Bank met terrasscherm Bank met windscherm Zitbank met terrasscherm Zitbank met windscherm Terrasscherm bank
Bank met terrasscherm Bank met windscherm Zitbank met terrasscherm Zitbank met windscherm Terrasscherm bank
Bank Met Terrasscherm
Bank met terrasscherm van douglashout met een scherm van lexaan of gelaagd glas. Prijs op aanvraag
Informeer naar levertijd
 
Met een terrasscherm krijgt u een goede beschutting tegen de wind en zorgt u voor een duidelijke afbakening van uw terras. Dit windscherm kan worden gecombineerd met een klepbank aan 1 of 2 zijden van het scherm. Een klepbank is ideaal voor al u nog wat dingen buiten wilt bewaren en uit het zicht wilt houden. Zowel het terrasscherm als de klepbank zijn volledig gemaakt van duurzaam douglashout. Deze houtsoort heeft een warme en sfeervolle uitstraling. Hierdoor is dit product niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor een mooie aankleding van uw buitenruimte. De klepbank met terrasscherm wordt in Nederland geproduceerd, het is dus een oerdegelijke Nederlands product. Door de maatwerkmogelijkheden is dit product zowel geschikt voor privé als zakelijk gebruik. Zo is er altijd wel een passende oplossing voor uw woning of bedrijf.

Specificaties
- bank met terrasscherm
- materiaal: douglashout
- kleur: geelbruin
- afmetingen bank: diverse
- totale hoogte met terrasscherm: diverse
- terrasscherm volledig dicht met houten planken
- optie 1: klepbank aan één zijde van het terrasscherm
- optie 2: klepbank aan twee zijden van het terrasscherm
- afwerking met houtolie of beits mogelijk tegen meerprijs
- getoonde afmetingen zijn een indicatie van de buitenafmetingen
- prijs op offertebasis
- optioneel: wielen
- optioneel: klapscherm
- optioneel: hoekbank opstelling
- optioneel: terrasscherm met glas
- levertijd: ca. 5 tot 20 werkdagen (levertijd is een indicatie en kan in het hoogseizoen afwijken)
Een klepbank met terrasscherm wordt op bestelling voor u gemaakt. U kunt het product ook zelf ophalen, zo bespaart u de transportkosten en heeft u de bank nog eerder.

Voordelen en nadelen van hout
Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. De materialen gemaakt van deze houtsoort scheuren van nature iets sneller en kunnen wankanten bevatten. Douglashout is een houtsoort die sneller verkleurt en kan onbehandeld blijven. Naarmate de klepbank wat langer buiten staat zal deze kleur snel veranderen naar een lichte kleur en vervolgens natuurlijk vergrijzen. Als u een klepbank buiten heeft staan zal deze altijd gevoelig zijn voor de verschillende weersomstandigheden. Onder invloed van temperatuurswisselingen en verandering in luchtvochtigheid gaat hout werken. Het hout kan hierdoor gaan scheuren, kromtrekken, uitzetten en zelfs hol of bol gaan staan. Kleurveranderingen treden op en er is een kans dat hout gaat bloeden waardoor er vlekken op tegels kunnen ontstaan. Het is belangrijk om te weten dat hout leeft en niet stil staat, waarbij er ook geen voorspelling te maken is wanneer de werking van het hout zich kan uiten, wat dus ook in korte tijd kan ontstaan. Hierdoor kunnen wij dan ook geen garantie geven op eventuele vervorming, kromtrekken, scheuren, bloeden of kleurverandering van het hout. Het verschil in kleur, tekening en structuur geeft het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat eventuele oneffenheden, noesten en scheuren daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Om de originele kleur te behouden en het hout te beschermen tegen weersinvloeden adviseren wij u om de klepbank met windscherm te onderhouden met een olie. Hout is natuurlijk en iedere plank is uniek van kleur en structuur. Hierdoor is geen bank hetzelfde en zal deze afwijken van de voorbeeldafbeeldingen op de website.

Klepbank met terrasscherm op maat
De klepbank is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wordt speciaal voor u gemaakt. Ieder terras is anders en daarom bieden we u de mogelijkheid om, zonder meerprijs, af te wijken van de afmetingen in het keuzemenu. Een klepbank met terrasscherm op maat zorgt voor een passende terrasafscheiding. Zo is er in overleg een hoekbank opstelling mogelijk. Ook is een inklapbaar bovenstuk bespreekbaar. Door het scherm in te klappen zorgt de wind voor meer verkoeling tijdens de warme zomerdagen. Als het te hard waait kunt u eenvoudig het bovenstuk van het windscherm weer naar boven klappen. Neem contact met ons op en wij bespreken graag met u uw wensen.