Loungebank TW Steenbergen Loungebank beton hardhout Loungebank hout Loungebank Betonnen poten
Loungebank TW Steenbergen Loungebank beton hardhout Loungebank hout Loungebank Betonnen poten
Loungebank TW Steenbergen - Hardhout
Loungebank van hardhout met betonnen poten. Alle afmetingen zijn bespreekbaar. Genoemde prijs is de vanafprijs
Informeer naar levertijd
 
De TW Steenbergen is een robuuste loungebank met een heerlijk ontspannen zithouding. De loungebank is tot 5 meter in iedere breedte te maken en met een zithoogte van ongeveer 30 cm is dit de ideale loungebank. De loungebank van hardhout met beton kenmerkt door het robuuste en duurzame karakter. De betonnen poten zijn gestorte elementen. Hierdoor hebben ze een dichte en sterke kwaliteit en een prachtig glad oppervlak. Alg en andere vuil heeft veel minder kans op dit gladde oppervlak en het is goed schoon te maken. Deze prachtige bank kenmerkt zicht door de hoge kwaliteit waar u jarenlang plezier van zult hebben. Door het aanzienlijke gewicht zal de loungebank niet snel omwaaien. Ook is het daardoor een stuk minder aantrekkelijk voor diefstal. Ideaal voor als u de loungebank aan de voorkant van de woning wilt plaatsen. Kortom, deze loungebank combineert vorm met functie. Het prachtige design is een aanwinst voor uw tuin en staat garant voor jarenlang loungeplezier. De poten en planken kunnen los. Hierdoor kan de loungebank weer compact worden verplaatst als dit nodig is. Om het plaatje helemaal compleet te maken is de TW Steenbergen mooi te combineren met een bijpassende tafel van beton met hardhout.

Specificaties
- model: loungebank hout beton
- materiaal zitting: 30 mm geschaafd hardhout
- kleur hout: donkerbruin
- materiaal onderstel: hoogwaardig beton
- afmetingen betonnen poten: 71 x 20 x 28 cm (LxBxH)
- gewicht per poot: 32 kilo
- kleur onderstel: lichtgrijs en donkergrijs
- afmetingen: diverse
- getoonde afmetingen zijn een indicatie van de buitenafmetingen
- maatwerk mogelijk tot 5 meter
- bijpassende tafel: Tuintafel TW Steendam - Hardhout
- levertijd: 1 tot 2 weken
Bovenstaande levertijden zijn een indicatie en kunnen in het hoogseizoen afwijken. Tijdens de productie houden we u op de hoogte en zullen we u altijd laten weten wanneer het meubel uiterlijk klaar is. Het is ook mogelijk om de loungebank zelf op te halen. Stuur ons dan eerst een berichtje voordat u bestelt om zo de transportkosten te besparen.

Uitgelichte nieuwsberichten
- De vriendenbank voor op het schoolplein
- Robuuste banken voor de gemeente Westland
- Stijlvolle banken voor het Hortiversum
- Proefplaatsing op een begraafplaats
- Uitvaartstichting Hilversum plaatst tijdloze banken
- Unieke bank met naam
- Buitenbank van hout en beton

Voordelen en nadelen van hout en beton
Hardhout heeft een hoge duurzaamheidsklasse en lange levensduur. Dit hout is goed bestand tegen schimmels en insectenaantasting. Door de hoge kwaliteit wordt hardhout veel toegepast in de buitenruimte zoals schuttingen, terrassen en tuinmeubelen. Hardhout is een prachtig natuurproduct met een karakteristieke uitstraling. Als u een loungebank buiten heeft staan zal deze altijd gevoelig zijn voor de verschillende weersomstandigheden. Onder invloed van temperatuurswisselingen en verandering in luchtvochtigheid gaat hout werken. Het hout kan hierdoor gaan scheuren, kromtrekken, uitzetten en zelfs hol of bol gaan staan. Kleurveranderingen treden op en er is een kans dat hout gaat bloeden waardoor er vlekken op tegels kunnen ontstaan. Het is belangrijk om te weten dat hout leeft en niet stil staat, waarbij er ook geen voorspelling te maken is wanneer de werking van het hout zich kan uiten, wat dus ook in korte tijd kan ontstaan. Hierdoor kunnen wij dan ook geen garantie geven op eventuele vervorming, kromtrekken, scheuren, bloeden of kleurverandering van het hout. Het verschil in kleur, tekening en structuur geeft het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat eventuele oneffenheden, noesten en scheuren daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Om de originele kleur te behouden en het hout te beschermen tegen weersinvloeden adviseren wij u om de loungebank te onderhouden met een olie. Hout is natuurlijk en iedere plank is uniek van kleur en structuur. Hierdoor is geen bank hetzelfde en zal deze afwijken van de voorbeeldafbeeldingen op de website. Door hout te combineren met beton krijgt de bank een opvallende en robuuste uitstraling. Een zware loungebank van beton met hout zal niet snel omwaaien, maar is hierdoor ook niet snel te verplaatsen. Beton is enorm sterk in het opvangen van drukkrachten. In het opvangen van trekkrachten en stoten presteert beton minder. Advies is daarom om voorzichtig te zijn met het verplaatsen van een loungebank. Iedere poot heeft een unieke eigen tekening en de poten kunnen in nuance verschillen. Het kan erop lijken dat de poten niet exact dezelfde kleur hebben. Geduld is hierbij gewenst, want meestal worden de kleurverschillen een stuk minder als deze buiten staan onder invloed van de weersomstandigheden. Beton is heel goed schoon te maken. We adviseren om dit niet te doen met een hogedrukspuit. Als u deze wel wilt gebruiken dan minimaal 10 cm van het element af.

Maatwerk Loungebank Beton Hardhout
De TW Steenbergen wordt speciaal voor u gemaakt en hierdoor kunt u, zonder meerprijs, ook afwijken van de genoemde afmetingen in het keuzemenu. De betonnen poten zijn alleen verkrijgbaar in vaste afmetingen, maar het hardhout is op maat te maken. De variatie in lengte en breedte wordt verkregen door het hout. Dat wil zeggen dat lengte en breedte van producten meestal per centimeter instelbaar zijn. Het is ook mogelijk om een loungebank nog meer aan te passen aan uw wensen. Specifieke houtsoorten, het kleuren van beton, en inbranden van artwork in het hout bestaat tot de mogelijkheden. Indien gewenst kan de loungebank worden gemaakt met gerecyclede kunststof planken. Deze planken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar waaronder zwart, grijs en bruin. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Buitenbank met gravering  Buitenbank graveren

Meer over Tuinwaardig