Kliko kast Kliko kast met plantenbak Kliko kast hout
Kliko kast Kliko kast met plantenbak Kliko kast hout
Kliko kast met plantenbak
Kliko kast met plantenbak van duurzaam douglashout. Verkrijgbaar voor 1, 2, 3 of 4 containers
Informeer naar levertijd
 
Met een kliko kast heeft u een mooie oplossing om containers minder in het zicht te hebben staan. Deze kliko kast wordt gemaakt van duurzaam douglashout en heeft een hoge kwaliteit. Een kliko kast wordt kant en klaar geleverd. U hoeft daarom deze niet eerst zelf in elkaar te zetten waardoor u gelijk al een stevig eindproduct heeft. Op de kast wordt een plantenbak gemaakt waardoor er ruimte is voor beplanting. Door het gebruik van douglashout in combinatie met bloemen of planten krijgt de kast een heel natuurlijk ontwerp. Zo krijgt u een mooie en opvallende blikvanger voor uw tuin of oprit. Iedere kliko kast wordt met zorg handgemaakt. Geen massaproductie, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct.

Specificaties
- model: kliko kast met plantenbak
- voor containers van 240 en 140 liter (combinatie mogelijk)
- houtsoort: fijnbezaagd douglashout
- kleur: zwart
- inclusief achterwand voor extra stevigheid
- kant en klaar geleverd als ombouw voor 1, 2, 3 of 4 containers
- hoogte plantenbak: 20 cm
- totaalhoogte inclusief plantenbak: 130 cm
- inclusief worteldoek
- optioneel: kliko kast in blank douglashout
- levertijd: ca. 6 weken (levertijd is een indicatie en kan in het hoogseizoen afwijken)

De genoemde bedragen zijn exclusief bezorgkosten. Een kliko kast met plantenbak wordt volledig afgemonteerd afgeleverd. Het is ook mogelijk om de kast zelf op te halen. Stuur ons dan eerst een berichtje voordat u bestelt om zo de bezorgkosten te besparen.

Stel uw eigen kast samen
Wanneer u op zoek bent naar een stevige kliko kast van hout, dan bent u bij Tuinwaardig aan het juiste adres. Een kast wordt in Nederland geproduceerd, het is dus een oerdegelijk Nederlands product. We bieden u de mogelijkheid om een kast samen te stellen voor 1, 2, 3 of 4 containers. U kunt ook een combinatie maken van 240 en 140 liter containers. Zo kunt u zelf een kliko kast kiezen die past bij uw ruimte. De kliko kast met plantenbak kenmerkt zich door de mooie afwerking en goede kwaliteit. Zo garanderen wij een kwalitatieve en stevige ombouw waar u jaren plezier van zult hebben. Een kast wordt handgemaakt en hierdoor zal er lichte variatie zijn in de afwerking van ieder product. Als u eerst een kliko kast wilt bekijken bent u op afspraak ook van harte welkom in de werkplaats.

Voordelen en nadelen van hout
Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. Dit hout zal wat sneller verkleuren en kan onbehandeld blijven. Door de mooie natuurlijke uitstraling wordt douglashout veel toegepast in de buitenruimte zoals schuttingen, terrassen en tuinmeubelen. Dit is een prachtig natuurproduct met een karakteristieke uitstraling. Een natuurproduct is altijd gevoelig voor vocht en licht. Onder invloed van wisselingen in temperatuur en luchtvochtigheid gaat hout werken. Het hout kan hierdoor gaan scheuren, kromtrekken, uitzetten en zelfs wat hol of bol gaan staan. Kleurveranderingen treden op en er is een kans dat hout gaat bloeden waardoor er vlekken op tegels kunnen ontstaan. Het is belangrijk om te weten dat hout leeft en niet stil staat. Hierdoor kunnen wij dan ook geen garantie geven op eventuele vervorming, kromtrekken, scheuren, bloeden of kleurverandering van het hout. Het verschil in kleur, tekening en structuur geeft het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat noesten en scheuren daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Douglashout kan jaren buiten staan en onbehandeld wordt het hout lichter van kleur en gaat vergrijzen. Dit heeft overigens geen enkele invloed op de levensduur. Om de originele kleur te behouden en het hout te beschermen tegen weersinvloeden adviseren wij u om een kliko ombouw te onderhouden met een olie. Hout is natuurlijk en iedere plank is uniek van kleur en structuur. Hierdoor is geen één kliko kast met plantenbak hetzelfde en zal deze afwijken van de voorbeeldafbeeldingen op de website.

Meer over Tuinwaardig