden of kleurverandering van het hout. Het verschil in kleur, tekening en structuur geeft het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat eventuele oneffenheden, noesten en scheuren daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Om de originele kleur te behouden en het hout te beschermen tegen weersinvloeden adviseren wij u om de plantenbak met klimplantenrek te onderhouden met een olie. Hout is natuurlijk en iedere plank is uniek van kleur en structuur. Hierdoor is geen plantenbak hetzelfde en zal deze afwijken van de voorbeeldafbeeldingen op de website.

Maatwerk plantenbak met klimplantenrek
Door het gebruik van douglashout in combinatie met een stevige trellis is deze plantenbak een blikvanger in iedere tuin. De TW Trellis Plus is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, maar wordt op bestelling speciaal voor u gemaakt. Hierdoor kunt u zonder meerprijs ook afwijken van de afmetingen in het keuzemenu. Zo krijgt u altijd wel een mooi product geheel passend bij uw tuin, terras of balkon. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden van maatwerk plantenbak met klimplantenrek.