Tuinbank met bloembak Bloembak tuinbank Bloembak bank Bloembakken
Tuinbank met bloembak Bloembak tuinbank Bloembak bank Bloembakken
Bloembak Bank Model 2 - Douglas
Extra stevige bloembak met een bank van douglashout. Alle afmetingen zijn bespreekbaar. Prijs op aanvraag
Informeer naar levertijd
 
Sfeer en functie combineren in de tuin of op het terras? Het kan met deze tuinbank met bloembak. De houten bloembak geeft uw tuin of terras een natuurlijke uitstraling en biedt een fijne zitplek. Door meerdere bloembakken en banken met elkaar te combineren creëert u eenvoudig zitruimte voor meerdere personen en het zorgt voor een sfeervolle afscheiding op uw terras. Vul de bloembakken met kleurrijke planten of ga voor een mediterrane sfeer met een olijfboompjes. Groen genieten van de tuinbank met bloembak! Het product wordt volledig gemaakt van douglashout. Dit is een duurzame houtsoort met een warme uitstraling. De bloembak wordt voorzien van worteldoek en in de bodem zitten naden om het overtollige water af te voeren. Door de hoekpalen is dit een extra stevige bloembak. Met deze robuuste tuinbank met bloembak bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid, een stevig product die wel tegen een stootje kan. Bij ons vindt u geen massaproductie houten bloembakken, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct. Deze tuinbank met bloembak is verkrijgbaar in enkele afmetingen, maar maatwerk is altijd bespreekbaar. Zo krijgt u altijd wel een mooi product geheel passend bij uw tuin, terras of balkon! De tuinbank met bloembak is ook verkrijgbaar met een trellis voor minder inkijk en meer bescherming tegen de wind. Daarnaast is er ook een model waarbij twee bloembakken verbonden zijn door een bank in het midden.

Specificaties
- materiaal: douglashout
- bloembak bank model 2: bloembak met tuinbank aan de voorzijde
- kleur: geelbruin
- afmetingen bloembak: diverse
- afmetingen tuinbank: ca. 40 x 40 cm
- verhoogde bodem
- inclusief: worteldoek
- afwatering in de bodem
- vanuit de buitenzijde met schroeven afgewerkt
- getoonde afmetingen zijn een indicatie van de buitenafmetingen
- optioneel: ook verkrijgbaar zonder bodem (voor gebruik als borderbak)
- levertijd: ca. 5 tot 20 werkdagen (levertijd is een indicatie en kan in het hoogseizoen afwijken)
Een tuinbank met bloembak wordt op bestelling voor u gemaakt. U kunt het product ook zelf ophalen, zo bespaart u de transportkosten en heeft u de tuinbank met bloembak nog eerder.

Voordelen en nadelen van hout
Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. De materialen gemaakt van deze houtsoort scheuren van nature iets sneller en kunnen wankanten bevatten. Douglashout is een houtsoort die sneller verkleurt en kan onbehandeld blijven. Naarmate de tuinbank met bloembak wat langer buiten staat zal deze kleur snel veranderen naar een lichte kleur en vervolgens natuurlijk vergrijzen. Als u een houtproduct buiten heeft staan zal deze altijd gevoelig zijn voor de verschillende weersomstandigheden. Onder invloed van temperatuurswisselingen en verandering in luchtvochtigheid gaat hout werken. Het hout kan hierdoor gaan scheuren, kromtrekken, uitzetten en zelfs hol of bol gaan staan. Kleurveranderingen treden op en er is een kans dat hout gaat bloeden waardoor er vlekken op tegels kunnen ontstaan. Het is belangrijk om te weten dat hout leeft en niet stil staat, waarbij er ook geen voorspelling te maken is wanneer de werking van het hout zich kan uiten, wat dus ook in korte tijd kan ontstaan. Hierdoor kunnen wij dan ook geen garantie geven op eventuele vervorming, kromtrekken, scheuren, bloeden of kleurverandering van het hout. Het verschil in kleur, tekening en structuur geeft het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat eventuele oneffenheden, noesten en scheuren daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Om de originele kleur te behouden en het hout te beschermen tegen weersinvloeden adviseren wij u om de tuinbank met bloembak te onderhouden met een olie. Hout is natuurlijk en iedere plank is uniek van kleur en structuur. Hierdoor is geen tuinbank met bloembak hetzelfde en zal deze afwijken van de voorbeeldafbeeldingen op de website.

Tuinbank met bloembak op maat
Een tuinbank met bloembak wordt op bestelling speciaal voor u gemaakt. Hierdoor kunt u zonder meerprijs ook afwijken van de afmetingen in het keuzemenu. Zo kunt u zelf een grootte bepalen die het beste aansluit bij uw wensen en tuin. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden van een tuinbank met bloembak op maat.