Tuinbank TW Steenwijk - Hardhout

Tuinbank van hardhout met betonnen poten. Verkrijgbaar met en zonder rugleuning

€ 589,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De TW Steenwijk heeft een stijlvol en tijdloos design. Deze tuinbank is vrijwel overal toepasbaar doordat de poten in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Met deze tuinbank slaan we een brug tussen een sfeervolle houten en een onverwoestbare betonnen bank. Door het gebruik van hoogwaardige materialen is dit een product waar u jaren plezier van zult hebben. De combinatie van  hardhout met beton zorgt voor een natuurlijke en stoere uitstraling. De TW Steenwijk tuinbank zorgt voor een unieke sfeer met een onderhoudsvriendelijk karakter. Naast de keuze voor een duurzaam product loopt u relatief weinig risico op diefstal door het aanzienlijke gewicht van de bank.

Specificaties
- model: tuinbank hout beton
- materiaal zitting: 30 mm geschaafd hardhout
- materiaal onderstel: beton
- kleur onderstel: lichtgrijs en donkergrijs
- afmetingen: diverse
- maatwerk mogelijk tot 6 meter
- optioneel: rugleuning
- ook verkrijgbaar in douglashout: Tuinbank TW Steenwijk - Douglas
- levertijd: 1 tot 2 weken
Bovenstaande levertijden zijn een indicatie en kunnen in het hoogseizoen afwijken. Tijdens de productie houden we u op de hoogte en zullen we u altijd laten weten wanneer het meubel uiterlijk klaar is. Het is ook mogelijk om de tuinbank zelf op te halen. Stuur ons dan eerst een berichtje voordat u bestelt om zo de transportkosten te besparen.


Voordelen en nadelen van hout
Hardhout heeft een hoge duurzaamheidsklasse en lange levensduur. Dit hout is goed bestand tegen schimmels en insectenaantasting. Door de hoge kwaliteit wordt hardhout veel toegepast in de buitenruimte zoals schuttingen, terrassen en tuinmeubelen. Dit is een prachtig natuurproduct met een karakteristieke uitstraling. Een natuurproduct is altijd gevoelig voor vocht en licht. Onder invloed van wisselingen in temperatuur en luchtvochtigheid gaat hout werken. Het hardhout kan hierdoor gaan scheuren, kromtrekken, uitzetten en zelfs wat hol of bol gaan staan. Kleurveranderingen treden op en er is een kans dat hout gaat bloeden waardoor er vlekken op tegels kunnen ontstaan. Soms kan er zelfs een sterkere geur ontstaan die ook weer gaat wegtrekken door de weersinvloeden. Het is belangrijk om te weten dat hout leeft en niet stil staat. Hierdoor kunnen wij dan ook geen garantie geven op eventuele vervorming, kromtrekken, scheuren, bloeden of kleurverandering van het hout. Het verschil in kleur, tekening en structuur geeft het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat noesten en scheuren daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Hardhout kan jaren buiten staan en onbehandeld wordt het hout lichter van kleur en gaat vergrijzen. Dit heeft overigens geen enkele invloed op de levensduur. Om de originele kleur te behouden en het hout te beschermen tegen weersinvloeden adviseren wij u om een meubel te onderhouden met een olie. Hout is natuurlijk en iedere plank is uniek van kleur en structuur. Hierdoor is geen één meubel hetzelfde en zal deze afwijken van de voorbeeldafbeeldingen op de website.

Maatwerk Tuinbank Beton Hardhout
De TW Steenwijk tuinbank wordt speciaal voor u gemaakt en hierdoor kunt u ook afwijken van de genoemde afmetingen. De betonnen poten zijn alleen verkrijgbaar in vaste afmetingen, maar het hardhout is op maat te maken. Zo kunt zelf een breedte bepalen die het beste aansluit bij uw tuin of terras. Deze tuinbank is ook verkrijgbaar met recyclebare kunststof planken met een lange levensduur. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Tuinbank beton kunststof