Hoekbank TW Delft - Hardhout

Hoekbank van hardhout op een stalen onderstel met poedercoating

Informeer naar levertijd
Deze houten hoekbank is ideaal voor uw tuin, terras of balkon. Geniet van deze stijlvol vormgegeven blikvanger die we helemaal naar uw wens maken. De TW Delft hoekbank zorgt voor veel ruimtebesparing in de tuin en hierdoor kiezen veel mensen voor deze handige hoekopstelling. Met deze comfortabele tuin hoekbank kunt u heerlijk ontspannen en tot rust komen in uw tuin. Onze hoekbank is opgebouwd uit geschaafde hardhouten planken met een stevig stalen onderstel. Deze heeft een poedercoating in de kleuren zwart, antraciet of wit. Poedercoating is een sterke verflaag die bescherming biedt tegen de weersinvloeden. Door de volledig afgesloten verflaag is een stalen onderstel waterafstotend. Hierdoor wordt het staal beschermd tegen roestvorming, waardoor het ideaal is voor buitengebruik. Door de combinatie van staal met hardhout heeft de hoekbank een stoere en industriële uitstraling. Kiest u voor deze tuin hoekbank, dan kiest u voor kwalitatief Nederlandse vakmanschap en door het gebruik van duurzame materialen is dit voor een product waar u jaren van kunt genieten.

Specificaties
- model: tuin hoekbank industrieel
- materiaal zitting: 40 mm geschaafd hardhout
- afmetingen: diverse
- zithoogte: ca. 30 cm
- zitdiepte: ca. 60 cm
- rughoogte: ca. 40 cm
- hoek rugleuning: 24 graden
- ook verkrijgbaar met bijzettafel
- onderstel: staal met een poedercoating, kokerprofiel 60 x 30 mm
- kleur onderstel: zwart, antraciet en wit
- levertijd: ca. 4 weken
Bovenstaande levertijd is een indicatie en kan in het hoogseizoen afwijken. Tijdens de productie houden we u op de hoogte en zullen we u altijd laten weten wanneer het meubel uiterlijk klaar is. Het is ook mogelijk om de hoekbank zelf op te halen. Stuur ons dan eerst een berichtje voordat u bestelt om zo de transportkosten te besparen.

Maatwerk tuin hoekbank
Onze tuin hoekbank wordt speciaal voor u gemaakt en hierdoor kunt u ook afwijken van de genoemde afmeting. U kunt zelf een grootte bepalen die het beste aansluit bij uw wensen en tuin. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden! Wij bespreken graag met u uw wensen en u bent op afspraak ook van harte welkom in onze werkplaats. Onze vakmensen geven u met plezier meer uitleg over het hout waar wij mee werken en laten u graag zien hoe wij een maatwerk hoekbank voor u kunnen samenstellen.

Voordelen en nadelen van hout
Hardhout heeft een hoge duurzaamheidsklasse en lange levensduur. Dit hout is goed bestand tegen schimmels en insectenaantasting. Door de hoge kwaliteit wordt hardhout veel toegepast in de buitenruimte zoals schuttingen, terrassen en tuinmeubelen. Dit is een prachtig natuurproduct met een karakteristieke uitstraling. Een natuurproduct is altijd gevoelig voor vocht en licht. Onder invloed van wisselingen in temperatuur en luchtvochtigheid gaat hout werken. Het hardhout kan hierdoor gaan scheuren, kromtrekken, uitzetten en zelfs wat hol of bol gaan staan. Kleurveranderingen treden op en er is een kans dat hout gaat bloeden waardoor er vlekken op tegels kunnen ontstaan. Soms kan er zelfs een sterkere geur ontstaan die ook weer gaat wegtrekken door de weersinvloeden. Het is belangrijk om te weten dat hout leeft en niet stil staat. Hierdoor kunnen wij dan ook geen garantie geven op eventuele vervorming, kromtrekken, scheuren, bloeden of kleurverandering van het hout. Het verschil in kleur, tekening en structuur geeft het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat noesten en scheuren daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Hardhout kan jaren buiten staan en onbehandeld wordt het hout lichter van kleur en gaat vergrijzen. Dit heeft overigens geen enkele invloed op de levensduur. Om de originele kleur te behouden en het hout te beschermen tegen weersinvloeden adviseren wij u om een meubel te onderhouden met een olie. Hout is natuurlijk en iedere plank is uniek van kleur en structuur. Hierdoor is geen één meubel hetzelfde en zal deze afwijken van de voorbeeldafbeeldingen op de website. Op onderstaande afbeeldingen staan nieuwe meubels en een loungebank die al enkele maanden buiten staat. Dit zijn meubels gemaakt van hetzelfde hardhout.
Houten tuinmeubel  Loungebank hout